Alább megtekinthető egy videó, amin a "vérengző magyar terroristákkal" beszélget több jogvédő. Elsősorban a szellemileg leépült, idióta embereknek ajánlom, akik fröcsögve szidnak minden alap nélkül egyszerű, bebörtönzött embereket minden lehetséges fórumon. Szégyen és gyalázat, hogy olyan embereket, akiknek annyi a "bűnük", hogy kimondták a nyilvánvaló igazságot, lecsukhatnak hónapokra mindenféle indok nélkül. Lehet lassan nálam is kopognak és 30 állig felfegyverzett kommandós fog elhurcolni, mert blogot mertem írni. Lassan ismét divatba jön a fekete autó? Na ahhoz nekem és a hozzám hasonló embereknek lesz egy-két szavunk.

Azoknak a rendőröknek és kommandósoknak, akik ezeket az embereket elhurcolták, innen üzenem: attól, hogy a "munkátokat" végzitek és "csak" parancsot teljesítetek, még annyira sem méltatnálak titeket, hogy leköpjelek. Szégyen és gyalázat, hogy az emberek védelmére esküdtetek fel és ilyen módon szolgáljátok ki ezt a gyalázatos kormányt. Azért elgondolkodtató, hogy milyen ki....ott kemény embernek kell lenni ahhoz, hogy 30-an, golyóálló mellényekben, géppisztolyokkal le merjünk rohanni egy vasággyal 40 kilós anyukát és a 10 év alatti gyerekeit . Hány millióba kerül egy ilyen „elitkommandósnak” a kiképzése? Ezért van rátok szükség? Biztos, hogy vannak rendes emberek köztetek is, de nem szégyenlitek ilyenkor a hivatásotokat?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr331732257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása