Már megint elszúrta! Rövid idő alatt másodjára. Anyanyelvünk önkéntes őrzője ismét saját kardjába dőlt. (Sajnos csak képletesen!)

Bólogató Palkó - mert valószínüleg ezzel a becenévvel vonul majd be a magyar politikai arcképcsarnokba - talán alkalmas bizonyos dolgokra. Talán hasznosíthatja nemzetközi kapcsolatait. Talán alkalmas arra is, hogy minden papírt aláírjon amit elé tesznek. (Ezzel persze vigyázni kell, mert nevetségessé válik egy ember, ha tintás az orra!) Egy dologra azonban biztosan nem alkalmas. Arra, hogy őrzője legyen édes anyanyelvünknek.

Az én hazám első embere ne legyen olyan valaki, aki nem tudja helyes magyarsággal leírni népünk szent imádságát, a Himnuszt! Bocsáss meg neki Kölcsey!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr42559148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása