Tisztelt barátaim!

Új forradalmat élünk meg. A borítékok forradalmát. Magyarország Kormánya levélben kéri ki véleményünket az új alkotmányról. Ismét lehetőségünk van arra, hogy hazánk sorsdöntő kérdéseibe beleszólhassunk. (Mese felnőtteknek!)

A "forradalmi" borítékot kibontva egy tesztlaphoz hasonló kérdőívet találhatunk. Itt azonban nincs helyes vagy helytelen válasz. Egyszerűen csak a véleményünket legjobban tükröző megfogalmazás mellé kell jelölést tennünk. A kérdések valóban tartalmaznak olyan dolgokat, amelyek egy alkotmányban szerepeltethetők. Emellett természetesen tartalmaznak Fidesz kívánságokat is. Na de uraim! Nem nézik ki belőlünk, hogy felnőtt, sőt gondolkodó emberek vagyunk? Legalább is Mi, nemzeti radikálisok. Mi már átlátunk ezeken a Sztálinista próbálkozásokon. Ébresztő KISZ-fiúk!

Hiába, kutyából nem lesz szalonna! Volt ifjúkommunistákból pedig nem lesznek nemzeti politikusok! Az úgynevezett demokrácia görbe tükrét az Orbán-kormány átvette a Gyurcsány-kormánytól. Még szerencse, hogy a kézhez kapott kérdőív 13. pontjában megfogalmazhatom személyes javaslataimat, amelyek az új magyar alkotmány által védendő, a kérdőív előző pontjaiban fel nem sorolt értékeket, elveket tartalmaznak. Hát legyen.

Csak elvi síkon induljunk ki abból, hogy hazánkban demokrácia van. Persze, hogy nem az van, de képzeljük el. Ebben az elképzelt demokráciában pedig biztosított a szabad vélemény nyilvánítása. Nem csak zsidóknak, nem csak cigányoknak, hanem hazafiaknak, gárdistáknak, hagyományőrzőknek is. Mert az a bizonyos fránya demokrácia már csak ilyen. Mármint a valódi! Nem a hazai paródia. Mert a valódi demokráciában egy önszerveződő, a köznyugalmat, közerkölcsöt, társadalmi értékeket védeni kívánó, a szabadidejük terhére tevékenykedő polgárok hallathatják a hangjukat. Ha pedig az összetartozás jelképeként egyforma ruhába öltöznek, az szívük joga lenne.

Menjünk tovább! A valódi demokráciában még a hithű kommunisták is vörös csillagot tűzhetnének a mellükre. A hagyományőrzők vagy meggyőződéses nemzeti szocialisták pedig SS rúnát, vagy horogkeresztet viselhetnének szabadon. Abban a bizonyos valódi demokráciában. Amit nem más nemzetek elvárásai irányítanak, ami nem Izrael csatlósa, nem az élősködő cigányok kiszolgálója.

Tehát tisztelt Magyarország Kormánya!

Sajnos kevés helyet hagytak, hogy bővebben ki tudjuk fejteni véleményünket az új alkotmánnyal kapcsolatban. Legyen tehát annyi elég, hogy valódi demokráciát hoznak létre. Amennyiben nem áll szándékukban, úgy ne dobálózzanak ezzel a szóval! Ha már diktatúra, akkor ne a köpönyegforgató kommunistáké legyen!

Szebb jövőt Magyarország!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr392702156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása