A Legfőbb Ügyészség elutasította az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom beadványát.

A mozgalom elnöke, Lengyel Károly azt mondta: nem nyugszik bele a döntésbe. "Ez a párt náci, fasiszta, és be kell tiltani" - tette hozzá. Ennek érdekében - a párizsi békeszerződésre hivatkozva - polgári peres eljárást kezdeményeznek több együttműködő szervezet részvételével. Ha ez sem ér célt, nemzetközi bírósághoz fordulnak az ügyben - tette hozzá.

 

 

Emlékezhetünk erre a közjátékra a parlamenti választások hajrájából. Egy dicső liberális szervezet - jelesül az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom - állt elő ezzel az aberrált próbálkozásával a demokrácia jegyében. Annak a demokráciának a jegyében, amiben a szabad véleménynyilvánítás joga is létezik. Persze egy ilyen névvel megáldott szerveződés, amely kísértetiesen emlékeztet a kommunista diktatúra egykori jelszavaira (Éljen pártunk és államunk, éljen a Szovjet-Magyar barátság, éljen Rákosi), természetes módon tiporná sárba a véleménynyilvánítást. Nekem is fáj az ilyen NKVD-csökevény szervezetek létezésre, mégsem rohanok Brüsszelbe. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy nem egyezik a véleményünk. Pedig én egy "náci, fasiszta" párt szimpatizánsa vagyok, egy elsöpörni való radikális felfogás pártolója. Ezért a "lengyelkárolyok" újra megnyitnák nekünk a recski üdülőtábort - ha tehetnék.

Egy jótanácsot tudok adni az ilyen megkövült kommunistáknak. Ha mégsem járna sikerrel a hazánkat lejárató, ÁVH-s időket idéző "besúgási" hadjáratuk, talán még letelepedhetnek Észak-Koreában, vagy Líbiában. Ott nyugodtan nosztalgiázhatnak tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr702286432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.09.10. 20:25:30

Párizsi békeszerződésre hivatkozni nálam kapásból a tarkónlövés pozitív kategóriába helyezi az úriembert.
süti beállítások módosítása