Mindennapi történet arra, hogy teszik tönkre a cigányok egy magyar lakóközösség életét. Persze nem az őrzött budai utcák biztonságában éldegélőkét. Ők csak kibicelnek, sajnálkoznak szegény cigányokon, és erőltetik a pozitív megkülönböztetést. Ha viszont cigány téved az utcájukba, már ott is terem a járőr. 

Budapest. A IX. kerületet rehabilitálják. Dől a pénz és a roskatag bérházak. A lakók főként cigányok az ország minden részéből. Már nem illegális lakásfoglalók, mert az önkormányzat kiutalta részükre a megszerzett otthont. Most bontják a házakat, ezért lakást kell biztosítani nekik. A megoldás egyszerű, szétszórják őket a főváros bizonyos részeire. A befogadó önkormányzatok saját bérlakásaikat eladják a IX. kerületnek. Csepel, Pesterzsébet, Erzsébetváros. Csak néhány példa, ahol ez az eljárás. Rövid idő múlva bizonyos budapesti kerületekben nő a bűnözés. Eltaláltad. Csepelen, Pesterzsébeten és Erzsébetvárosban. Persze a rendőri statisztikák nem tartalmaznak minden bűncselekményt. Sok károsult nem tesz feljelentést, mert nem bízik a hatóság sikeres munkájában. Bizonyos fővárosi kerületekben megerősödik a cigányellenesség. Jól gondolod. Csepelen, Pesterzsébeten és Erzsébetvárosban. Többek között.

Társasház a belvárosban. Fiatal házaspár két gyerekkel, a földszinti 26 nm-es helyiségben tengődnek. Lakásnak nem mondanám. Egy ablaktalan lyuk, csak a bejárati ajtón szűrődik be a fény. Nem a régi időkről mesélek, ez ma Magyarország 2010-ben. Az említett család magyar. Örülhetnek, hogy fedél van a fejük felett. Mindketten dolgoznak, próbálnak megélni.

A házban megüresedik egy önkormányzati bérlakás. Ez már élhetőbb körülményt biztosít, 35 nm. Kis lakás ugyan, de sokaknak csak ilyen jut. Ezt is eladja a helyi önkormányzat. Jönnek az új lakók. Cigány nő három gyerekkel. Megkezdődik a hangzavar, vége a nyugalomnak. Bömböl a tv, közben beszélgetnek egymással. Ordítva. Csönd legyen! Mi többiek pihenni szeretnénk. A gyerekek ugrálnak ki-be az ablakon. Kérjük csendesebben! Itt idős, beteg emberek is laknak. Őket nem érdekli. Szerintük ez egy kaszárnya, ők nem bírják ki csendben. A közvetlen szomszédjuk panaszkodik. Hajnal kettőig ordibált a cigány család. Ő nem tudott aludni, fáj a feje. Munkába indul, de nehéz lesz a napot fáradtan kibírnia. Telnek a napok. A gyerekek a körfolyosón rohangálnak sikoltozva. Egy lakó rájuk szól. Egy cigány asszony kiáll a folyosóra és ordibál a lakóval. Fehér gecinek nevezi. Nem, ő nem rasszista. Egyszerűen így nevezi a magyarokat. 

Ünnep van a cigányoknal. Szabadul az aktuális élettárs. Beleerősítenek a tivornyázásba. Valaki megunja és kihívja a rendőrséget. A szabadulót már viszik is. Végre egy kis nyugalom. Elhalkulnak a többiek.

A magyar emberek többsége nem született rasszista, csak azzá tette őket a cigányok erőszakos beillesztése, az eltúlzott pozirív megkülönböztetés. Nyugodt lakóközösségek mindennapjait teszik pokollá a betelepített cigányok. Közben rohamosan teszik tönkre a megkapott lakásokat és a környezetüket. A segélyeket a mi adóforintjainkból is kapják, közben elveszik a nyugalmunkat, pihenésünket. Aki még nem tapasztalta meg, az nem alkothat valós véleményt a cigányok beilleszkedést elutasító magatartásáról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr301974303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2010.05.05. 07:30:08

Tetszetős, igazmondó, tényszerű, nem fröcsögő bejegyzés. Tökéletes munka. Köszönöm.

Akik tudják, miről írtál, döbbenten olvassák, mert azt hiszik, róluk írtad (az ő megsegítésükre is) - akik viszont csodálkoznak, és azt szajkózzák, hogy "már megint", meg "rasszista, náci", azok nem tudják, hogy ez a valóság.

Malícia 2010.05.05. 07:59:30

@Tom Bobb:
Tudom, hogy te is, és még nagyon sokan ismerik ezeket a problémákat. A szomorú az, hogy olyanok igyekeznek elhallgattatni bennünket, akik soha az életben nem tapasztalták meg a cigányok "áldásos" szomszédságát. Nekik őszintén kívánok egy hasonló családot a szomszédjukba.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.05. 12:44:22

Nagyon jó poszt lett. (Este már nem volt erőm elolvasni.)És valóban igaz.

Érdekes, hogy ilyen bejegyzéseknél nem jelennek meg a jogvédő, cigány-sajnáló majmok, nem kezdenek el rikácsolni, nem verik az asztalt. Ők is tudják, hogy igazunk van és ettől nagy az ő bűnük. Nem ostobák, hanem sokkal rosszabbak: férgek.

Ha a cigány a magyart "fehér gecinek" meg "parasztnak" nevezi, az NEM RASSZIZMUS!!! Hülyék vagytok?! Hát az NEEEEM az! Az a kirekesztett kisebbség halkuló segélykiáltása!!!

És nyílik a bicska a zsebemben.

magyarsziv 2010.05.07. 10:32:39

Ez tényleg jó post!
Mivel ezen a környéken élek, tudom miről beszél.
Vandálkodás folyik ezerrel, meg az eddig normálisan kiépített környezet szétzilálása, tönkretétele!

Itt is vannak rendes romák, nekik minden elismerésem, hogy tényleg beilleszkedtek.

A söpredékkel van gond, aki nem ismer se istent, se embert.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.07. 12:53:44

@magyarsziv: látom linkelted a posztot. Olvastam a propelleren a hozzászólásokat. Hidd el nekem, hogy felesleges az ilyen szarháziakkal vitatkozni. Azt hiszi, hogy buszról látta Borsodot és ismer ezáltal minden cigányt. Sok ilyen besült agyú balfasz él az országban. Attól még nem nekik van igazuk, mert többségben(?) vannak!

A minket gyűlölködő csürhének nevező majmoknak üzenem, hogy olvassák el a Magyarok, cigányok, rasszizmus című posztomat!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.07. 12:55:52

Ja és hozzátenném, hogy ez egy MAGÁNBLOG! Nem Jobbik propaganda oldal. MI szimpatizálunk a Jobbikkal, semmi több!

Ezt is csak a baromarcúak kedvéért. Tudjuk a toleranciátok addig tart, amíg ellenünk el nem kezdtek gyűlölködni!

magyarsziv 2010.05.11. 18:53:16

@Bemmbemm: Szia! Nem tudom elviselni a hígagyúakat, azért írtam amit írtam ott!

De elnézést, ha ezzel a blogodat esetleg támadás érné!!!

Nem látnak tovább sajnos az orruknál sokan! Vagy nem is akarnak! Egyeseknek szerencséje van, hogy nem került még kínos szituációba a bodzásokkal.

Bízom benne, hogy rövid időn belül valakinek eljut az agyáig, hogy sürgősen tenni kell valamit, mert szétszedik a javainkat, amit aztán törvényesen meg sem tudunk védeni.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.11. 22:01:48

@magyarsziv: Én sem tudom elviselni a sok idiótát, akik a rég elkopott marhaságaikat ismételgetik újra és újra.

Semmilyen kellemetlenséget nem okoztál. Tulajdonképpen egész szép olvasottságot hozott (bár ezek az emberek nagy valószínűséggel egyszeri látogatók, tehát nem sok haszna van), hogy linkelted a posztot a propelleren. Ott nem akartam reagálni a hozzászólásokra, de itt megtettem. A miheztartás végett.

Senki nem mondta, hogy minden cigány szemétláda. De ezt nem kezdem elölről. A fajvédő libsi szarháziakból elegem van.

Aki nem él súlyosan cigány-fertőzött településen, az hangoztatja a baromságokat a legjobban. Lopják a veteményesből a termést, a gyümölcsöt, megverik az utcán az embereket pár forintért, betörnek, minden mozdíthatót képesek ellopni, a purdéik molesztálják a többi gyereket az iskolában stb. Összességében a nagy részük nem égbekiáltó, hatalmas bűnöket követ el, hanem sok (rengeteg) olyan kis mocskot, amik elviselhetetlenné teszik a normális családok életét. Élősködő paraziták, súlyos koloncok. Nem elég, hogy ilyen világban kell élnünk, sokszor nyomorúságosan, még ezek is megkeserítik az életünket.

Ami sok, az sok! Ez tűrhetetlen!

magyarsziv 2010.05.12. 19:25:08

@Bemmbemm: Olvass bele ide:

nehallgass.com/2010/03/26/vadoljuk-a-jobbikot/

Lehet vádaskodni, de a Jobbik nyitotta fel sokak szemét!!!!

magyarsziv 2010.05.12. 19:26:34

@Bemmbemm: Pont a kis stílű szemeteket lehet a legnehezebben utolérni, megfogni!

A jogon erőteljesen változtatni kellene!

magyarsziv 2010.05.12. 19:27:43

@miről van itt nagybaszó: megnéztem!
"Színvonalas" műsor, eredeti szereplőkkel!

Félelmetes!

Jirlan · http://nemzeti.net 2013.04.24. 10:33:23

Ez a szocializációjuk vagy ez a genetikájuk, végül is az eredmény ugyanaz nem lehet együtt élni a vadcigányokkal.

A civilizáció ellenségei, ebben eléggé hasonlítanak a baloldalra.
süti beállítások módosítása