Malícia 2010.09.07. 12:18

Jobbra igazodj!

Vége a tűzszünetnek. Itt az ideje, hogy ott folytassuk, ahol a nyári szünet előtt abbahagytuk. Ha elkeserít a hír, hogy nem tűntünk el, akkor annak örülök. Ha hiányoltál már bennünket, annak még jobban örülök.

Először is le kell szögeznem, hogy a nemzeti radikalizmus továbbra is él. Sőt! Az én meggyőződésem szerint nagy szükség van a radikális felfogásra, a tetteiben is nemzeti oldalra. Azokra, akik jobbra igazodnak. Akikhez képest mindenki más balra helyezkedik el. Mint "bal lábbal felkelni, balsors, balul sül el, baleset, stb.". Az ember pedig mindíg jobbra törekszik. Tehát törekedj jobbra!

Egy biztos. Nagy különbségek vannak bal és jobb között. Nézzük a teljesség igénye nélkül, hogy mit kaptunk a tőlünk balra állóktól: kimagasló korrupciót, szociális élősködők seregét, idős emberek brutális gyilkosait, tanárverőket, kábítószeresek tömkelegét, félművelt diákokat, széthulló családokat, bűnöző gyerekeket, csökkenő nemzeti vagyont, rendőrgyilkosságokat, zuhanó Forintot.

Mi pedig mást akarunk! Tisztességes közhivatalnokokat, a jogaik mellett a kötelességeiket is gyakorló "állampolgárokat", a brutalitás szigorú megtorlását, a valódi tudás tiszteletét, egészséges, egységes családokat, erős államot, erkölcsösséget, valódi stabilitást.

A ti meghonosított újításaitok nekem nemzetellenesek. A mi kívánalmaink nektek szélsőségesek, nekem viszont a nemzetünk fennmaradásának biztosítékai.

Továbbra is szebb jövőt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr152277393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2010.09.14. 06:08:30

Elég hosszú nyári szünet volt. Már feladtam, hogy itt lesz bármiféle változás is... de most örülök!
Nekem hiányoztatok - jöhetnek a szavak, mondatok, ötletek, élmények, gondolatok!

Tom

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.09.19. 20:54:01

Lassan én is aktivizálom magam, télen több időm lesz. (Februárig, mert utána babázhatunk a kislányunkkal:))
süti beállítások módosítása