Suszter maradjon a kaptafánál, zsidó meg a szatócs boltnál. Akkor nem történhet meg ilyen mocskos, erőltetett tragikomédia. Vagy tragédia? Mert egy "az apám említette a nevét" bemondásra meghurcolt idős ember világsajtón keresztül történő bemocskolása már több mint tragédia.

Van ez a Zuroff nevű más vallású kocavadász ugyebár, aki fityma nélkül fitymál le másokat. A legnagyobb baj azonban az, hogy kényszeresen vadássza a már nem létező háborús bűnös nácikat. Mert az antiszemita nem tévesztendő össze a nemzetiszocialistával (nazi-náci)! De ez úgysem érdekli a megélhetési "nácivadász" zsidókat. Őket csak az érdekli, hogy minél tovább fennmaradjon a létjogosultságuk. Nem kell a valóság, nem kell törvényesség, csak annak a látszata. Mert valaki valakitől hallott egy nevet és kész. Én is hallottam egy nevet. Egy Zuroff nevű fogoly kápóként kínozta honfitársait egy koncentrációs táborban.

Az apja volt, vagy csak egy névrokona? Ez most hazugság, vagy igazság? Teljesen mindegy, csak lövöldözzünk, pufogtassunk, vadászgassunk. Ha pedig végképp kihaltak a 96-97 éves szereplők, akkor majd üldözik a gyermekeiket? Vége lesz egyszer ennek a mondvacsinált zsidó ámokfutásnak?

Isten! Ne feledkezz meg a kiválasztott népről! Döntsd rájuk a siratófalat!    

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr304667525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása