Két hete nyitotta meg kapuit a hétvégéken üzemelő Klub64 nevű szórakozóhely, amit Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) elnöke hívott életre. Célja, hogy egy olyan szórakozási lehetőséget biztosítson a fiataloknak Budapest szívében, ahol nem ütköznek drogdílerekbe, deviánsokba, és nem kell félniük a különböző bűnbandáktól, kisebbségi atrocitásoktól.

A szervezők célja, hogy minden pénteken és szombaton közösen szórakozhassanak a magyar fiatalok a magyar nyelvű, de különböző stílusú zenékre. Ennek fényében a péntek este mindig a rocké, amin belül pedig főleg a nemzeti rocknak hívott stílus kap helyet. Szombatonként pedig a könnyűzene egyéb műfajai hallhatóak, különös tekintettel a ’90-es évek legnagyobb diszkóslágereire.

Magányos farkas a drogoktól bűzlő szórakozóhelyek forgatagában. Ezt a kezdeményezést nem ítélheti el senki, hiszen a magyar zenét próbálja népszerűsíteni. Ezen kívül nagyszerű találkozóhelye lehet a nemzeti rock szerelmeseinek is. Ez a hely nem lesz a nyálas "fekamajmolók" szentélye.

Dübörögjön hát a rock, döngjenek a bakancsok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr252086268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása