Elképesztő a hír! Pintér Sándor belügyminiszter főtanácsadójává tette Kiss Ernőt. Igen, azt a bizonyosat. Miért is híresült el ez a bukott főrendőr?

1998-ban levizelte a Teve utcai rendőrpalota épületét, ezért december 31-énmenesztették.

2007 november végén ittas állapotban több parkoló autót is összetört. Ezért idén márciusban ittas vezetés, és a hatóság félrevezetése miatt indult ellene büntetőper.

Több esetben is rajtakapták a rendőrök ittas vezetésen.Idén márciusában járókelők találtak rá. Ekkor is részeg volt, hiányos öltözékben, vérző fejjel feküdt az utcán.

Pintér Sándor ezt az embert nevezte ki főtanácsadójának, rangjait is visszakapta.

Ez az eset a hihetetlen kategóriába tartozik. Kíváncsi lennék, hogy a Fidesz támogatói erre is felhatalmazást adtak-e? Az erkölcsi érzékük vajon mit súg? Egyetértenek azzal, hogy a belügyminiszter egy masszív alkoholista tanácsait kövesse?

Másrészről pedig, a jelek szerint Orbán Viktort sakkban tartja Pintér valamivel. Ha ez mégsem állna fenn, akkor Orbán legnagyobb egyertéstésével lett az alkoholista, bukott főrendőrből főtanácsadó. Akkor viszont nagy bajban van a Fidesz, és nagy bajban van az ország is. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr942109644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása