A Jobbik szerint sérti az önkormányzati választások tisztaságát az, ha a Magyar Rádió és a Magyar Televízió továbbra sem sugározza a párt hirdetéseit.

Forrás: ZIPP.hu

Egyszerűen felháborító, hogy ez a liberális-szocialista csőcselék ezt is megengedi magának, és közvetlenül irányítja a közszolgálati MTV-t és Magyar Rádiót. Hihetetlen!

De álljunk csak meg! A liberálisok-szocik már megbuktak. Akkor ki irányítja a Jobbik elleni gáncsoskodást? Természetesen ez egy költői kérdés volt, hiszen a válasz régóta köztudott. A bukástól rettegő Orbán próbálja minden eszközzel ellehetetleníteni legfőbb riválisát, a valódi nemzeti oldalt. Az egyetlen jobboldali pártot, amely a problémák leplezetlen megnevezése mellett valódi megoldásokat is kínál. Azt a politikai erőt, aminek programját folyamatosan igyekeznek megvalósítani a narancsosok némi finomítással. Azt a Jobbikot, amelynek politikusai nem hozhatók összefüggésbe a sukorói zsidó földnepperrel. Nem úgy, mint a Fideszből egyesek. 

A problémák azonban túlmutatnak a politikán. A valós életben egyformán súlytják az embereket. Amelyik politikai erő nem tud valódi megoldást kínálni ezekre a problémákra, vagy idővel tetten érhetők a hazugságai, az mindenképpen megbukik. Tehát a nemzeti oldallal szembeni gáncsoskodással legfeljebb egy kis időt nyerhet a Fidesz, a bukást azonban nem tudja elkerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr312329513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása