Mit gondolsz, meddig van szükség a munkádra? A tisztességes munkáltatóknál folyamatosan. De hazánkban kialakult egy másik szempont is. Addig vagy csak jó munkaerő, amíg egy nem várt betegség meg nem ingatja az egészségedet. Ez is a nagy liberális szartenger hagyatéka.

Ez a történet egy átlagos dolgozóról szól, aki egy zsidó üzletember cégénél áll alkalmazásban. Ezt azért fontos megemlíteni, mert ezeknek a zsidóknak semmi sem elég. Az illető már milliárdokat veszített el a tőzsdén, ezzel veszélyeztetve a dolgozók egzisztenciáját. A veszteség pótlása miatt a belüket is kihajtották az embereknek.

A fent említett dolgozó hosszú évekig kiváló munkaerőnek számított. Amikor a válság elérte a munkahelyét, a megváltozott viszonyokat dilettánsan kezelte a főnöke, aki egy pénzéhes, nagypolgári csemete. Nem ő a szóban forgó zsidó tulajdonos, de szépen termelt a cég pénzéből a saját zsebére ő is. Ez eddig egy szokásos magyar kórtörténet.

A baj akkor kezdődött, amikor az említett dolgozó megbetegedett a túlhajszoltság következtében. Innentől kezdve már nem számított kiváló munkaerőnek, sőt! A főnöke már nem akarta látni. Három hét betegállomány után nem engedte vissza a munkahelyére. Azt javasolta neki, továbbra is maradjon táppénzen néhány hónapig. A későbbiekben majd kap valami másik munkakört, persze alacsonyabb bérezéssel. (Ez az eljárás eleve törvénytelen. Egy ember egészségi állapotáró csak szakképzett orvos tehet felelős kijelentést.)

A helyzet annyiban visszás, hogy a dolgozó a kezelőorvosa szerint is alkalmas egészségileg az eddigi munkakörének betöltésére. Természetesen a valódi problémát a munkáltatójánál az okozza, hogy egyszer, egyetlen egyszer megingott az egészsége. A tisztességtelenül harácsoló gazemberek, a szakmai hozzáértés hiányától szenvedő munkahelyi vezetők szemében ez bűn. Ők megszokták a nemzetünket kiárusító szocialisták és liberálisok idején, hogy azt csinálnak a beosztottaikkal, amit csak akarnak. Ennek a gyakorlatnak véget kell vetni! Ki fogja ezt megtenni? A Fidesz-kormány megálljt parancsol ennek a folyamatnak? Szerintem nem. Ők már eladták magukat szintén. 

Ebben az országban csak radikális eszközökkel lehet rendet teremteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr712083612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása