Érdekes hét áll mögöttünk, bár tudom, még koránt sincs vége. Több tv-műsorba is meghívták a Jobbik politikusait, ami azért valljuk be: elég szokatlan.

 

Az első, amire figyelmes lettem, az a Pörzse Sándorral készült vitaműsor volt az MTV reggeli műsorában. Érdekes volt látni, ahogy a 3 „kérdező” csúszik-mászik a szemben álló előtt, mert képtelenek voltak akár egyetlen értelmes kérdést is feltenni. Helyette folytatták azt az igénytelen, lejáratni próbáló stílust, amit a mai „magyar” médiában már megszokhattunk a radikális oldallal szemben. Száz szónak is egy a vége: látható volt, hogy vért verejtéket izzadtak a kérdezők, mégsem tudtak érdemben belekötni Pörzsébe és a Jobbikba. Azért beszédes, hogy az egyik kérdező a Bors (!) nevezetű bulvárnapilap munkatársa volt. Jó, hogy nem a Kiskegyed, esetleg a Dörmögő Dömötör szerkesztőit hívják be egy politikai műsorba vitapartnernek! Többször elröhögtem magam a kérdéseken, de egy alkalommal különösen (Pörzse válasza után)! Nem árulom el mi volt az, tessék megnézni!

 

Pár nappal később meghívták Dúró Dórát is egy reggeli műsorba a TV2-be. „Pacman” Péter itt már nagyobbat alakított, egyenesen egy Maunika Showt próbált keríteni a rövid beszélgetésből. Mi más lett volna a téma, mint az egy nappal korábban nyilvánosságra került képek a Jobbik másik szóvivőjéről, aki évekkel korábban egy kanadai buzifelvonuláson vett részt. Az senkit sem érdekel, hogy Király András már aznap lemondott a pozíciójáról, csupán az lebegett a szemük előtt:„gyerekek megvan a szaftos sztori”! Szegény leánykán látszott, hogy remegő hangon válaszol az öleb kérdéseire, de azért tisztességesen állta a sarat. Természetesen Vona Gábor „szerelmi” élete sem maradhatott ki a néhány perces beszélgetésből. Emberek, mégiscsak választások lesznek, komoly témákról kell beszélni! Kit izgat az a hülye kormányprogram!

 

A hét folyamán a „polgári underground” is harcba szállt a „véreskezű szittyacsőcselékkel” (mégsem írhatok ide „nyünyőket”) szemben. Sikerült videót készíteniük egy talajrészeg baromról, aki 200 méterrel a Jobbik nagygyűlés mögött lezsidózott egy arra járó random polgártársat. Na erre a sértett rá is tett egy lapáttal, mert vissza is ütött, sőt a helyszínre siető rendőröknek is nekitámadt ( Bizony, nagy az Isten állatkertje!). A lényeg mégsem ez, kedves Olvasóim! Végre ismételten bele lehetett egyet rúgni a Jobbik szimpatizánsaiba. A kommentáradatban persze szép számmal jelentek meg a „büdöszsidózó” elmebetegek, akik csak égetni tudják a magunkfajtákat, de olyan jó ilyenkor látni, hogy a máskor értelmiségiként tetszelegni próbáló, „felsőbbrendű” (sic!) honfitársaink is úgy ugrottak a jó kis szaftos bulvársztorira, mint pisztráng a műlegyes csalira (1200 komment nem semmi azért!). Hiába na, kibújik az a bizonyos szög a zsákból minden alkalommal! Egyre egyértelműbb számomra, hogy éppen olyan arányban fordulnak elő szellemi toprongyok a Fidesz táborában is, mint nálunk.

 

Gyerekek ez a gatyában turkálás, „szélsőségesezés” már annyira unalmas! Hadd javasoljak néhány remek ötletet a jobb- és balliberális média gonosz kis törpéinek:

 

1)-Ajánlatos lenne egy csatornákon átnyúló roadshowt készíteni. A szebb napokat látott Csurka István „ A MOSZAD titkai” című stand up comedy-vel turnézhatna. Pista bácsi eredeti, hamisíthatatlan fényképeket mutathatna fel Vona Gáborról, amint éppen atomrakétákat vásárol izraeli ügynököktől Vlagyimir Putyin és Máhmúd Ahmadinezsad kíséretében.

 

2)-Kovi a TV2-n leleplezhetné nagy titkát: archív videókat mutatna be, amiken Dúró Dóra olasz macsókkal félreérthetetlenül munkálkodik. A stáblistán megjelenne Novák Előd neve producerként.

 

3)-Egy meg nem nevezett blog mandinerből videókat juttathatna el a HírTV szerkesztőinek eddig soha nem látott harci kiképzésekről, amin bakancsos, terepnadrágos ifjak árpád sávos maszkban éppen egy autóba szerelhető pokolgépet készítenek tejfölös dobozokból és háztartási kekszből. A hitelesség kedvéért MacGyver is feltűnhetne a svájci bicskájával. Róla mégis csak köztudott, hogy ért a barkácsoláshoz.

 

4)- Az Ifjú Cocialisták leleplező riportot készíthetnének az ózdi cigány telepeken, ahol gárdistaruhába bújt birodalmi rohamosztagosok elveszik a cigányok becsületesen megkeresett pénzét, majd lopásra kényszerítik azok jobb sorsra érdemes „elesett gyermekeit”.

 

5)- A Magyar Hírlapban exkluzív interjú készülhetne egy kanadai homoszexuálissal, aki máig emlékszik arra a napra, mikor Király András vele fotózkodott. Napvilágra kerülhetnének olyan máig nem ismert érdekességek, hogy a Jobbik vezérkara titkos földalatti betonbunkerekben meleg-felvonulásokat szervez és hogy máig nem ismert okokból felvásárolta a bivalybesenyői Egyetértés TSZ tojáscsomagoló üzemét. A riport második részében összekapcsolhatnák a két fő szálat és leközölhetnének egy interjút Demszky Gáborral, akit tojásokkal úgy megsorozott egy szélsőséges nyugdíjas-kommandó, hogy combnyaktöréssel kórházban fekszik.

 

 

Remélem sokat segítettem! Várom az anyagokat! Ne ragadjunk már le ilyen pitiáner dolgoknál, mint Vona Gábor „iwiwes levelezése”! „Húzzunk bele!”. Mégiscsak kampány van emberek! A fasizmus utat tör magának, ha a demokrácia védelmezői nem végeznek megelőző csapást a média frontján!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr541854496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.21. 07:46:38

Az utolsó kérdésnél Pörzse látványosan elmosolyogta magát. Szívből jövő volt, én is éppen így mosolyogtam a számítógép előtt, sőt egyenesen röhögtem! Nem árulom el min, tessék megnézni!"

nem mosolygott, most nézem

csak akkor mosolygott, amikor elköszöntek. akkor most mi van? nem értem

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.21. 08:22:05

mi volt ez a szerelmes levél egyébként Vonánál?:D7

a Jobbik vezérkara titkos földalatti betonbunkerekben meleg-felvonulásokat szervez "

:D

viktor, viktor!

persze h sok a narancsproli
csak a reakciósoknak a jobbik táborában tűnik ki a

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.21. 08:23:16

... a " Köcsög alkoholista, részegen handabandázó, ápolatlan, fogatlan jobbikos proli csürhe. Ennyi.
otvospeter

Válasz erre
Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2010.03.15. 21:10:36
@otvospeter: Köszi, hogy kimondtad helyettünk. "

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.21. 11:18:02

@tesz-vesz: Remélem azért lejött a kicsit szarkasztikus humor.

Ez az utoljára linkelt párbeszéd is remekül példázza azt, amiről írok, de korántsem a top10-ből való.

"nem mosolygott, most nézem"

Nem jól írtam, nem a végére gondolok. Nem akkor láttam a videót, amikor a cikket írtam, hanem napokkal korábban. Pörzse nem is mosolygott (itt, máshol azért igen:)), csak én röhögtem:). Elnézést az tévedésért!!!

Na-szóval, ami megmosolyogtatott:

Krug Emília:"Na jó, de ezzel kapcsolatban most ez hol tart? Tehát elmennek Brüsszelbe..."
Pörzse Sándor:"Nem tartunk sehol kedves Emília, be fogunk jutni a parlamentbe és akkor belekezdünk ebbe!"

Itt szétröhögtem magam.

"mi volt ez a szerelmes levél egyébként Vonánál?:D7"

Nézz utána! Magyar Hírlap csupán egy oldalt szentelt neki. Már aznap 150-en mondták le az előfizetést. Azóta is sokan lemondják.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.21. 11:32:53

@tesz-vesz: Javítottam azokat a mondatokat, köszi az észrevételt!

Amúgy ki látta a legújabb Fidesz kampánylapot?:) Olyan, mint egy Blikk.

Röhej, hogy ennyire bulvárhangon akarják megszólítani a szavazókat. Bár lehet nekik is kellenek a proli szavazatok, nem csak a szociknak.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.21. 18:43:34

@Bemmbemm: megnéztem a szerelemes levelet , durva

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.29. 21:56:35

Azért az 5 javaslatból az egyik hellyel-közzel bejött.
süti beállítások módosítása