Bemmbemm 2010.03.08. 23:08

Kis esti kábáré

Komolyan mondom, hogy az MDF lesz a kedvenc pártom! Még a kedvem is visszatér az íráshoz ezektől a „remek” emberektől! Ne röhögjetek, komolyan mondom! Pontosabban üljetek le, igyatok egy csésze kávét vagy egy bögre forró teát, dőljetek hátra és röhögjetek velem ezen a mesés kabarén! Ilyen ország tuti nincs még egy! Ilyen kretén párt, mint az MDF meg főleg.

Alább idézet egy mai Index cikk bevezetőjéből:

Felmondja az SZDSZ-szel kötött megállapodást az MDF budapesti elnöke. Lévai Zoltán az Indexnek adott nyilatkozatában leszögezte, szerinte nincs remény arra, hogy a választójogi törvény megsértése nélkül az MDF budapesti listát tudjon állítani. Lévai szerint a bukta oka az, hogy az országos elnökség eltaktikázta magát a szövetségkötéssel, az SZDSZ pedig nem tartotta be a kampányfinanszírozásra tett ígéreteit. „

És percekkel később az MDF közleménye:

Lévai Zoltán legutóbbi nyilatkozatának egyetlen következménye: mivel megszegte az MDF Országos Választmányának február 19-én hozott határozatát, Lévai Zoltán a továbbiakban nem az MDF Budapesti Választmányának elnöke és MDF  tagsága megszűnik.

Az MDF  Országos Választmánya magához vonta a szövetségi politikát érintő kérdéseket, így azt az Országos Választmányon kívül senkinek nincs joga felmondani, módosítani.

Az MDF az áprilisi választásokon országos listát állít, és továbbra is várja a választók támogatását, hogy minden választókerületben állíthasson képviselő-jelöltet.”

Ezek után van kérdés? Jaj nekem van egy (olyan izgatott vagyok): Tessék mondani, Karcsika fogja Ibolykát vagy Ibolyka fogja Karcsikát kizárni a pártból az utolsó felvonásban? Áhh, nem érdekes, de én szívesen leoltom a villanyt (és most képzeljétek ide a lehető leggonoszabb szmájlit)!

 

Hölgyeim és uraim, ez volt az MDF bohózat - húúú most bajban vagyok, nem számoltam, na mindegysokadik felvonása! Remélem ismételten jól szórakoztak!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr171822821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.09. 18:34:50

Hírszerző írta, hogy 14 perccel a Lévai közleménye után már az MTI-nél volt az MDF nyilatkozata.

Szerintem az Elnökség 24 órás ügyeletet tart: bárki elszólja magát, azonnal repül! :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.09. 18:40:24

@mefisto: Lehet van egy sablon és csak a nevet kell behelyettesíteni. 13 perc alatt eldöntötték, mi legyen. 1 perc alatt elküldték a közleményt:)).

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.09. 18:46:33

@Bemmbemm: Végülis korunk hi-tech rendszereivel nem kizárható, hogy az e-cégeljárás mintájára az MDF megcsinálta az e-tagkizárást. :)

Két gombnyomás egy laptopon, és volt tagság, nincs tagság!
süti beállítások módosítása