Egyszerűen nem tudok mit mondani, leszakad a pofám. Percek alatt is alig tudom felfogni ezt a hírt. Történt ugyanis, hogy néhány holokauszt áldozat örököse egy chicagói bíróságon beperelte a MÁV-ot, mert a cég segédkezett a németeknek a zsidók deportálásában. (Valószínűleg rengeteg választási lehetőségük volt.) A felperesek 240 millió dollár vagyoni és 1 milliárd dollár nem vagyoni kártérítést követelnek. A beadványukat 9 évnyi kutatómunka előzte meg. Azt hozzáteszik azért, hogy érzéketlenség (de mi tegyük hozzá: jó üzlet) pénzről tárgyalni a mérhetetlen gaztett kapcsán, de jogi úton csak pénzügyi kártérítést lehet kapni. Komolyan mondom, beszarás. 2010-ben még mindig itt tartunk. Lassan már a "túlélők" gyerekei is leteszik a kanalat, de még mindig vannak új ötleteik a pénzszerzésre. Ezek után is ecsetelni kell, hogy miért emelkedett az egekbe az antiszemitizmus? Eddig tartott a hír.

Holnap el kell vinnem a menhelyre a kutyánkat. Hogy miért? Nem merek többé német juhászt tartani. Állítólag egy több gázkamrát is megjárt holokauszt túlélő rengeteg hasonló fajtájú ebet látott a lágerekben az őrök oldalán és több évtizednyi kutatómunka után be tudják bizonyítani, hogy ezek a kutyák tudat alatt hozzájárultak a németek zsidógyűlöletéhez. Hamarosan minden német juhász tulajdonost be szeretnének perelni, mert nem vették figyelembe a kutya tartásával a zsidók alapvető emberi jogait és bújtatottan antiszemitizmusra ösztönözték a társadalmat. Komolyra fordítva a szót ez a bekezdés csupán az én agyam szüleménye. A fentiek alapján viszont lehet, hogy másnak is eszébe jut majdan valami hasonló, csupán annyi különbséggel, hogy komolyan is fogja venni.

Azt azért szögezzük le, hogy a még meg nem született gyerekeink is bűnösek a népirtásért és kötelesek kártérítést fizetni a túlélők majdani ükunokáinak. Ha nem így gondolod, akkor nemsokára perelhető leszel Holokauszttagadásért. Úgyhogy vigyázz, mert figyelnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr401747356

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MÁV kontra 100 zsidó 2010.02.10. 20:32:06

Tisztelt MÁV!Önöket bepereltük. Nem, nem az elégtelen szolgáltatás miatt. Most nem. Most épp azért, mert túl jól végezték munkájukat. Önök részt vettek a zsidók deportálásában. Igen. Tettlegesen. Ezek a bűnök nem évülnek el. 9 évig kutattunk Önök után....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.10. 23:50:20

Hat kerem, 1.24 milliard dollar az cirka 250 milliard forint. Ha mai dollart ertenek alatta. De ha jol emlekszem a Francia vasut elleni perukre, akkor ott 1945-os dollarban koveteltek a penzt. Namost, ha ez mar a felszorzott verzio, akkor fellelegezhetunk, mert csupan 250 milliardot kell osszekuporgatni. De ha nem, es figyelembe kell venni 65 evnyi kamatot, akkor ez bizony 8000 milliard forint.

Persze nem kell ketsegbe esni! Ha jol emlekszem marhavagonokrol volt szo, ami ugyebar teherszallitas. Azonban a MAV Cargot azota sajna privatizaltuk, ugyhogy a csekket lesznek szivesek majd az osztrak sogoroknak benyujtani, ugyanis ok a jogutod.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.11. 00:01:40

@Meleardil Eressea Iluvadan: XD És most vakarják a fejüket az itteni zsidók, hogy túl korán privatizálták a MÁV Cargot:). Egyszerűen még most sem vagyok képes ezt felfogni. Olyan, mintha egy olcsó poén lenne, de teljes mértékben komolyan gondolják.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.02.11. 14:34:49

Lesz ennek haszna is. Jó hogy választási kampány idején bújt ki a szög a zsákból, bár sokunknek nem új szög éppen. Minden párt kénytelen lesz állást foglalni, a Fideszé a legérdekesebb. Nekik ugyanis testvérpártjuk is van odaát...
Gondolom, ezt kihagyták volna, ha hazafiasan foglalnak állást, oda a szalonképességük olyan körökben, amiknek nagyon pedáloznak, ha meg PC módon, akkor a Jobbikot erősítik.
Pont jókor jött ez. Ha netán megítélné az amerikai bíróság, az még jobb katalizátora lenne a hazai ébredésnek. És belebukhatna az Orbán-kormány, ha merészelne egy centet is fizetni...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.11. 18:01:23

@ArmaGeddon Bácsi: ha valakinek eszébe jutna olyan egyáltalán, hogy egy cent is ki legyen ezeknek a retkeknek fizetve, az nagyon mélyen ássa el magát.
A Fidesz nem teheti meg, hogy ebben a témában polkorrekt legyen. Romba dőlne 20 év munkája. Ez túlságosan kényes téma. A legelkötelezettebb szavazóiknak is megrendülne a hite a pártban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.12. 07:19:50

ezek a zsidók annyira analfabéták

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.02.12. 10:32:23

@tesz-vesz:

Nem. Ők A Könyv Népe. Egy gojok eleni gyűlölködésre tanító könyvé...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.12. 13:47:43

Nagyapám egy egyszerű parasztember volt, de soha nem szerette őket. Akármit vetítenek ma a kajmánok, a zsidó az mindig is mocsadék volt. Szemét, nyerészkedő, pénzéhes tetű.

Berserker 2010.02.12. 15:26:18

Hát, egyszer eljön az a nap amikor koppanak. Ez így túl sokáig csak nem lesz már eltűrve...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.13. 02:14:45

Háhá és vannak bőven olyan zsidók az országban, akik szerint ez helyes.
Lehet szeretnének egy újabb holokausztot? Régen volt már az előző és egyre nehezebb kárpótlásból megélni. Ne bántsatok, tudom, hogy hülye gondolatmenet, de már mindent el tudok róluk képzelni.
Szemét, mocskos, fasiszta söpredék vagyunk :). Én elhatárolódom magamtól is:P.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.02.13. 13:28:56

A legutóbbi "holó"-t megbízható források szerint a cionisták nemcsak szerették volna, hanem minden eszközzel elősegítették. Konkrétan, hogy legyen minél több mártír, akik jogalapot szolgáltatnak a Cion államkénti megalapításához.
Ugyanezen az elven, ezzel a kegyetlen cinizmussal írta Herzl a naplójába, hogy "az antiszemiták a mi legjobb barátaink".

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.13. 13:51:22

@ArmaGeddon Bácsi: és ezt egyre jobban el is fogják hinni teljes joggal olyan emberek is, akiknek életükben eszükbe nem jutna normális esetben utálni akár egyetlen zsidót is. Maga a zsidóság a legnagyobb bűnös az antiszemitizmus létezésében. És valóban az az egy magyarázat van a történtekre, hogy érdekük az, hogy ez fenn is maradjon.

Azért érdekes, hogy sokan azzal védekeznek most, hogy ne ítéljünk el ez miatt az ügy miatt minden zsidót, bezzeg ők állandóan a kollektív bűnösségünket hangoztatják. A kettős mérce itt is működik rendesen.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.02.14. 21:35:12

@Bemmbemm:

Én nem ítélek el ez ügyben minden zsidót, csak követelem mindenféle zsidókárpótlás azonnali leállítását, a holómesék koreekt történészi feltárását, a talmudi felforgatás szerepével együtt hazánk tragédiáiban. Továbbá követelem a cionista szervezetek betiltását és a talmudi hagyomány terjesztésének megakadályozását. Tehát a Chabad kerüljön a destruktív szekták listájára (lewgyen olyan, államilag üldözve) és zárják be a Laudder Javnét és ha vannak hasonlók, azokat is. Az ottani végzettség ne legyen beugró az elit csúcsállásaiba, az államiakba legyen kizáró ok. (ha az Al Kaida-tagságot meg lehet bélyegezni, ezt a terrorista ideológiát is lehessen)
süti beállítások módosítása