Malícia 2010.05.28. 16:13

Árnyoldal

Magáért beszél ez a pillanatkép. Az első látásra bűnbánónak ható pózolás senkit ne tévesszen meg! Ők nem bánnak meg semmit. Céltudatosan döntötték hanyatlásba hazánkat. Az sem kétséges, hogy tudomásuk volt a közpénzek elszivattyúzásáról. Talán még több közük is lehet a vérlázító szabadrablásokhoz.

Történelmi szégyenfolttal bélyegezték meg nemzetünket.Ők, a "demokrácia bástyái". Ám a kőfalak is leomlanak egyszer. Hiába keverték Kőműves Kelemenként vérünket, verejtékünket szörnyű alkotásuk habarcsába. Az általuk felhúzott építmény nem bástya volt, hanem csak egy torzó. Omladozó, macesz szagú. A fajtalanságot és bűnt dicsőítő freskókkal, amiket a kábítószerek mámora ihletett.

Most a rút építmény leomlott. Eljött hát az idő, vége lett. De tényleg vége lett?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr742038258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.05.28. 21:02:30

"De tényleg vége lett?"

Sokaktól hallom, jobboldaliaktól, hogy durván megnyertük a választást, vége a háborúnak. Francokat! Csatát nyertünk, nem háborút.

Magyarországon addig nem lesz rend, amíg teljesen fel nem számoltuk a posztbolsevik struktúrákat. A kádári baloldallal nem lehet békében együtt élni. Az erőfölény most nálunk van, a jogállami keretek maximális megtartásával bele kell taposni őket a padlóba, és ha az utolsó is a földön van, akkor ÉS CSAK AKKOR lesz vége!

PS. Örömmel látom, hogy a Jobbiknál elmúlt a választás előtti hisztiroham, és tudomásul veszik, hogy a Fidesz-KDNP kormányalakításával nemzeti kormányzás veszi kezdetét.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.05.28. 21:03:48

PS2. Azzal pedig a Fidesz törlesztette a korábbi hülyeségeit, hogy a Kossuth térre hirdette meg a holnapi gyűlését. Nem árt nekik maguknak is tudatosítani, hogy honnan is származik a kétharmados felhatalmazásuk.

Aqr 2010.05.29. 01:11:10

Nem követem itt a híreket egy ideje, de csak hogy néhány dolog tiszta legyen:
Izrael kapkod, az ország olyan, mint egy süllyedő hajó, körbe lett lőve, Irán urándúsítását Törökországban végzik majd, ezzel ki lett alóluk húzva a szőnyeg, hisz mindenképp háborúra van szükségük, hogy beáldozzák és felszámolják Izraelt a zsidrákok. Orbán a végső végrehajtó, a kettős állampolgárság azért volt első teendője a kormánynak, mert mint az MTI és a Mazsihisz is megírta, ez több százezer Izraelit érint és még ki tudja hány millió olyat, akinek majd elintézik a papírjait, hiszen már így is a magyar állami nyomda nyomtatja az izraeli papírokat 2008 óta. A magyar állampolgársággal egyúttal EU-s állampolgárságit is kapni akarnak, legalábbis amíg fenáll az EU. Hamarosan elkezdik sorban döntögetni az országokat egyszerű manipulációval. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy Oroszország a világ csősze, elég keményen átszövi az atlanti-ellenes szövetség a világot orosz-kínai vezetéssel. A koreai balhé is bibsi tűzszításnak tűnik. Na ezek vannak. Magyar belpolitikát felejtsétek el, mert ilyen nem létezik. :) A legrosszabb az egészben, hogy a nemzetinek mondott oldal meg tapsol az egészhez, de gyorsan jön a kiábrándulás. Talán lazítanak a nadrágszíjon, hogy a lakosságcsere simán menjen és ne hőbörögjön senki, de a betelepítés ezekben a pillanatokban is zajlik. Újból színt váltanak a zsidók, mostantól nemzeti magyarok lesznek. :)

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.06.01. 08:49:58

@mefisto:

Aqr-nek van igaza...
Sőt, a Jobbikban is minimum Morvai a hódítóknak dolgozik. Remélem, hogy Vona nem...
süti beállítások módosítása