Íme egy példa arra, hogy a Jobbik politikusai nem a levegőbe beszélnek.

"Május 30-ai hatállyal lemondott egri önkormányzati mandátumáról Sneider Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője csütörtökön."

"Az Országgyűlés Ifjúsági, Szociális, Családügyi és Lakhatási Bizottságának elnöke azzal indokolta döntését az MTI-nek, hogy véleménye szerint nem látható el tisztességgel mindkét pozíció. Ugyanakkor arra is fel kívánja hívni a figyelmet, hogy elfogadhatatlan a politikai elitre jellemző álláshalmozás."
 

Köztudott, hogy a radikálisok a választási kampány időszakában is hangoztatták a politikusok eddig megszokott "álláshalmozásának" elutasítását. Elsősorban az anyagi haszonszerzés ilyen jellegű bevett gyakorlatát bírálták. Tegyük hozzá, teljes joggal. Ugyanis elképzelhetetlen, hogy egy döntéshozó kifogástalan teljesítményt nyújtson több fórumon is. Mivel a munkájuk elvileg teljes embert kíván, csak a meghozott döntéseik hátrányára válhat a dolog. Ezt amúgy a saját bőrünkön tapasztalhattuk az elmúlt években. Egyre nyilvánvalóbb az a tény, hogy csak pénzszerzési céllal halmozgatták a különböző tagságokat, megbizatásokat, tisztségeket ezek a megélhetési politikusok. 

Sneider Tamás lépése példamutató kell, hogy legyen a többi parlamenti párt politikusai előtt is. Ez a hozzáállás a záloga a tisztességes, teljesértékű döntéshozói munkának. Kövessék hát a példát tisztelt politikusok, hogy a "tisztelt" jelző őszinte legyen! 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr882035372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása