Aqr 2010.04.19. 15:34

Ahogy én látom

Miért kötelessége minden józan embernek elhidegülni a politikától?

Az elmúlt 20 év pártokráciája megmutatta, hogy demokráciáról nem beszélhetünk, bűnöző, köztörvényes „elitről” viszont annál inkább. A színfalak mögött egymással lepacsizó, ki tudja, milyen érdekeket kiszolgáló politikai réteg beitta magát az élet minden területére. Az ország talán még sohasem volt olyan megosztott, mint az elmúlt időszakban. Mindig volt min csámcsogni, mindig volt kit utálni és mindig volt miért rettegnie a hivatásos rettegőknek. Komolyan elhiszitek, hogy az ország fele hülye? (Inkább az egész) És persze mindenki a másik felére mondta. A megosztás és uralkodás egy rendkívül régi trükk, de úgy tűnik, még mindig bejön.

A jelenlegi rezsim önmagában illegitim, mert egy nyílt diktatúrából származtatja magát, és tulajdonképpen elnyomóink gyermekei, unokái, és természetesen zsidók tömkelege az, akit mi most itt nagy-nevetve országunk megmentőiként próbálunk aposztrofálni, mert ezek ott vannak az MSZP-ben, a Fideszben, az LMP-ben és igen, a Jobbikban is.

A Jobbik azzal kampányolt hosszú ideig, hogy a Szent Korona Tan-t szeretnék végre érvényesíteni és a ’46-ban megszakadt alkotmányt újra visszaállítani. Na most ezzel egy probléma van. A SZKT alapján nincs, azaz NEM LEHET pártoskodás, sem pártokrácia. Szent István előrelátó képességei nagyszerűek voltak, ismerte már akkor a nemzetromboló kór eszközeit, amikkel tulajdonképpen az ő idejében kezdték ostromolni az országot. Bekényszerítettek minket a római katolikusok közé stb.

A Szent Korona Tan lényege:

1. A Szent Korona Tan az alkotmányos magyar államélet alapja, ahol az államhatalom a nemzettől ered, mely azt a Szent Koronával való megkoronázás útján osztja meg a királlyal. (A hatalommegosztás szellemi alapja) Werbőczy

2.A magyar Szent Koronáé a főhatalom, vagyis a mindenkori király és a tagok (nemzet) felett áll (caput Sacrae Regni Coronae)

3.A Szent Korona maga az egész állam és a társadalom is, a társadalom tagjai a Magyar Szent Korona tagjai. Ide tartozik az államalkotó nemzetek minden tagja – bárhol él a világon. (membra Sacrae Regni Coronae)

4.Az állam feje és a nemzet együttesen képezik a Szent Korona – a Pátria –, az ország egész testét (totum corpus Sacrae Regni Coronae)

5.A magyar Szent korona a legfőbb tulajdonos, beleértve az ország egész területét (Kárpát-medence), az uralkodót és az ország egész vagyonát.

6.Az ország egész területe a Szent Korona tagja.
A Magyar Szent Korona hatalma közakaratból ruháztatott át, ezért minden jog forrása a Szent Korona.

7.Ezért ezen a jogi helyzeten a földi hatalmak nem változtathatnak. A Szent Korona Eszme Szent István tudatos politikai és államjogi alkotása. Társadalmi szerződés, melyben erkölcs és jog nem válhat el. A Szent Korona Tan hatálytalaníthatatlan, jogaiban nem csorbítható, mert törvénysértés jogot nem alapít.

A SZKT rendkívül demokratikus volt, hiszen lokálisan alulról építette fel a hatalmi struktúrát és a királyt is választották, annak minden mozzanatában meg kellett felelnie a Tannak. Rátermettség alapján alulról építkező hatalmi struktúra volt ez, és az országban akkor sem lett fejetlenség, mikor királykérdés esetlegesen felmerült, vagy pl. a török hódítás idején 3 részre szakadt az ország.

A pártoskodást és a demokratikus 4 évenkénti színjátékokat a zsidók azért találták ki, hogy a nemzeteket megosztva egyfajta versenyszellemben feszültséget szítson. Adott esetben pedig, mikor az ő iksze nyeri a választást önelégültségében hátradőljön a fotelban, hisz nyert. Épp ellenkezőleg, amíg ez a rendszer fennáll, mi csak veszíthetünk.

Függetlenül attól, hogy te mire szavazgatsz, semmi beleszólásod sincs abba, ami történik és amilyen törvényt hoznak. A képviselők nem téged képviselnek, hanem a zsebüket. A rendszerváltáskor volt egyfajta hajlama arra az átlagbirkának, hogy legyen elszámoltatás. Antall József pedig úgy baszta el az egészet 3 év alatt, ahogy csak tudta. Vajon Gyurcsány Ferencet megválasztotta-e valaki, mikor a Medgyessy kormánynak vége szakadt? És Bajnait? Vajon, mikor Orbán azt mondta „Ja, kérem az volt a kampány, ez meg a kormányzás”, mikor az ígért dolgokat hiányolták, akkor beszélhetünk működőképes rendszerről?

Sokan a Jobbikban bíznak még. Nem tudom, észrevettétek-e, de a Jobbik besimult a rendszerbe. Az elmúlt napokban lévő Gárda-botrányok, miszerint lemondott-e vagy sem Kiss Róbert, végképp megmutatták, hogy reklámfogás volt az egész elmúlt 1-2 év. Morvai megnyugtatja a nyugati lapokat, hogy a Jobbikban vannak zsidók, úgyhogy nem fognak ők ártani senkinek. Jól indult, nagy szolgálatot tett, jó lett volna, de azzal hogy további ámokfutását támogatja ennek a rendszernek a Jobbik, nem tudom, mi várható tőlük. Már a Fidesszel való együttműködésről beszélnek, miközben a Lex-Lázár előkészítéséről suttognak egyesek. Hát itt vagyunk. Hány év kell még, hogy észhez térjetek? Még 20? 40? 2 sincs, nem hogy 20.

A Szent Korona Tan alapján fel lehetne építeni az országot. Ehhez viszont az kéne, hogy a vezetőinket végre tényleg mi válasszuk meg, helyi szinten, ismert erények alapján. Nem tudom, mikor dől össze a kártyavár, de az biztos, hogy képesek leszünk építkezni, ha van miből. És itt a fejekben kell rendet tenni először.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr571934526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.19. 22:02:46

Nagyon jó poszt, én is Szent Korona párti vagyok. Néhány megállapítással viszont vitatkoznék.

Egyrészt: a Szent Korona lényegét adó normatív-társadalmi rend léte nem feltételezi, hogy nem lesz politikai vita. A két kategória nem fedi egymást. A tan nem szünteti meg a politikai érdekellentéteket, csak egy össznemzeti szempontból előnyös mederbe tereli. Sarkítva: attól még nem sérül a Szent Korona eszmeisége, hogy Kossuth és Széchenyi nem bírta egymást.

Másrészt: a korábbi, a magyar alkotmányosság szempontjából jóval nemesebb korokat sem lehet idealizálni. Torzulások, válságjelenségek akkor is voltak - ha visszaállítanánk a történelmi alkotmányosságunkat, akkor is lennének. A különbség az, hogy akkor a magyar (!!!) közjogi rendszer tudta kezelni ezeket a válságjelenségeket, és nem rohadt szét egy "átoksúly" alatt.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.19. 22:15:45

Ez a Lex-Lázár nagyon durva! Ha ez igaz, akkor nagy baj van. Teljesen le akarnak fegyverezni minket, de olyan szinten, hogy az önvédelem lehetősége is megszűnjön.

Ha ezt meg merik lépni, akkor van okunk félni a Fidesztől. És attól, ami ránk vár.

Aqr 2010.04.19. 22:31:08

Az igaz, arról lehet vitatkozni, hogy a nemzet maga melyik irányba tartson bizonyos esetekben, de jelenleg ez nem áll fent, mert a napnál is világosabb, hogy függetleníteni kell magunkat mindenféle szempontból a zsidó világhatalomtól és az egész országot munkaterápiára fogni. Nem politológia, meg akármilyen menedzser, hanem mars ki kapálni és kaszálni. Aki pedig ezt megtagadja, az rövid úton mehet a Kárpátokon kívülre vagy munkatáborba. És ami a legfontosabb: családbarát közösségeket kell létrehozni, hogy ismét szaporodjon a magyar. :)

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.20. 13:21:31

@Aqr: A "zsidó világhatalmat" cizellálnám annyiban, hogy az inkább "tőkés világhatalom". A menedzser-falkának tényleg nincs nemzetisége. Ezt nekünk nehéz felfogni, mert nekünk a nemzethez tartozás természetes, náluk nem.

Aqr 2010.04.20. 18:56:31

A tőkés világhatalom a szellemiségét a középkorban minden országban üldözött zsidó "kultúrából" meríti. Olvasgasd a Talmudot és jobban meg fogod érteni a bankrendszert, mintha elvégeznél egy gazdasági egyetemet. Természetesen nem minden résztvevő haszid zsidó, de nagyobbrészt ott vannak mindenhol. Ezt hívom én modern judeo-lelkületnek, ami kb az egész nyugati világot jellemzi már. A kisembert kevésbé, a fentieket jobban. A figyelem középpontjában az anyag és a hazugság áll.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.20. 21:28:22

@Bemmbemm: Jó, figyu, ez egy akkor ökörség, hogy felesleges vele foglalkozni.

Katonai ismeretek oktatása, mint büntetőjogi tényállás? Ugyanmár!

Aqr 2010.04.20. 22:46:32

"Ebben az évben az új kormány már nem fogja csökkenteni az adókat és járulékokat. A vállalkozóké négy, a munkavállalók terhei hat év alatt igazodnának a közép-európai átlaghoz - mondta Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke."

Na, már csak... x évet kell várni, meglássátok eljön az a Kánaán. :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.20. 22:49:24

@mefisto: Miért a "holokauszttagadás" büntetése milyen kategória?

Maradjunk annyiban, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy minden eszköztől meg akarnak minket fosztani, ami a védekezőképességünket segíti.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.21. 01:27:15

@Bemmbemm: Jó reggelt kívánok: Magyarország következő kormánya nemzeti lesz és nem bolsevik. :)

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.21. 01:28:36

@Aqr: Nem csodálkozom. Kedvenc csótányunk már Öszödön is arról beszélt, hogy kurvára elkúrták, nem hitték, hogy eddig büntetlenül elmehetnek és csak a világgazdasági szufficit tartotta őket a felszínen.

És azóta eltelt négy év.
süti beállítások módosítása