Valaki kiszivárogtatott egy felvételt Meggyes Tamásról, Esztergom fideszes polgármesteréről, amit lehozott a Stop.hu, és a Mandiner is.

A Stop.hu-val nem szeretnék foglalkozni, gondolom érthető, hogy miért. Viszont annál inkább meglepődtem a Mandineren megjelenő kommentektől. Az már nem volt újdonság, hogy a kettős mérce rendesen működik a Fidesz köreiben is. Nehogy már azt gondolja valaki, hogy ez a szegény Tamás valóban drogozott! Hát tagadja is a lelkem! És egy fideszes szava szent, nem szabad megkérdőjelezni. Kérdőre vonni csak Morvai Krisztinát lehet a kerékbilincse miatt, kérdőre vonni csak Müller Nikolettet lehet a pornózás miatt, kérdőre vonni csak Király Andrást lehet a fotói miatt. Na de Meggyes Tamást?! Ne vicceljetek már! Fideszes, ergo csak igazat beszélhet ugyebár. De mint mondottam volt: nem ez késztetett arra, hogy klaviatúrát ragadjak.

A mandineres cikk alatt érdekes hozzászólások jelentek meg. Idézek néhányat:

Konzervatívként támogatom

a marihuána liberalizációját. „


Butuska próbálkozás, Meggyes még jó pontokat is szerezhet a fiataloknál. „


Liberalizáljuk a füvet, ne legyen már kellemetlensége az embernek egy kis lazulásból! „

 

Vannak még érdekes hozzászólások, de ezekben jelentek meg a marihuána liberalizációjára és a drogosok „jófejűségére” utaló mondatok. „Konzervatív vagyok, de jöhet a fű.” Na persze.

Számomra elfogadhatatlan a drogliberalizáció. Károsnak tartom, mert devianciára sarkallja a fiatalságot. Ha ilyen mély egyetértésben elutasította mindenki a pornós lányt, sőt azóta is ezen élcelődnek sokan, akkor tessék már elutasítani ezeket a gondolatokat, ezeket a megnyilvánulásokat is! Egy polgármester, aki jelenleg is esélyes a képviselői helyre a parlamentben, NE FÜVEZZEN és ha használt is ilyen anyagot korábban, akkor minimum kérjen bocsánatot a választóitól! Mutasson példát! Jelenleg csak tagad. Őszintén szólva nem tud meghatni a bolsevik propaganda, mert valljuk be ez az egész tőlük indult, de az ún. jobboldali KONZERVATÍV emberek megnyilvánulásai mélységesen elkeserítenek. Elkeserítenek és nem felháborítanak, jól látod. Idáig züllött szép Magyarország, hogy magukat konzervatívnak nevező emberek is olyan módon gondolkodnak, mint egy gyakorló „belpesti eszdéeszes” ficsúr.

Esetleg támogassuk mindannyian a Fidesz homokos-tagozatának a létrejöttét is szigorú keresztényi alapon?

Mindig is utáltam a drogozást és a drogosokat. Megvetem őket. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy a fűre van szüksége egy fiatalnak, hogy jól érezze magát.

Mások is mondták már: a zsidók által közvetített deviáns magatartás egyre jobban terjed Magyarországon és sajnálatos módon az ún. „jobboldalon” is.

 

(Mielőtt valaki felemlegetné: ÉN megvédtem a pornós gárdistalányt, de NEM helyeseltem amit tett és nem tartom követendő példának a pornózását. Ezzel szemben a fentebb idézett kommentelők egyértelműen helyeslik a drogozást. Na ez a szomorú!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr721929958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.04.17. 21:38:31

Néhány szemellenzős fityiszestől hamar megkapod, hogy komenista... (Nagyon ne keseregj, mert akik ezt irogatják mindenhol, azok vagy etársak voltak, vagy a familia nagyon vörös volt, azután most megy a mosakodás és a lövöldözés minden vörösre). Különben is, Esztergomban minden szép, minden jó, szabad a véleménnyilvánítás is...majdnem mindenkinek!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.18. 02:30:58

Egyetértek. Érdekes módon végigcsináltam úgy a gimit meg az egyetemet, hogy nem hogy nem drogoztam, még egy kurva cigire sem gyújtottam rá. Nekem semmi olyan nem kell, ami hatalmat gyakorlhat felettem.

És nem érzem magamat különcnek.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.04.18. 11:05:06

@mefisto: Bakker, a bulikat csak nem hagytad ki. :-)) Persze mindezt lehet normálisan is. A drog, azért kár szépítgetni, az már egy olyan szint, amit ha meglép valaki, szerintem is átlép egy határt. Ennyire ne legyen már liberális valaki...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.18. 11:45:40

@mefisto: Én sem gyújtottam rá soha, nemhogy marihuána és hasonlók.

Elég kemény középiskolába jártam. Voltak olyan osztálytársaim, akik talán kemény drogokat is használtak. Nem olyan környezetben kellett tanulnom, ahol feddhetetlen, mintagyerekek vannak és mégsem jutott soha eszembe, hogy drogozzak.

@Boli: "akik ezt irogatják mindenhol, azok vagy etársak voltak, vagy a familia nagyon vörös volt"

Na ez az! Aláírom, hogy a Jobbikban is sok ilyen ember (szavazó) van. Nem nagy ez az ország és általában akiknek most a legnagyobb a pofájuk, azok az emberek vagy a családjuk a kommunizmusban is ott nyalta a pártelit seggét.

A füvezés legalizálásával egy baj van: ma a kezünket nyújtjuk, holnap a karunk fog kelleni. Ma még csak a fűről magyarázzák meg, hogy nem ártalmas, buliban hadd szívjanak el egy jointot a fiatalok, ha kedvük tartja. De pár év múlva már elképzelhető, hogy a partydrogok liberalizációját követelnék.

Ha törvényesen lehetne füvezni, azzal nagyon sokan visszaélnének.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.04.18. 20:35:13

Az összes drog nem lehet egyáltalán vita tárgya sem, szerintem... De nem a fogyasztó réteget kell támadni (mert az egyszerűbb a hatóságoknak), hanme a forgalmazókat! De azokat példátlan elrettentéssel és keményen!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.19. 00:41:09

@Boli: Mármint + + + végigcsináltam + + + az egyetemet, szóval nem mondom, hogy a véralkohol szintem nem produkált néha meglepően kimagasló értékeket. 8D

@Bemmbemm: Drogügyben a fogyasztók esetében a fokozatos szigor híve vagyok. Egyszer drogozik: figyelmeztetés. Kétszer drogozik: közérdekű munka + pénzbüntetés. Háromszor drogozik: letöltendő szabadságbvesztés, azt bekaphatja.

Malícia 2010.04.19. 07:54:55

Sok fiatal talán divatból próbálja ki ezeket a tudatmódosító szereket. Szerintem egy egészséges ember nem szorul rá, hogy ilyet tegyen. Ezeknek a szereknek a használata a lelki gyengeség jele.

tiszamagyar 2010.04.21. 01:23:26

Talán nem is a drog a legnagyobb baj, hanem az, ahogy egyesek elöszedik ezeket a történetket... gerinctelenek... pénzért mindent... lásd. Király Andrást FIDESZes haverja vadászta le...
süti beállítások módosítása