Sokan írtak már erről a témáról, sok helyen. A liberális fröcskölődéseket nem olvasom, nem érdekelnek. Nekik egyértelműen érdekükben áll minden fűszálat megragadni, ami a Jobbik lejáratásához hozzásegítheti őket. Viszont nagyon megdöbbentem azon, hogy a Kuruc.info is napok óta lebegteti a témát. Miért jó ez? Kinek is érdeke ez a botrány most? Persze lehet itt értékekről beszélni, és lehet elmélkedni, hogy nem tolerálható a kettős mérce (valóban nem) a nemzeti oldalon sem. De itt rég nem erről van szó.

Sokan előhozakodtak az erkölccsel. Hogyan lehet egy pornósból gárdista? Hogyan mutatnának így példát? A Magyar Gárda létrejöttének egyetlen, ámde nagyon nyomós oka volt: ez a cigánybűnözés, ami vidéken egyre elviselhetetlenebb méreteket öltött és ölt mind a mai napig. Nekem ne kezdjen el senki keresztény értékrendről, meg hagyományőrzésről prédikálni! Te is tudod, ők is, hogy NEM ez volt a valódi célja a létrejöttüknek! Ez maximum azért volt szükséges hangoztatniuk, hogy „neve legyen a gyereknek”. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy szerintem nem fontosak számukra ezek az értékek vagy hogy ne akarnák ápolni őket!

Egy valamit utálok nagyon ebben az országban talán még a politikusok lopkodásánál is jobban: az álszenteskedést! Mielőtt megkapnám egyesektől, hogy egy ateista posztkommunista átszavazó vagyok a Jobbik táborában (bögregyűjtők előszeretettel neveznek minket így), leszögezném: nálam sokkal jobban nem sokan hisznek Istenben. Évekig jártam templomba, hívő katolikusként. Abbahagytam. Hogy miért? Éppen az emlegetett álszenteskedés miatt. Nem tudtam békésen végighallgatni a szentmisét, mert folyton-folyvást olyan embereket láttam a padsorokban, akik nagyon szúrták a szemem. A legalávalóbb maffiózók, bűnözők, gerinctelen nagyvállalkozók ültek ott áhítatos arckifejezéssel. Másnap pedig ugyan ott folytatták a „görénykedést”, ahol vasárnap reggel abbahagyták. Erre nekem nincs szükségem. A HIT nem itt kezdődik! Az értékek és a becsületesség sem.

Csapkod most a fél ország, de még a fentebb említett Kurucok is, hogy „micsoda erkölcstelenség, álszentség, fertő, amit ez a leányzó művel, művelt”. Valóban? Nem kellene először mindenkinek önvizsgálatot tartania?

 

Jézus kiment az Olajfák hegyére,majd kora reggel újra megjelent a templomban. A nép köré sereglett, s ő leült és tanította őket. Az írástudók és a farizeusok egy házasságtörésen ért asszonyt vittek eléje. Odaállították középre,és így szóltak hozzá: "Mester, ezt az asszonyt röviddel ezelőtt házasságtörésen érték. Mózes azt parancsolta a törvényben, hogy az ilyet meg kell kövezni. Hát te mit mondasz?"Ezt azért kérdezték, hogy próbára tegyék, s vádolhassák. Jézus lehajolt, és az ujjával írni kezdett a földön. De tovább faggatták, azért fölegyenesedett, és azt mondta nekik: "Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!"Aztán újra lehajolt, s tovább írt a földön,ők meg ennek hallatára eloldalogtak, egyikük a másik után, kezdve a véneken, s csak Jézus maradt ott a középütt álló asszonnyal. Jézus fölegyenesedett és megszólította: "Asszony, hova lettek? Senki sem ítélt el?". "Senki, Uram" - felelte az asszony. Erre Jézus azt mondta neki: "Én sem ítéllek el. Menj, de többé ne vétkezzél!"

 

Mi is a valódi álszentség? Mindenki maga döntse el! Egy biztos: a világhálón a legtöbb pénzt a pornóoldalak hozzák. Hogy is van ez? A sok erkölcstelen szajha pornózik? Mások pedig letöltik és megnézik ezeket a filmeket? Ezek az emberek pedig elítélik azokat, akik nekik „szállítják a termékeket”? Furcsa paradoxon ez. Jobban mondva: nevetséges képmutatás.

Nem akarom foggal-körömmel védeni a lányt, de számomra igenis beszédes, hogy ott ült a többi gárdistával a parkban, miközben gázsprayjel fújták őket a rendőrök. Ki mert menni az utcára gárdistaként, miközben tudta, hogy sok tízezres büntetésnek néz elébe. Ő ott volt, miközben mások a fotelból pampogtak vagy az internet előtt osztották az észt a világnak. És ez nem kis dolog barátaim!

Inkább azon kellene elgondolkozni, hogy hogyan juthatott el odáig egy ország, hogy a fiatal lányoknak nem marad sokszor más lehetősége a tandíj előteremtésére, mint a kurválkodás. Ugye-ugye? Te is tudod, én is tudom, hogy hány történet kering az egyetemista, főiskolás lányokról, akik pénzért eladták a testüket, csak azért, mert tanulni akartak, de nem születtek újgazdag családba, arisztokratának vagy egyszerűen zsidónak. Ez a valódi szégyen! Ez a valódi elárulása a társadalomnak! Ez, hogy idáig kellett züllenie a jobb sorsra érdemes embereknek. És ezek a lányok fogják egy tetemes részét adni a pedagógusoknak is. Innentől kezdve kirúgnak majd minden pedagógust is, aki erre kényszerült tanulókorában? Ettől ők már nem lesznek értékes emberek?

A gárdista lány nem közszereplő, nem indul képviselőségért. Egy egyszerű ember, aki talán (nem biztos, mert nem tudhatom a valódi okait) nem egyedül tehet arról, hogy idáig jutott. Nekem mégis az az ember jut eszembe róla, aki a Magyar Gárdában tevékenykedik és nem az „erkölcstelen, megvetendő, hitvány ribanc”, ahogy sokan nevezik. Azt pedig tegyük hozzá, hogy nem ő állt ki ország-világ elé, hogy: „Én vagyok a mocskos, pornós gárdista, az én példámat tessék követni!”. Tudjuk kiknek érdekében áll minden mocskos eszközzel a nemzeti oldal lejáratása, ezért ezt a lányt is felhasználták, kihasználták hibái miatt.

Nem leszek nagyon népszerű, de hát ez van, a véleményem nem rejthetem véka alá. Nem minden fekete és fehér. Létezik szürke is, mégpedig ezer árnyalatban.

Mindenesetre nevetségesnek tartom, hogy a nemzeti oldalon is ez keltette a legnagyobb megbotránkozást. Köztünk is vannak álszent, semmirekellő emberek. Mi is tudjuk és ők is. Ez nem helyes, de ilyen a világ. Ilyen volt, ilyen marad, mert emberek vagyunk töménytelen mennyiségű hibával. Sokan támadják a Jobbikot azzal, hogy „akkor miért nevezik ők magukat az erkölcsösség, feddhetetlenség pártjának”? A kérdés jogos, a válasz egyszerű: a mai politikában ők fényévekre vannak minden mocskos, bűnöző, nemzetromboló gittegylettől. És ez bőven feljogosítja őket, hogy erkölcsösebbnek nevezzék magukat az ellenfeleiktől.

Ez a lány nem lopott, nem ölt, nem használt ki senkit. Nem is viselkedett példamutatóan, na de ki az, aki egész életében így viselkedik? Egyszerű a válasz...

 

Update:

 

Vona Gáborral interjút készített a Barikád, amiből idézni szeretnék egy részt. Nem titkolom, a posztban is leírtam, hogy többek között a Kuruc.info nevetségesen primitív (és a legképmutatóbb) hozzáállása adta meg a löketet a fenti poszt megírásához. Nem az a probléma, hogy egyesek erkölcsről beszélnek a leányzó kapcsán, hanem az, hogy másokat ítélnek meg, miközben, elnézést a kifejezésért, „mocskos-ribanc-kurvának” bélyegzik meg őt. A vélemény ilyen módon való kifejtése erkölcsös keresztényi hozzáállás? A keresztényi értékrend itt kezdődik? Rajtam ne kérjétek számon, mert soha nem állítottam, hogy minden szót pontosan betartok a keresztényi tanításból. Viszont próbálok becsületesen, tisztességesen élni és gyűlölöm a képmutatást. Szóval Vona interjút adott olyan hangnemben, amit joggal elvárhattunk volna minden nemzeti, konzervatív gondolkodású embertől:

 

- Mit szól a botrányokhoz? A szóvivőjük lemondásához, a pornómúltas gárdistához és a többi esethez?

- Király András egy rendkívül tehetséges, tisztességes ember, aki áldozatául esett néhány szerencsétlen fotónak. Sajnálom, ami vele történt, de becsülöm azért, mert önként lemondott, hogy védje a pártot és ezáltal a nemzeti oldal ügyét. Szerintem a gárdista hölgynek is így kellene eljárnia, de a Gárda a személyi ügyeit saját maga intézi. Nekünk véleményünk lehet, de az ügyet nekik kell rendezniük. Ezek az események két dolgot jeleznek. Egyrészt nem találnak rajtunk igazi fogást, másrészt hogy jó úton járunk, hiszen nagyon félnek tőlünk. Ha csak ennyit tud felmutatni a Fidesz és az MSZP a maguk titkosszolgálati eszközeivel, az azt jelenti, hogy nagy bajban vannak. Gondoljon bele, több száz ember dolgozik itt is, ott is azon, hogy gyenge pontokat találjanak rajtunk. A Magyar Hírlapnál – amely mellett annak idején egyedül a Jobbik állt ki, személy szerint én magam is – állítólag egy négyfős stáb alakult csak erre a célra. Nekünk ez olyan, mint egy-két szúnyogcsípés, ami kellemetlen, viszket is, de nem hal bele az ember. Néhány hét múlva viszont mi az ő valódi ügyeikkel fogunk viszontválaszt adni az Országgyűlésből. Az a számukra pedig nem csupán szúnyogcsípés lesz. „

 

Ha ilyen hangnemben írtak volna a nemzeti oldalon mindenhol a gárdista lányról, akkor fel sem merült volna bennem, hogy én is írjak róla! De ne prédikáljanak egyesek erkölcsről, mikor maguk is „anyáznak”!

 

A gyengébbek kedvéért pedig ismételten nyomatékosítani szeretném: nem tartom erkölcsösnek a pornózást. De a gusztustalan hangnemű fröcsögést sem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr311880685

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A konzervatív prostituáltak baráti köre 2010.03.30. 22:17:24

  Gyermekvédelmi kommandót és pornó-stopot lépetne életbe a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A parlamenten kívüli párt szerint erre azért van szükség, mert "a mai média és utca szabályosan ontja a gyermekek egészséges lelki fejlődésére ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 14:26:18

Ez a srác nem lopott, nem ölt, nem használt ki senkit. Nem is viselkedett példamutatóan, na de ki az, aki egész életében így viselkedik?

m.blog.hu/cr/crilefisher/image/buzifelvonulas2007-alpap2.jpg

Aqr 2010.03.30. 14:44:42

Megy a szarkavarás rendesen, remélem azért néhány ember megmossa a szemét és kidugja a fejét a mocsokból időnként. Mert általában akkor zúdítanak ránk sok sz*rt, ha olyasmi történik a közelben, amit nem lenne szabad látnunk.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 15:04:11

@avus: Egy régi ismerős!

A buzis posztomnál nem nagyon értetted meg, hogy mit akarok mondani ugye?
Nagy a különbség a pornózás és az utcán való provokáció között. Egy normális családban a gyerekek nem pornón nőnek fel, de egy magamutogató buzit ők is észrevesznek az utcán, ha akarják a szülők, ha nem.

Nem tartom erkölcsös dolognak a pornózást, de nem ítélem el olyan átlátszóan, mint egyesek. Ez a lány nem ment ki az utcára provokálni. ÉS EZ A NAGY KÜLÖNBSÉG az általad linkelt kis homokos és ő közötte.

Tudtam én, hogy sokan belekötnek majd ebbe a véleménybe, de sebaj!

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 15:28:33

@Bemmbemm: Hagyjál már ezzel a nem értetted meg dologgal. Nem értettem meg, mint ahogy az USB lyuk sem érti meg, hogy mit magyaráz a DVI kábel. Két külön világ. Nyugat-Európában is vannak melegfelvonulások, ugyanúgy néznek ki, mint a pesti, csak nem 500, hanem 200 ezer résztvevővel, közöttük millió heteróval, családokkal. Valamiért ott nem provokáció, valamiért egy svéd gyereknek semmi baja nem származik a felvonulás látványától. Ez csak a magyar, meg az MO-hoz hasonló káeurópai szemétdombokon élő gyerekeknek okoz lelki sérülést.

Visszatérve a mellbehugyozott szöszihez: semmi baj vele, persze pikáns mindezt egy keresztény/konzervatív társaság tagjaként végezni.

De azért befizettem volna arra, mik lettek volna a szélsőjobbos (pardon: radikális) reakciók, ha egy gárdista srácról kerülnek elő képek, amint spermával a szájában fotózkodik.

Malícia 2010.03.30. 15:35:57

Még egy fontos üzenetet olvasok ki ezekből a boszorkányüldözésekből. Minden erővel megakadályozni a radikálisok valós elszámoltatási kezdeményezését.
Az igazán gerinctelen dolog ezekben a támadásokban az, hogy a Jobbik még meg sem mutathatta magát a parlamentben ezért az itt "feltárt" hiteltelenségek nem ugyanabba a kategóriába tartoznak, mint az eddigi parlamenti szereplőké. Talán a valós politikai szereplése alapján kellene megítélni egy pártot.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 15:54:32

@avus: A svéd gyereknek is származik baja, de ez majd az elkövetkezendő évtizedekben fog megmutatkozni. Amúgy ez megint az "egyél te is szart, egymilliárd légy nem tévedhet" kategória. Ne menjünk el ebbe az irányba. A Buzis posztnál lehet folytatni, bár nincs sok értelme.

Szerinted miért nem írtam Király Andrásról? Mert megvetem azért, hogy bibliaolvasásról írt, de 2 éve buziparádén sasszézott. Ebben az esetben ugye felmerül a kérdés, hogy miért nem írtam erről elítélő posztot? Mert a botrány kirobbanása után 1 (!) nappal lemondott! Hány politikus teszi ezt meg ma Magyarországon? Hányan papolnak demokráciáról, értékrendről, miközben naponta szemen hugyozzák a saját választóikat is?! Hibázott? Igen. Hazudott? Igen! Vállalta a következményeit? Igen. Na ez a HATALMAS különbség.

Még egyszer mondom: nem helyeslem és nem tartom követendőnek, amit ez a lány csinált! DE NEM ÍTÉLEM EL EZÉRT! A kettő között óriási különbség van.

Ne kezd megint a párhuzamot a radikális emberek és a nácik között, mert elég jól belesültél a másik posztnál is!

Azért ismételten sikerült bebizonyítani, hogy egyesek csak elolvassák a posztokat, de nem képesek értelmezni.

@Malícia: Ez a lány nem közszereplő! Aki ez alapján ítéli meg a Jobbikot, az hülye!

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 15:58:49

@Bemmbemm: Ha valaki nem ért veled egyet, az nem képes értelmezni a posztot, aham. A múltkor meg nem felsültem, hanem megfenyítettél, hogy letiltasz, azért a kettő nem ugyanaz.

A svéd gyerekes megállapításodra kíváncsi lennék. Kifejtenéd, akár a másik posztban? Szeretném tudni, mi alapján jutottál erre a megállapításara.

(Remélem nem úgy, hogy "hát ez nyilvánvaló", meg "szerintem").

Malícia 2010.03.30. 16:08:27

@Bemmbemm: Hülyék pedig mint tudjuk, rengetegen vannak. A szájtépők már egybemossák a lányt, a Magyar Gárdát és a Jobbikot. Ez a kábítószeres, agypusztított "de"generáció nem a gondolkodó ember kategória.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 16:10:15

@avus: TE felsültél. Olvasd vissza a kommenteket, hogy miért!

Itt nem értetted meg a lényegét az írásomnak.

Drága "barátom"! Én nem arra kértelek, hogy ne fejtsd ki a véleményedet, hanem arra, hogy ne "nácizz" minket! Én sem nevezlek "mocskos buzinak"! Érted miről beszélek?

A másik poszt kommentjei között leírtam, hogy mi a probléma Nyugat-Európával és azt is, hogy ennek hamarosan következménye lesz. Nem a homoszexualitás a legnagyobb probléma, de az is közrejátszik a hanyatlásban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 16:14:01

@avus: "persze pikáns mindezt egy keresztény/konzervatív társaság tagjaként végezni."-ez egy példa arra, hogy miért nem értetted meg azt, amit írtam.

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 20:13:51

@Bemmbemm:

"Nem a homoszexualitás a legnagyobb probléma, de az is közrejátszik a hanyatlásban. "

"Ez nem a homokosok feltétlen elfogadásának az eredménye, de biztos, hogy az is szerepet játszik benne, még ha jelentéktelen arányban is."

Ok, beugrott. Ha szerinted is jelentéktelen arányban, akkor itt nagy nézeteltérés nincs, túl is léphetünk.

"ez egy példa arra, hogy miért nem értetted meg azt, amit írtam. "

Szívesen elolvasnám, mit nem értek. Szerintem inkább egyet nem értek, de kíváncsi vagyok.

"Én sem nevezlek "mocskos buzinak"! Érted miről beszélek?"

Valóban, te csak simán buzizol, mocskos nélkül. Ha most visszaolvasnék az aktivitásodban, vajon hány buzizós kommentet találnék? Én meg nem mocskos náciztalak, hanem csak simán, azt is csak egyetlen komment erejéig, teszt jelleggel. Elismerem, hogy erős, de azt jól megmutatta, hogy te is utálsz úgy társalogni bárkivel, hogy az folyamatosan sérteget.

warriorseby 2010.03.30. 20:15:33

Tetszik az írás!

Nekem is rohadtul csípi a szememet, hogy a kuruc napok óta címlapon foglalkozik a dologgal, de az se lenne teljesen korrekt ha elhallgatná.
Én a Gárda helyében kitenném a lány szűrét néhány hónapra aztán amikor vége ennek a hajcihőnek & a választásoknak akkor visszavenném.

Persze ők valószínűleg jobban ismerik mint embert és tudják róla, hogy a magánéletben milyen és mit tett gárdistaként a közösségért.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 21:18:48

a nemeti oldalon nagyon sok a proli

eddig nem akar hinni a fideszeseknek, de most már látom

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 21:23:42

@avus: Linkelj egyetlen olyan kommentet tőlem, ahol egyáltalán érdeklődtem a nemi identitásod után! Nem buziztalak le. Lehet, hogy megszoktad a legtöbb embertől, de én nem mondtam ilyet neked. A buzikról általánosságban beszéltünk. Általánosságban a nácikról is beszélhetünk, de ÉN távolról sem vagyok az!

A második bekezdésben leírtak válasz adnak arra, hogy miért nem helytálló számomra a következő megállapításod:
"Visszatérve a mellbehugyozott szöszihez: semmi baj vele, persze pikáns mindezt egy keresztény/konzervatív társaság tagjaként végezni."

Még egyszer mondom: a Magyar Gárda az ÉN olvasatomban nem azért jött létre, hogy a keresztény értékeket ápolja. Innentől kezdve nem ajánlatos úgy számon kérni őket, mintha egy biblia-olvasó kör lennének!

@warriorseby: Köszönöm! NE HALLGASSA EL! Isten őrizz. De már vagy 4 cikket írtak róla! A KURUC.INFO! Érted? Akik a legmocskosabb stílust alkalmazzák napi szinten (ami elítélendő annak ellenére, hogy sok mindenben igazuk van!)

Nem tudom a lányt elítélni. Ha nem rendezik körülötte ezt a botrányt, akkor valószínűleg az életben nem tudom meg róla, hogy mivel foglalkozik. Viszont sok minden, amit nyilvánosan csinál az igenis tiszteletre méltó dolog!

Gyengébbek kedvéért: a pornózás az nem nyilvános cselekmény!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 21:26:07

@Bemmbemm: arra h megtűrtök egy krvát a gárdába

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 21:30:59

@tesz-vesz: Akkor társalogj a fideszes barátaiddal. Nevetséges vagy. Éppen erről írtam, amit most te is hozzám vágsz!

Nem én tűröm meg, hanem a gárda tűri meg maguk között! Nekem véleményem van a dologról, beleszólásom semmi!

Ez a nemzeti oldal legfőbb problémája: akik nem fogadnak el minden dogmatikus véleményt, azok, prolik, gyökerek, zsidók, árulók stb!

ÉS EZ A SZÉGYEN!!!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 21:35:59

@Bemmbemm: Nekem nem egy párt, nem egy felekezet és nem egy szervezet fogja meghatározni a gondolkodásomat! Éppen ezért leírok minden véleményt! Akkor is, ha nem egyezik minden templomba járó keresztény értékrendjével! Akkor is, ha szélsőjobboldalinak neveznek! Akkor is ha egyesek prolinak neveznek!

Azt meg marhára nem TE vagy a FIDESZESEK fogják eldönteni, hogy mi vagyok!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 21:37:51

@tesz-vesz: Azt pedig ne firtassuk, hogy a 60 %-os Fideszben hány proli van kis barátom!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:21:44

@Bemmbemm: Hogyan lehet egy pornósból gárdista? Hogyan mutatnának így példát? A Magyar Gárda létrejöttének egyetlen, ámde nagyon nyomós oka volt: ez a cigánybűnözés, ami vidéken egyre elviselhetetlenebb méreteket öltött és ölt mind a mai napig. Nekem ne kezdjen el senki keresztény értékrendről, meg hagyományőrzésről prédikálni! Te is tudod, ők is, hogy NEM ez volt a valódi célja a létrejöttüknek!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 22:30:45

@tesz-vesz: Nem tudom, hogy lett belőle gárdista, nem rajtam múlott.

ÉN csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a szemeben ettől még nem egyenértékű ez a lány egy kupac szarral. Az erkölcsi megtisztulása az országnak nem ennek a szerencsétlen kiscsajnak a leokádásával kezdődik!

Most ezzel, hogy idéztél engem, mit akartál mondani? A többi mondatot miért nem idézted? Azok nélkül ez így eléggé félreérthető!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:31:16

@Bemmbemm: lehet hogy fideszesekkel fogok társalogni, de szavazni csak a jobbikra

és remélem megváltozik a jobbik.

remélem nem a nyikhajok mondják meg a jobbiknak mi legyen az erkölccsel
te is megtűröd, ne játszd a hülyét

aki nem ért velem egyet a kérdésben, erkölcstelen. ez nem a nemzeti oldal sajátja, a világ ilyen, ha vki beáll a zuhany alá vizes lesz, ha vki megtűri a prostit a gárdába, erkölcstelen.
mellesleg a zsidó-"erkölcsiségre" jellemző a prostiság, striciség és pornó

ez nem a tiszta magyar kultúrkör sajátja,
sajnálom ha sokaknak elveszi az eszét az szdsz-féle neoliberalizmus.

na ez a szégyen

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:33:00

@Bemmbemm: veled talán szigorú voltam

de ezt nem tudom megbocsátani, h megtűritek a prostit

ez már sok.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:33:48

@Bemmbemm: a fideszben több az ostba

de úgy látszik a jobbikban meg több az erkölcstelen

szerintem idősebb vok nálad

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:36:33

@Bemmbemm: a megtisztulás a tiszta szervezettekkel kezdődik

enélkül nem lehet rendről beszélni

Horthy mit szólna az ilyenhez? Prohászka, Kossuth, Széchenyi, Petőfi, Mindszenty, történelmünk nagyjai?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 22:38:20

@tesz-vesz: Én nem írtam sehol, hogy makulátlan lennék. Nem írtam sehol, hogy rólam kellene mintázni az erkölcsösség szobrát!

Viszont nagyon, de NAGYON kikérem magamnak, hogy prolinak nevezzenek! Engem senki ne hasonlítson holmi kommunista söpredékhez, mert harapok. Kíméletlenül! Ha velem szemben álltál volna, elcsattant volna egy pofon, pedig Istenemre esküszöm, soha nem verekedtem még életemben!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:38:24

@avus: kb, egyetértek veled most zsidó, h felhozod ezt

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:39:59

@Bemmbemm: akkor mentünk volna párbajozni

márpedig az erkölcstelenség a prolikra jellemző

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 22:41:20

@tesz-vesz: Hol állítottam olyat, hogy ez követendő példa lenne?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 22:45:44

@tesz-vesz: Ajánlom neked, nem én írtam, de teljesen egyetértek vele!

nemzeti-radikal.blog.hu/2010/03/25/erkolcsre_magyar

Ennyire vagyunk mi prolik!

Azt értsd meg, hogy nem tartom követendő példának a lány viselkedését, de nem akarom meghurcolni! Nem vele kell ezt elkezdeni! Ha vele kezdjük el, az a VALÓDI CSŐCSELÉK magatartás!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:52:30

@Bemmbemm: az elfogadás már ezt jellemezi
ha már van egy ilyen a gárdába, azt jelenti megtűritek, nem nagy baj, ebből jön, h nem tilos, tehát gyengíti az elveket

könyörgöm, kisgyerekek is beöltöztek gárdistának, sehogyan nem egyeztethető össze ez a csürhe a család értékmodellével

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 22:53:04

@tesz-vesz: Amúgy a te logikáddal Jézus is erkölcstelen volt a fenti idézet alapján.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:53:16

@Bemmbemm: kit érdekel kivel kezdjük?
irreleváns

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:54:42

ezt írod:

"A hamis szabadságból szabadosság lett"

és most te is a szabadosságot legitimizálod, azzal hogy megtűröd

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 22:56:09

@Bemmbemm: melyik fenti idézet?

az ókereszténységgel nekem sok bajom van
életidegen, betarthaatlan

ld trekkbekk

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 22:58:16

@tesz-vesz: És ki mutatott rossz példát a kisgyerekeknek? Előttük forgatták a pornófilmeket? NEM! Pont az a vicc az egészben, hogy TE meg ÉN nem tudnánk erről az egészről, ha valami szennymédia nem teregeti ki! Ez a lány NEM nyilvánosan csinálta, amit csinált és éppen ezért hoztam fel az egyetemistákat is példának, mert sokaknak nincs más választásuk, ha pénzt akarnak keresni és ÉLNI akarnak! Ezt nem érted meg!

A világ és az ország szégyene, hogy valakinek erre kell vetemednie!

Lehet nekem is be kellett volna állnom a sorba és kiabálni, hogy : "Boszorkány, égessük el!!!"

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 23:03:19

@tesz-vesz: Ja, hogy neked meg az ókereszténységgel van bajod! Na most milyen jelzőket találjak ki rád?!

Maradjunk annyiban, hogy semmilyent, mert nem akarlak sértegetni. Elfogadom a véleményed!

"ezt írod:"-mondtam, hogy nem én írtam.

"kit érdekel kivel kezdjük?"-Valóban? Az ország gazdaságának a rendbetételét is azzal kellene kezdeni, hogy eltöröljük a nyugdíjakat vagy 90%-os adót vetünk ki a minimálbérre. De nem a multikat adóztatjuk meg elsőként!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 23:05:18

@tesz-vesz: Olyan körülményeket kellene teremteni, hogy meg se forduljon egy fiatal lány fejében, hogy ilyet műveljen! Nem az okozatot kell megszüntetni, hanem az OKOKAT!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 23:16:22

Pár napja Morvai miatt voltam kötchög, most ezért. Holnap, ha zsidóznék egy ízeset, azért lennék az.

K...aország ez, bizony mondom!

Aqr 2010.03.30. 23:46:05

Bizony mondom néktek, átkos, aki kitalálta a szavakat, az ördög eme szellemi játékszerét, amit forgathat a végtelenségig, míg belé nem fojtják a szót. :)
Nem tudom, mondott-e hasonlót Jézus, de az ördög a részletekben bújik el, és már kurvára elegem van ebből a sok szócsatából. :D Egyik homokos szerint nincs semmi baj azzal, ha homokozik a világ, másik meg mondogatja, hogy huhú, kit fogadtatok ti magatok közé! Csak nem egy embert? Senki nem lehet több vagy kevesebb, mint ami egy ember lehet. Te is lehetnél ő. Megveted? Jól teszed. Legalább felismerted a saját hibád, változtass rajta. De hogy a követ ki dobálhatja, azt már elmondta valami figura 2000 éve.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 23:55:04

Egyébként mi lehetne követendőbb egy olyan szervezetben, mint a Magyar Gárda, mint a bajtársiasság?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 00:12:39

Hunhíren egy olvasói levél. Idézet:

"Viszont: 36 éves vagyok, a Jobbik tagja. Amikor jelentkeztem a Jobbikba, senki nem mondta,
hogy lassan eljön az idő, amikor csak olyan erkölcsi múlttal és jelennel rendelkező emberek
akarhatnak majd tenni a hazájukért, amilyenért egy jobb érzésű papnövendék a fél karját odaadná. Ha pedig kiderül valakiről, hogy tett már olyat, ami a keresztény erkölcsiség bármely pontjával ütközik, az ne álljon a barikádra, nézze tétlenül, ha a szomszédot kirabolják, kussoljon, ha a szeme láttára vásárolják föl az országot. Hiszen ő sem különb tőlük!(?) Változni emberileg, értékrendben pedig szinte kizárt huszonévesen, nemde? "

hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28379

warriorseby 2010.03.31. 00:38:23

@Bemmbemm: Valóban ez a pornós téma nem olyan nagy kaliberű dolog, hogy napokig kelljen rágódni rajta a fél országnak.

Ez az igazi manipuláció és figyelemelterelés. Rohadtul sajnálom ezt a kampányt, pedig január 16-án nagyon jól indult, csak sajnos rá kell(ett) jönnünk, hogy olyan óriási erők dolgoznak a Jobbik ellen ami(k) ellen még nincs felkészülve.

Önkormis választásokra lehet okulni,készülni, még jobban megszűrni a tagokat, normálisan parkolni :) stb....

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 00:46:53

@warriorseby: Mindig lesznek olyan dolgok, amibe bele lehet kötni! Mindig! Tudod a nyuszika meg a sapka...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 00:48:13

@warriorseby: Amúgy ha nem műveli ezt a Kuruc, meg sem írom a posztot. És akkor tetszeleghetnék én is az álszent emberek közt!

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.31. 00:50:59

@tesz-vesz: Mitől vagyok én zsidó te észlény? :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 00:53:19

@avus: Jaj ne köss bele! Én ezért speciel meg akartalak védeni, de már így is leprolizott.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 00:54:35

@Bemmbemm: Ez a lány NEM nyilvánosan csinálta, "

tényleg m titokban csinálta...
de ha tényleg titokban csinálta volna az sem javítana a helyzetén

"amit csinált és éppen ezért hoztam fel az egyetemistákat is példának, mert sokaknak nincs más választásuk"

nem a fenét nincs, ugye csak viccelsz?
egyetemista soha nem megy kényszerből prostinak, millió diákmunka van. csak nem szeretnek gyárba dolgozni.
prolik vagytok, ha nem értitek ezt. nehogy már, még védjétek is a bővérű cédákat, elkepesztő, hogy el kell magyaráznom, h az erkölcsös ember nem megy prostituáltnak.

"ha pénzt akarnak keresni és ÉLNI akarnak! Ezt nem érted meg!"

az egyetemista luxusprostik, élni akarnak, igen, nem hinném , h túl idős lennél.
azt nem vitatom az utcán álló között esetleg van aki élni szeretne, de ez nem változtat azon h erkölcstelen

"Boszorkány, égessük el!!!"
csak kicsapni kéne, de már fel se kellett volna venni, hisz beírta a jelenkezési lapjába, csak a korcs, aki ezt megtette, nem tudta mi az a zerkölcs.
most meg hívatkozik arra, h gönygázt is kapott stn

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 01:00:15

@avus: mert olyannyira ostobaságokat írsz be a vastagbőrre állandóan

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 01:02:10

@tesz-vesz: Ajánlom figyelmedbe a Hunhíres olvasói levelet.

"millió diákmunka van. csak nem szeretnek gyárba dolgozni."- A DOLGOZNI AKARÓ EMBEREK ÜLNEK OTTHON TÉTLENÜL! Te milyen világban élsz?

Na akkor most figyelmeztetlek: itt nem prolizol minket ilyen habzó szájjal! Lehet menni más blogokra beírni az ötszázadik kommentet, fröcsögni, csapkodni. Erre itt nincs szükség!

Következő prolizásnál megy a moderálás!

Elegem van már, hogy a saját blogunkon is csak baszogatni tudnak egyesek!

A te világképed olyan, hogy SEMMILYEN ellenvélemény nem fér bele. Aki neked ellentmond, azt mind sértegeted. Ezt máshol is észrevettem.

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.31. 01:28:28

@tesz-vesz: Ja értem, rendben :). Csak azt nem értettem, miért pont zsidó.

Malícia 2010.03.31. 08:49:01

Alapvető félreértéseket látok az írással kapcsolatos kommentekben. Ha még oly nyilvánvaló is a kötődés a Jobbik és a Magyar Gárda között, nem a gárda intult a parlamenti választásokon. Ezért nem lehet a Jobbikkal szembeni hírértéke ennek a pornós ügynek.
Ezen kívül más dolog ennek a lánynak a múltbeli erkölcsiségét firtatni, és megint más a jelenlegi tetteit megítélni. A múltbéli erkölcs és a jelenkori tettek ellent is mondhatnak egymásnak, mint ebben az ominózus esetben. Bemmbemm éleslátással, korrektűl fogalmazta meg észrevételeit, gondolatait. Abban is biztos vagyok, hogy a tisztességes, csúsztatásoktól és demagógiától tartózkodó kommentelőknek tisztességgel válaszol.
Én is támogatom azt a célt, hogy a Nemzeti Radikál ne a gusztustalan fröcsögések miatt legyen népszerű (mint az Indexen olvasható kiemelt közéleti blogok némelyike), hanem az észérveken alapuló "viták" kapcsán látogassák a kommentelők, pártszimpátiától függetlenül.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 09:01:25

Az egyik oldalon van az ész nélküli jogvédelem, ami minden normalitás ellen küzd. A másik oldalon pedig van a mindenkit azonnal elítélő álszenteskedés.

Ezt nem szeretem. Lehet nekem keresztényi értékekkel jönni! Fontosak a keresztényi értékek! Csak azt kellene megérteni, hogy szinte senki sem él maradéktalanul ezek szerint!

Azt pedig senkitől sem tűröm el, hogy sértegessen olyan szavakkal, ami a pillanatnyi véleményét tükrözi. Ezt gyűlölöm, magamra veszem, mert ilyen ember vagyok! Nagyon nem tudom tolerálni, ha sértegetnek olyanok, akik néhány szaros blogból ismernek engem, mint embert!

És a jövőben is ki lesz moderálva minden ilyen hozzászólás! Ha "lezsidózol", ha "lenácizol", ha "prolinak" nevezel (azért vannak paradoxonok ugye, most mi is vagyok?), mész a levesbe!!!

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.03.31. 10:48:32

A házasságtörő asszony története nekem is eszembe jutott ezzel kapcsolatban. Én azt mondanám, hogy amit tett, az helytelen, de mégis, inkább legyen valaki 'pornós', mint lendvaiildikó vagy andicserzsébet. Egyrészt, mert ha ártott valakinek, akkor csak magának (és hiszem, hogy igen). Másrészt a kuruc.info-nak is volna - bőven - mit felróni, a primitív mocskolódás nem tudom, mióta konzervatív vagy jobboldali erény. Az ő stílusuk (és azok, akik ezt lelkesen átveszik) sokkal inkább lejáratja az ún. nemzeti radikalizmust. Néha már én is rosszul vagyok attól az elfogultságtól, amit olykor (sokszor?) tapasztalni lehet. És ha én nem is az álszenteskedés szót használnám, de hasonlóra gondolok: vannak, akik azt hiszik, hogy csak mert nem kommunisták és nem zsidók, már érdemes és értékes emberek és joguk van mindenkit kioktatni vagy egyenesen lerohanni, hogy ha valaki nincs az ő - sokszor a lehető legrosszabb értelemben véve szélsőséges - véleményükön, akkor már "rohadt libsi" vagy "bolsi" vagy "rohadtzsidó" vagy "nyugatmajmoló nemzetpusztító" és még sorolhatnám. A Krisztus párthus herceg volt és hasonló elméletek hívei se semmik, őket mégsem kritizálja soha a kuruc.info meg a többi radikális portál (kiv. a SZKR).

@tesz-vesz: Írod: "márpedig az erkölcstelenség a prolikra jellemző"

Lehet, mást értünk "proli" alatt, mivel szerintem proli az, aki (1) fizikai munkát végez, (2) primitív, (3) állatias vágyai vannak, (4) gyűlölködő és irigy, mert habár ostoba és primitív, mégis jogokat követel magának ("semmik voltunk és minden leszünk"). Nincs múltja, nincs értékeket átadó hagyománya, gyökértelen. Tenyészik és zabál és rázza az öklét és fröcsög a nála érdemesebbekre: ez a proli, ez a "ploretáröntudat".

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 11:40:57

A sok erkölcstelen szajha pornózik? Mások pedig letöltik és megnézik ezeket a filmeket? Ezek az emberek pedig elítélik azokat, akik nekik „szállítják a termékeket”? Furcsa paradoxon ez"

ennek sok értelme nicnsen

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 11:42:36

@verena: primitív
semmi bajom a fizikai munkásokkal

sajnálom ha törlik a kommenteket, többet nem jövök ide.

aki szerint a pornó oké, az proli

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.03.31. 12:16:31

@tesz-vesz: Azt szerintem senki sem mondta itt, hogy "oké". Ahogyan Krisztus sem helyeselte a házasságtörő asszony tettét, de tudta, hogy azóta már szívből megbánta tettét és többé nem fogja elkövetni.

Egyébként abban igazad van, hogy a prolikhoz illő (pont az állatias ösztönök miatt). Sőt én nem is akarom Müllert védeni (nem vagyok jobbikos), de mégiscsak túlzás ebből ekkora botrányt csinálni. Ott rontották el, hogy bevették - de ha már bevették, számítaniuk kellett volna arra, hogy ebből még problémájuk lehet és erre illetve a védekezésre fel kellett volna készülniük. Azt is nehéz eldönteni, hogy könnyelműség történt-e a részükről vagy komolyan arra gondoltak, hogy adnak neki egy esélyt a 'javulásra'?

És nekem sincs semmi bajom a fizikai munkásokkal, azért is bátorkodtam kifejteni, szerintem mi jellemzi összességében a prolit, aki nem egyenlő a munkással.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 13:16:40

@tesz-vesz: "ennek sok értelme nicnsen "

Szerinted nincs, szerintem van. De hadd ne magyarázzam el.

"sajnálom ha törlik a kommenteket, többet nem jövök ide."-engedtessék meg, hogy a saját blogunkon töröljem az olyan kommenteket, amik alaptalanul, előítéletesen fröcsögnek rám. TE prolinak neveztél engem és ezzel nagyon mélyen megsértettél. Hívő keresztény paraszti (nevezhetjük kuláknak is) családból származom (ahogy már más posztnál írtam is). Gyerekkoromban a mezőket jártam, a nagyapámmal kaszáltam a réten, etettem az állatokat, hittanra jártam és emellett sok hülyeséget is csináltam. Becsületes, őszinte és szorgalmas embernek neveltek és úgy is próbálok élni. Nem érdekel, ha ezt nem hiszed el, de ha szerinted én proli vagyok ezek után, akkor tűnj el innen! Nekem nem fog hiányozni a csapkodásod!

EMBEREK AZ A KERESZTÉNY ÉRTÉKREND, HOGY A BIBLIÁBÓL KISZELEKTÁLJUK A NEKÜNK NEM TETSZŐ RÉSZEKET?

@verena: Bíztam benned. Azért te megérted úgy látom, amit írtam. Köszönöm.

Nem tartom én sem helyesnek a pornózást, nem bátorítok rá senkit, de amit a társadalom nagy része most művel, az képmutatás és ehhez tartom magam. Nagyon kevés olyan ember van, aki erkölcsileg feddhetetlen, éppen ezért nem kellene rögtönítélő bíróságot játszani.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.03.31. 14:37:43

@tesz-vesz: Na, már vártam, mikor jössz ide a vastagbőr után. :D (amúgy mazoista-e vagy, hogy ennyire szereted felidegelni magadat?)

"lehet hogy fideszesekkel fogok társalogni, de szavazni csak a jobbikra"
Akkor az "erkölcstelen prolikra" fogsz szavazni?! Már bocs, de ez nem a "bort iszik, vizet prédikál" esete? Csak kérdem.

St3v3 2010.03.31. 23:07:22

Hát igen, furcsa mostanság a kuruc.info.Ők papolnak az erkölcsről és a hitről miközben ők (valóban) rasszista módon niggereznek,zsidóznak,stb valamint trágár szavakat használnak és gyakran uszítanak arra hogy zaklassunk telefonon olyanokat akik őnekik nem szimpatikusak...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.31. 23:38:22

@St3v3: Éppen ezért ne magyarázzanak már ilyen emberek nekem a keresztényi erkölcsről! Szégyen, hogy a szájukra veszik egyáltalán ezeket a szavakat!
süti beállítások módosítása