Malícia 2010.03.25. 16:00

Erkölcsre magyar!

A hangzatosnak tűnő cím nem választási jelmondat. Sokkal fontosabb annál! A vészharang kongása az erkölcs végső megsemmisülése előtt hazánkban.

Nem túlzó az aggodalmam. Csak szét kell nézni, hogy mi zajlik körülöttünk. Erkölcsi káoszt látok ahová csak nézek. A tisztelet a múlté. Az iskolák még szerencsés esetben oktatnak, de a nevelő tevékenységük már összeomlott. Közömbösség, tiszteletlenség, erőszak, kábítószerelbutulás mindenütt. A családok széthullanak, a tanárok megveretnek, az idős embereket meggyalázzák. A földön fekvőbe belerugnak, a csöndesen megalkuvót igába hajtják, a becsület szinonímája az idióta lett.

A hamis szabadságból szabadosság lett. Beözönlött az erőszak a tucatfilmeken keresztül. Beözönlött a kábítószer, az élethez gyengék tápláléka. A tudatos elbutítás az önálló gondolkodást elsorvasztotta. A médiákon keresztül történő tömegpszichózis a társas lényből magányos farkasokat gyártott. Az egyén szabadsága mindenek felett, az elídegenítés irányítói ködfátyolként fedték el valós szándékukat. Ha már csak magaddal törődtél, akkor könnyebben átgázoltál másokon. Ezzel meg is szűnt a kapcsolódási pont az önálló személyek között. Az összetartozás helyett érdekszövetségek jöttek létre, és kezdetét vette a nemzet sorvadása.

Az erkölcs halódik. Ezért kell kongatni a vészharangot, ezért kell létrehozni erkölcsi  oktatást. Újból kerüljenek az iskolák az őket megillető helyre. Megálljt kell parancsolni a népünket erkölcsileg elsorvasztó, elbutító törekvéseknek. Nemet kell mondani a társadalmat eddig megosztó politikusokra. Erősíteni kell a nemzeti hagyományok tiszteletét. Meg kell őriznünk nemzeti tudatunkat és függetlenségünket!    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr301868009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.25. 21:06:45

Ismét kitűnő cikk! Ez be is kerül az oldalsó mappába (A világ radikális szemmel).

Annyit hozzátennék, hogy nem a filmek a fő bűnösök, még csak nem is a véres akciójátékok. Ezek a dolgok csak bűnbaknak vannak kikiáltva. Sokkal összetettebb a dolog.

Bizony meg kell őriznünk nemzeti öntudatunkat. Ha belekerülünk egy nagy olvasztótégelybe, onnan nincs kiút, valóban "rabszolgák" leszünk.

Az agymosás eddigi leggusztustalanabb példája az én szememben az RTL Klub néhány nappal ezelőtti bejátszása. (www.youtube.com/watch?v=QmUtwgx-vNs&feature=player_embedded)
Innen nincs tovább, nyíltan szemen köpték a társadalmat, fel kell venni a kesztyűt.

Aqr 2010.03.25. 22:12:48

Megmondom őszintén egyébként, hogy én teljesen el vagyok ámulva ezen a nemzeten és szerintem nem csak én vagyok így. 100 év. 100 év alatt pusztítottak minket a legkülönfélébb eszközzel, Trianon, 2. világháború, sztálinista népírtás, 56, megtorlás, "enyhülő szocializmus", látszólagos rendszerváltás, 20 év altatás, agymosás. És mégis, a magyaroknak még mindig van igényük arra, hogy ez a számukra már teljesen ismeretlen és olyan távoli szellemi-lelki plusz, büszkeség újra a lényükké váljon. Hihetetlen és nagyon jó érzés, hogy magyar lehetek. :) (Volt idő, amikor nem voltam rá büszke.) Mi viheti ki az országot a válságból? Nem számok, meg új költségvetés. Hanem ez. Palesztinok vajon milyen konszolidációs programmal küzdenek elnyomóik ellen? Semmi nincs a kezükben, 60 éve pusztítják őket is. Annyi, hogy az iszlám kicsit erőteljesebb karaktert farag az emberből.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.25. 22:19:59

@Aqr: Jó lenne most már néhány nyugodt évtized, amikor nem idegenek mondják meg, hogy mihez kezdjünk. Felnőne 1-2 normálisabb generáció, akiket már nehéz lenne "altatni". Már minket is sokkal nehezebb, mint szüleinket. És ezt észrevették.

Nem véletlen a fiatalok körében a Jobbik támogatottsága. Még olyanok is rájuk szavaznak, akik nem hajlanak a radikalizmusra. Nincs tovább, lépni kell!

Malícia 2010.03.26. 07:44:29

@Bemmbemm: Ezt nevezem én összetartozásnak, együtt gondolkodásnak. Amikor egymás gondolatait kiegészítve fogalmazzuk meg a mondanivalónkat.

miről van itt nagybasz0 2010.03.26. 13:21:32

Azt hiszem ilyenkor szokott jönni a tisztító tűz...

Malícia 2010.03.26. 13:46:34

@miről van itt nagybaszó: Tisztulásra mindenképpen szükség van. A tűz pedig legyen képletes.

Malícia 2010.03.26. 14:24:37

@miről van itt nagybaszó: Fontosnak tartom az ifjúság megfelelő szintű erkölcsi oktatását. Akinél nincsenek meg a megfelelő alapok, azt nehezebb átformálni.
süti beállítások módosítása