Malícia 2010.03.28. 17:21

Mi itt vagyunk!

A radikális tábor nem inog meg!

Nekünk nem kell lasszóval fogni a szavazókat. Nem kell mocskolódással csipegetni az ellentáborból. Az egymás után, lejárató szándákkal megjelenő híradások sorra nyitották fel a hezitáló emberek szemét. Már nincs értelme fasisztázni, nincs értelme sátánozni. A Jobbikot támadó beszédeken és cikkeken keresztül is érződött a félelem. Nem a kitalált bélyegektől, hanem a valós elszámoltatástól, a tényleges nemzeti politikától. Ezt a félelmet érezték meg egyre többen. Olyanok, akik nem voltak biztos pártválasztók.

Egy idő után már én is csodálkoztam a Jobbik ellenlábasainak politikai dilettantizmusán. Az időben jól elhelyezett mélyütések, valóban rombolják egy párt preztízsét. A dömpingszerű támadások azonban előbb-utóbb immunissá teszik az embereket. Ez be is jött. Valószínüleg hasonló meglepetésben lesz részük a választáson induló pártoknak, mint az uniós választások eredményhírdetésekor. A Jobbik vártnál is ígéretesebb helyezése, sokban köszönhető lesz a lejárató taktikának. A közvélemény-kutatások most is csődöt fognak mondani. Ez persze nem a kutatást végzők munkájának köszönhető. A bolsevik rendszerű lejárató ideológia, illegalitásba kényszerített rengeteg radikálist. Ezt a száműzöttséget a szavazófülkékben fogják feladni. Nem kevesen. 

Tehát Mi itt vagyunk! Mi, radikálisok.     

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr81873215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.03.28. 23:24:36

Egyetlen baj van, nem itt kéne lenni, hanem ott. :) Túl sok volt már a duma, lassan jönnek a tettek, arra kéne mindenkinek készülnie, lelkiekben és fizikailag, mert nem lesz sétagalopp. Mindenki álljon fel a gép mellől és nézzen tükörbe és tudatosítsa magában, hogy mi a szerepe. Ennyi.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.28. 23:37:54

@Aqr: Azért már nagyon beleélted magad a Hegylakó szerepbe. Nem eszik még azt olyan forrón. Mit csináljunk menjünk lovasíjjászkodni meg atombunkert betonozni?:)

Nem rajtunk fog múlni a változás. A birkáknak meg kell valamilyen katalizátor.

Hú a mindenit, lassan már sámánként beszélek vagy mifene:).

Aqr 2010.03.28. 23:48:17

Ez nem hegylakó szerep. Szerinted a birka idetalál az oldalra? Meg érdekli a te véleményed? Akit meg lehetett szólítani szép szóval, azt eddig sikerült, ezek után az események berántják az embereket. Nem kell bunkert építeni, mert nem a túlélésre, meg a meghúzódásra kell készülni. Igen, egyébként jó volna, ha lovas-íjászkodni mennénk, mert ez az, ami számítani fog. Összeszokott csapatok, közösségek, tettre kész emberek.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.28. 23:59:41

@Aqr: Éppen ez az, hogy ilyen blogokon is létrejönnek közösségek. A birka is idetalál az oldalra. Pont ezért kell néha populistább poszt is. Idejön, elolvassa, talán 5-10%-uk beleolvas valami másba is és elkezd agyalni, hogy talán mégsem olyan hülyék ezek. Van egy rakás blog, ami pont ezt folytja el csírájában, mert teret ad a féktelen csapkodásnak és anyázásnak. Észrevetted, hogy milyen kevés negatív kommentet kapunk? És többnyire egy idő után azok is elkullognak, mert nem tudnak belénk kötni. Az igazságról beszélünk, persze legtöbbször nem érzelemmentesen. És egyre nagyobb az olvasótábor, pedig minket aztán rohadtul nem reklámoznak sehol, egy-két hasonló olvasottságú blogtól eltekintve.

Mondjak valamit az emberekről és a közösségről? Nem sok olyan ember van, aki nagyobb közösségben mozog, mint én a munkám során. Nehogy azt hidd, hogy meg lehet őket változtatni. Elszigetelődtek egymástól. Ez egy védelmi mechanizmus. De meg fog törni, ha eljön az ideje.
süti beállítások módosítása