A Jobbik Magyarországért Mozgalom aktivistái is nagytakarítást végeznek ezen a szeles szombati napon. A szenzációra éhes ellentáborral közlöm, ez egy klasszikus nagytakarítás. Nem a képletes mocsok kiseprése, hanem a valódi, a környezetünkben felhalmozódott szemét összeszedése, ligetek megtisztítása. Ilyen környezetszépítő munkát végzett egy csoport, többek között Tinnye község határában is.

Mielőtt bárki is a klaviatúrájához kapna, hogy mások is szépítették környezetüket a mai napon pártszimpátiától függetlenül, azokat felvilágosítom, hogy másokat nem érnek nemtelen támadások minden nap. Én tudom, hogy megrázkódtató a felismerés, miszerint a Jobbikot támogató aktivisták, szimpatizánsok szintén mindennapi, átlagos emberek. Nincs a sapka alatt szarvacska, a bakancsok vagy cipők nem rejtenek patákat. Ők sem csak szavakkal, de tettekkel is tesznek a hazájukért.

Tisztelt bármilyen nézetű, bennünket gyűlölő pártszimpatizánsok! Ma van a Föld órája. Ti is kapcsoljátok ki legalább egy órára a lelketegben égő, a radikálisokkal szembeni gyűlölködés lángját!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr781872982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása