Bemmbemm 2010.02.23. 09:05

Csak röviden

Tegnap megszavaztak valamit a parlamentben. Nem, nem írom le, hogy mit, mert mindenki tudja. A döglődő demokrácia koporsójába belevertek egy újabb szöget a cionisták. Nem baj, mi csak erősödünk ezzel is és eljön a nap...(mindenkinek a képzeletére bízom, hogyan fejezi be a mondatot)

De ezek után hangosabban fogom minden egyes nagygyűlésen ordítani, hogy

SZEBB JÖVŐT!!!

És tudom, hogy százezrek állnak majd mellettem, talán egyszer milliók is, mert EZ ÍGY nem mehet tovább!!!

 

Kiegészítés: a Fidesz megmutatta a gerinctelen tartózkodásával, hogy kinek az oldalán áll. Szégyellem, hogy rájuk szavaztam több alkalommal is. Ismét megmutatták, mennyire gyávák. Ezek után várom a habzó szájú elvakult Orbán-fanatikusok hozzászólásait!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr391783036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.02.25. 01:02:36

"Ezek után várom a habzó szájú elvakult Orbán-fanatikusok hozzászólásait!"

Meglássuk mit művel majd az új összetételű Ogy a témával. :)))

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.03.10. 13:24:10

Meseházy előterjesztette, a pártkatonák elfogadták, Laci bácsi aláírta, a zs...babók jól kiverték, a náczik meg jól kiröhögték.
Itt a vége, fuss el VÉGRE!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.10. 14:46:33

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: most olvasom, hogy ez a nyomorult aláírta a törvényt. Szánalmas ember. Legalább tudjuk, kinek az oldalán áll.
süti beállítások módosítása