Mire ébredek ma reggel? Kint van a Kurucon egy Indexes másként gondolkodó néhány őszinte pillanata. A kis Tamás Bence Gáspár elmeséli milyen drogokat használnak általában és őszintén bevallja, hogy a szerkesztőségben is szoktak néha munka közben szívni. Azért jó látni, hogy a legtöbb ilyen füves nyikhaj szakállal meg pajesszal együtt van vagy 42 kiló. Megérdemelnétek, hogy néha elverjen titeket pár igazi magyar betyárlegény. Komolyan gondolják ezek az emberek, hogy az ő példájuk követendő?

Évek óta nézem, hogy hány ilyen kis szarházi (főként zsidó) cselleng az egyetemeken, főiskolákon. Betelepednek valami trendi fizetős szakra és magukat az „intellektüellek krémjének” nevezik (tessék néha járni a Kettős Mércére rettegni, ott használták ezt a kifejezést igen szerényen). Azok vagytok b.szki! A fiatalság mintaképei! Közben meg egy rakás tehetséges magyar fiatal az egyetem kapujáig nem jut el a szegénység miatt. Persze azt mindenhol hangoztatják a világon, hogy a zsidó egy nagyon értelmes, genetikailag fejlett népcsoport, ezért van annyi értelmiségi, filmszínész, politikus stb a soraikban. Egy nagy ló.aszt vagytok ti jobbak másnál, csak sokkal több a pénzetek és mindenhova bevásároljátok magatokat.

És itt tartunk 2010-ben: légy homokos, drogos, antifasiszta, mindenféle aberrációt helyeslő szarházi és simán beférsz egy olvasott internetes portál csapatába. Mert menő vagy!

 

Íme a video:

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr921775397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitartó 2010.02.21. 01:15:45

Ez nem egy TGM-leszármazott?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.21. 01:28:03

@Kitartó: Először Tamás Gáspár Bencét akartam írni:). Nem TGM, legalábbis nem néztem utána (nem hiszem egyébként).

acidszarka · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.22. 12:16:17

hát öreg jól beszoptad ezt a videót! kár, pedig értelmes gyereknek nézel ki

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.22. 14:51:42

@acidszarka (trolibusz): nagyon értelmes volt a hozzászólásod. Köszönöm szépen a jelenlétet!
Mit szoptam be ezen a videón? Egy igazi szarházi kis senkiházi beszél rajta. Talán baj, hogy megvetem a drogos kis nyavalyásokat? Talán zavar, hogy az a véleményem: az ilyen kis faszok a szégyenei a fiatalságnak? Talán az a baj, hogy a vak is látja, hogy buzi, drogos, aberrált kis pöcsként könnyebben érsz el dolgokat ebben a kifordult világban? Nem mások, csak másként gondolkodók. Persze...

Legalább értelmesen szólnál hozzá a témához bazdmeg, akkor még meg is érdemelnéd, hogy normálisan válaszoljak.

Még ha csak egy vicc is lenne ez a video, akkor is ez a véleményem a dolgokról és akkor is megvetem az ehhez hasonló embereket.

Ja és ha már itt tartunk, akkor egy külön posztban leírom majd a véleményemet a homokosokról is. Nyugi nem lesz olyan fröcsögő, mint amit várnának a legtöbben.
süti beállítások módosítása