Aqr 2009.12.16. 17:53

Vona

Apró hozzáfűznivaló: nagyon visszavett Vona Gábor, és amint már volt szó róla a blográdióban, a Gárda is. Próbálnak jogilag korrektek maradni és részben felvenni a polkorrekt nemzeti oldal szerepét. Hibás, nagyon-nagyn hibás döntés.

A demokrácia hívei mindig a jogot lobogtatják, hogy tessék kérem, itt van ez a jog, megszegték, maguk a rend ellen vannak. Sajnos eljutottunk egy olyan szintre, hogy a jog jelenleg nem a rendet védi, semmiképp nem objektív és nem igazságos. A jog a rendszert védi és érdemes bekukkantani a színfalak mögé is. Vonának és a Jobbiknak ki kéne végre mondani, hogy ahogyan a 48-as forradalom, vagy az 56-osok sem mondhatók jogkövető polgároknak, mégis a rendért, vagy a pusztító nemzetellenesség ellen harcoltak, és ugyanígy tesznek most ők is. Ki kell mondani, hogy a jogászdinasztiák, akik kirobbanthatatlanul ott ülnek vezetői posztokban, semmiképp sem nevezhetők igazsághű, független ítélőknek. Ők ítélkeznek felettünk, ők döntenek felettünk és döntöttek és ítélkeztek. Itt az ideje, hogy végre a nemzet mondjon ítéletet, még ha nem is tetszik a rendszerszerkezet urainak. Mi vesztenivalónk van? A hazug, vak élet túlságosan felülértékelt...

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr421602654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berserker 2009.12.17. 17:34:17

Egyenlőre nincs más választása a Jobbiknak. Vona azért még mindig jól megmondja a dolgokat. De most gondolj bele: a Jobbik és/vagy a Gárda nem állhat neki forradalmasat játszani. Ők felkínálnak egy lehetőséget, amivel ha él a nép akkor lehet változtatni. Itt az embereknek kell felébredni és az embereknek kell kimenni az utcára és ekkor jön el a Jobbik szerepe, mivel ekkor kell kiállni az emberek mellé. Tehát nem nekik kell itt a "forradalmat kirobbantani" az az emberek dolga lenne (szvsz).
Meg a másik ha most kijelentene a Jobbik egy ilyet hogy "na akkor holnap megyünk forradalmasat játszani" akkor szétcincálnák a pártot mint a sz@rt. Sok ember (aki még nem igazán vágja a dolgokat) elpártolna mellőlük stb. Szóval most az a helyzet van hogy várni kell. Várni hogy az emberek végre felébredjenek és végre merjenek valamit tenni.
De lehet hogy hülyeségeket beszélek. :)

Aqr 2009.12.17. 20:34:51

Nem forradalom kirobbantásáról beszélek, szimplán a párt kommunikációjáról és hozzáállásáról. Nem kell megvédeni magukat a jogi korlátokon belül, mert egész egyszerűen baromság. Szerintem. Polgári engedetlenség, vagy épelméjűség, józan paraszti ész és jó lélek?
süti beállítások módosítása