Aqr 2009.11.09. 15:52

Mai biztosíték...

A jelöltek közül – a várható eredmény szerint – a szavazatok 73 százalékát Gyopáros Alpár, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta. A Jobbik színeiben induló Takács Krisztiánra 13 százaléka voksolt, az MSZP jelöltje, Balogh Csaba a szavazatok 8 százalékát, míg a Civil Mozgalom jelöltje, Demjén Mihályné 4 százalékot kapott.

Hogy az istenbe lehetséges az, hogy ennyire buták az emberek? 73% a Likud Fideszre? A Fideszre, aminek a színváltásait még egy kaméleon is megirigyelhetné! A Fideszre, ami veszélyesebb, mint az MSZP! Roppant egyszerű, miért. Itt van az MSZP-Fidesz látszólagos ellentéte, MSZP magára vállalta az ősgonosz szerepét, nyíltan vágja át az országot, szavazatai jórészét az ostoba nyugdíjasoktól kapja. A másik oldalon a Fidesz magára vállalta a nemzeti-keresztény-polgári-jobbközép-középbal-hazafi-demégsemannyira párt szerepét, aki mást mond és mást tesz, vagyis inkább nem is tesz semmit. Szemet húny az ország kirablása felett, csak toporzékol, mint egy óvodás. De szépen mindkét felülről szervezett párt lefedi a választóbázist, a hülye paraszt meg elhiszi, hogy itt az aranydemokráciában választhat, hú de jó nekünk. Mikor ébredtek már, magyarok?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr191512944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zizu10 2009.11.09. 21:42:14

www.vonagabor.hu
Elindult Vona Gábor a Jobbik elnökének honlapja, ahol olvashatjuk publikációit, egyéb érdekességekről vagy a következő rendezvényről kaphatunk információkat!

Zizu10 2009.11.09. 21:43:37

"mikor ébredtek már magyarok?" eljön ennek is az ideje, bejut a Jobbik a parlamentben és végleg lelepleződik a Fidesz

Berserker 2009.11.09. 22:24:42

"bejut a Jobbik a parlamentben és végleg lelepleződik a Fidesz"

Nem lesz az olyan egyszerű. Bár csak ennyi lenne.

Mire a magyarok felébrednek, ez az ország már nem lesz a magyaroké... (szvsz, az alapján ahogy most haladunk..)
süti beállítások módosítása