Bár már két napos videó, de jobb később mint soha.
Kis érdekesség: Lendvai indoka az MSZP-s kivonulásra az hogy a Jobbik "zsidózott" (konkrétan erre a mondatra gondol: "ezt a költségvetést önöknek Ján Slota vagy Simon Perez írta... - Szegedi Csanád"). De álljunk meg egy pillanatra. Ők még ennek a mondatnak az elhangzása előtt kivonultak (bizonyítéknak ott a teljes beszéd, pár bejegyzéssel lejjebb).  Akkor hogy is van ez? Agymosás? Persze, a csodálatos média szépen beállítja megint azt, hogy a Jobbik egy rasszista, antiszemita párt. Gondolom a beszédet teljes egészébe nem adták le a TV-ben, kiollózták a számukra szaftos mondatokat és azzal támadnak. A birkák ezt látják, e szerint ítélnek.
No, de a lényeg alant látható, Vona Gábor a Mokkában:

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr461440205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2009.10.10. 19:54:27

Olyan jó nézni, ahogy Lendvai és társasága belekapaszkodik azokba a szavakba, amiknek a háttértartalmát 100 évig építgették (antiszemitizmus, rasszizmus, politikai korrektség) de most, egyetlen apró szellőtől (ami hamarosan viharrá erősödik) ledőlni látszik. Reszkessetek csak!

Petya88 2009.10.17. 14:11:05

Az idegesít hogy mindenki csak arról tud beszélni meg azzal támadni a jobbikot hogy Simon Pereszt említik meg a felszólásukban.És arról mikor fognak végre beszélni a parlamentben meg a médiában hogy Simon Peresz kijelentette hogy felvásárolja az országunkat?Látszik hogy nem igazi magyarok hanem cionista izraelpárti árulók ülnek a parlamentben,de remélem egy szép napon ellesznek még számoltatva a hazaáruló tevékenységükért!

Berserker 2009.10.17. 14:32:48

A média, a Fidesz az MSZP stb. fél a Jobbiktól, félnek tőlük mert tudják hogy Ők bizony komolyan gondolják azt amit mondanak és ha eljutnak odáig (és elfognak), akkor jaj lesz nekik. Mivel ennek a tudatában vannak, még próbálnak kapálózni, a médiában hamis/torzított adatokkal, kijelentésekkel mossák az emberek agyát. Csak hál’ istennek, már éledeznek az emberek és nem igen nyelik be az ilyen kamu kijelentéseket stb.

Most gondolj bele, ha pl leadnák a TV-ben a Jobbik TV adásait mi lenne. Szerintem könnyedén megnyerné a választásokat, úgy hogy a többi párt sehol sem lenne...
Nem is látod sehol azokat a videókat a neten kívűl. Mitöbb mikor Jobbik van a TVben akkor is mindig csak támadják őket. Soha nem hagyják hogy beszéljenek az elképzeléseikről normálisan.

De mivel az emberek kapják a "rasszista, fasiszta, trapista" (fanka 4ever:D ) dolgokat a Jobbikról a TV ben, ezért úgy is ítélkeznek hogy azok.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2009.10.17. 15:07:34

Véresszájú Fideszes voltam. De tényleg. Évekig azt hangoztattam én is, hogy csak így lehet ezt a szar zsidó komcsi brancsot eltüntetni. Kicsit sem volt szimpatikus a Jobbik, mikor megalakult. De az uniós választások előtt dilemmába kerültem. Mire fel szavazzak Orbánékra, mikor 7 éve csak szájkaratéznak, de lófaszt nem tesznek. Elfoglalták őket is a cionisták az évek alatt. Ugyan olyan médiabirodalmat építettek ki, mint a komcsik. Már tudom nem sokban különböznek. Azt vita nélkül le merem szögezni, hogy Fidesz kormány alatt jobb lesz az életszínvonal és nem lesznek ekkora ordító gusztustalanságok, mint most. De Orbánék még mindig nem mernek elismerni valamit? ők nem nemzeti érzelműek és a táboruk egy része rájött, hogy van egy erő, ami felveheti a versenyt velük . 5 évvel ezelőtt én is idiótának néztem azokat6, akik a MIÉP-re MDF-re Kisgazdákra szavaztak, mert elpocsékolt szavazatok voltak, amik a komcsikat erősítették.

Az ilyen szar zsidókat meg le fogják a picsába húzni a wcn, mint az Azurák, meg a Svábbogár. Ma már olyan tömegek használják nap mint nap a netet, akik hozhatnak változásokat. Már nem működik az, ami évekkel ezelőtt. Nincs olyan, hogy valamit elhallgat a média és ezáltal nem is létezik.

Változik a világ...És kedves redvás komcsi, zsidó, cigánybűnöző honfitársaim, takarodjatok a büdös picsába. Eddig rajtunk élősködtetek, most már mi akarunk élni a hazánkban.
süti beállítások módosítása