Athénban tegnap 3 ember életét követelték a zavargások. Görögország forrong, az emberek már hivatalokat gyújtogatnak. Vajon mikor éri el az eurózóna többi tagállamát az összeomlás? Nem tudhatjuk...de valószínűleg hamarosan...

 

A droidok tehetetlenül toporognak a dühöngő tömeggel szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr541979429

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Görögország: akik még nálunk is hülyébbek 2010.05.07. 19:33:35

Őrülten költekező, költségvetési adatokat hamisító, majd megbukó kormány. Óriási államadósság és perspektívátlan megszorítás. A magyar sztori  – Athénban.  (Fotó: Reuters) Hiába támogatja a lakosság többsége a görög kormány kis Bokros-...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.05.06. 17:17:39

Baromi kevés rendőr van kint. Két okot feltételezhetek:
-sokan a protestálók között vannak.
-nem áll szándékukban leverni a lázadást.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.06. 17:27:22

@Aqr: Baromi kevés?! Ha 2 millió magyar kimenne az utcára, mert nem tetszene nekik valami azt szerinted megállítaná a rendőrség? Forognának a droidok szemei, meg borulnának a vízágyúk.

Ezt ugatom 2006 óta. Ami akkor történt az semmi volt. Nyugodt emberek vonultak az utcán akiket ütöttek vertek a nyomorult odavezényelt rendőrök.

Mikor milliós feldühödött(!) tömegek lesznek az utcán, akkor ugathatnak a Pintérfélék meg a Gergényik, úgy eltapossa őket a harag, mint a szart. Csak a rendőrpajzsok ropogása fog hallatszódni és olyan szarzsákok, mint a Tinesz nevű pribék bele lesznek gyalulva a járdaszegélybe.

És nem lehetetlen, hogy megtörténjen, amit felvázoltam. A virágevő hippik meg táthatják majd a liberális szemüket a kétkilós bringájukról.

Aqr 2010.05.06. 17:53:26

Nagyon kevés. Van egy videó, amikor valami nagy épület előtt vannak, talán a parlament egy lépcsőn és az 50 ezer göröggel szemben van 15 db rendőr bármiféle vízágyú nélkül. USA-ban tudjátok mit használnak már? www.youtube.com/watch?v=QSMyY3_dmrM&feature=related

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.06. 21:57:10

Önmagában igaz, hogy a görög lakosság egy időre haszonélvezője volt a "demokratikus" berendezkedés azon törvényszerűségének, hogy a mindenkori politikusok a választók egyre nagyobb tömegeit vásárolják meg a más pénzén, hiteleken, jövőfeléléseken. Minden ilyen berendezkedés így végzi, ezt jól összefoglalja Greer fődruida:

thearchdruidreport.blogspot.com/2010/05/principle-of-subsidiary-function.html

Azonban egy fontos félrevezetést, amely jelszóként röpköd a médiában, helyre kell igazítani:
a "görög mentőcsomag" nem a görögöket segjti ki (ha végül megvalósul, mert e pillanatban ez kétséges), hanem a HITELEZŐKET, az UZSORÁSOKAT!!!
Mi történik, ha egy ország fizetésképtelenséget jelent be? Sok csúnya dolog, de közte az a tény is, hogy a hitelezők, akik piaci kockázatot vállaltak, nem jutnak hozzá a "pénzükhöz" vagy annak valamekkora részéhez. Ez igazságos és piaci következmény, ha felelőtlenül hiteleztek. Azért kell a "pénzüket" idézőjelbe tenni, mert a mára teljesen szélhámossá tett virtuális, hamispénzrendszerben tulajdonképpen a "befektetők" jó részének nem is volt soha saját pénze, amiért megdolgozott, másokét sikkasztják ügyesen.
A "görög mentőcsomag" révén az ország nem jelentett (még) csődöt, tehát rendben törleszti a lejáró adósságait, igaz, abban már nem lehetünk biztosak, hogy a most segélyként felvetteket törleszteni fogja, illetve én kizártnak tartom.
Tehát az egész lényege, hogy a piaci kockázat következményeit nem az uzsorás, szélhámos, spekuláns tolvaj magánbefektetőknek kell viselnie, hanem egyrészt kipréselik a vért a görögökből, (magyarokból, stb, általános a modell) illetve áthárítják a jövőbeli biztosan bebukó hitelt az eurozóna adófizetőire. Tehát magántolvajokat mentenek közpénzen...
A görög utcai harcosok talán nem néznek szembe saját egyéni kis részdfelelősségükkel, de azt jól érzik, hogy ők ebben a játszmában csak balekok.
süti beállítások módosítása