Vannak dolgok, amitől egyenesen hánynom kell. Amit most találtam, ebbe a kategóriába tartozik. Nem szeretnék különösebb kommentárt fűzni a látottakhoz, amire gondolok, az nem szalonképes.

Egy facebook oldal ismertetőjéből:

A 2010. április 11.-i választáson a Jobbik 855 ezer szavazattal 26 képviselőt küldhet a Parlamentbe!
A Jobbik egy szélsőségesen rasszista, cigányellenes, homofób, antiszemita párt, mely létrehozta saját félkatonai szervezetét Magyar Gárda néven. A Gárda vonulásaival, rendszeres köztéri szerepléseivel tudatosan félemlíti meg mindazokat, akiket ellenségének vél: cigányokat, melegeket, zsidókat, másképp gondolkodókat.

Miután a választás titkos, ezért így szeretnék elhatárolódni a Jobbiktól, s kinyilvánítani, hogy egyetlen ponton sem értek egyet politikájukkal!

Mostanában egyre több alkalommal látok olyan hozzászólókat (nem itt), akik habzó szájjal gyűlölködnek a Jobbik szavazói(!) ellen. Természetesen a mi táborunkban is vannak vállalhatatlan emberek, de egyre inkább az az érzésem, hogy kevesebben.

Emberek! Valaki tényleg komolyan veszi azoknak a szavát, akik a „megosztás”, „gyűlölködés” ellen emelik fel a szavukat, miközben sokan közülük mesteri szinten űzik a fröcsögést?

Ébresztő balfácánok! Mi az ilyen akciókkal csak erősödünk! Ezzel csak azt éritek el, hogy még inkább elkötelezzük magunkat a Jobbik felé! Egy szóval tudnám jellemezni azokat, akik létrehozták a fenti „közösséget”, de nem mocskolom be blogunkat ilyen kifejezéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr971941353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.21. 22:52:41

És írtam ezt úgy, hogy egyre több kétségem van afelől, hogy a Jobbik is belesimul a parlamentbe és nem várhatunk tőlük sem igazi változást.
De ami sok, az sok!

Malícia 2010.04.22. 08:44:26

Egyszerűen "meghatódtam" a facebookról idézett, a siratófal előtt pózoló Pataki Márta elhatárolódásától. A meghatározás szerint a nevével fémjelzett oldal kategóriája "politikai szervezet". Ez mindent megmagyaráz.
A választás titkosságára történő utalását azonban nem értem. Láthatjuk a fényképét, olvashatjuk a nevét, hol itt a titok?
Az oldalán látható fénykép alapján, ez a "nagy békeharcos" elfelejtett elhatárolódni a menekülttáborokba (modern lágerekbe) kényszerített palesztinok üldözőitől. Esetleg egyetért velük? Ez egy hiteltelen, demagóg ember. Így már értem a félelmét.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.22. 08:52:44

@Malícia: Mindenki titkosan választott, így ők is. Ezért itt jelentik ki, hogy ők személy szerint NEM a Jobbikra szavaztak. Hogy ennek mi értelme van, ne kérdezd.
Rettegnek. Rettegjenek!

Aqr 2010.04.22. 12:00:51

Ma már divat rettegni. :D Az ilyen embert ki kéne küldeni egy cigánytanyára, vagy segbbeb*szatni egy buzival vagy elárvereztetni a házát a zsidó bankkal. Mixelni is lehet ezeket.
süti beállítások módosítása