Bemmbemm 2010.04.09. 13:55

Vicces világ

Még nincs kampánycsend, de én már most sem akarok a jelenlegi politikai kérdésekkel foglalkozni. Megcsömörlöttem már egy ideje tőle, egy egyszerű, élni akaró embernek ez az egész választási hercehurca csak egy nyűg, egy plusz teher a mindennapokban. Terhekből pedig enélkül is van bőven. De nem is erről akarok most írni.

Néha megnézek egy-egy Esti Showdert az RTL Klubon. Bár köztudott, hogy Fábry is zsidó (az én szememben ez nem egy jó pont, de ezen ne akadjatok fenn ;)), de vannak még olyan gondolatai, amiket szívesen meghallgatok. Azonban a csípős, Fidesz felé kacsintgató hangnemből jó ideje valami más stílus kerekedett. Fábry Sándor elvetette a sulykot többször is. Első alkalommal néhány hónapja, amikor a magyar Himnuszt gyalázta meg: „elénekelte” szlovákul halandzsázva. Mondanom sem kell, hogy azonnal kikapcsoltam a TV-t és jó ideig nem is voltam kíváncsi rá. Hozzáteszem, hogy egy árva elítélő hangnemű írást sem olvastam az eset után a műsor kapcsán! „Csak” a magyarokat gyalázták, ez mégsem akkora bűn, mint mondjuk egy jóleső „zsidózás”.

Tegnap este ismét belenéztem a Showderbe. Elkerekedett a szemem. Fábry poénkodni kezdett a két izraeli kémrepülő berepüléséről. Vicces pali ez a Sanyi, a figurát is ilyen formára vette. Természetes, hogy el kell poénkodnia egy zsidónak az egyik legnézettebb hazai műsorban egy ilyen aggasztó eseményt. Berepült 2 kémrepülő az országba és röhög rajtunk a fél világ, mert a tábornokainknak, honvédelmi miniszterünknek fogalma sem volt az eseményről. Milyen rohadt vicces dolog ez nem? Holnap bedönget 2 tankhadosztály Szlovákia felől, megfordul a Hősök terén, majd hazamegy. Majd ezen is ilyen jól fogunk röhögni? Vicces világ ez, szívjunk el egy jointot, aztán happy lesz minden. Nincs mitől tartanunk, még a Fábry úr is elvicceli az egészet.

Agymosás.

Fábry Sándor tudatosan illeszt be ilyen elemeket műsorába, ebben biztos vagyok. A zsidóság eljutott egy olyan szintre, hogy azt hiszik, velünk mindent megtehetnek. Halálosan komoly kérdéseket elbagatellizálni bűn. Ki vagyunk szolgáltatva katonailag mindenkinek. Most az agyakban turkálnak, hogy még gondolati szinten se létezzen az ellenállásra való hajlam a civil lakosság körében.

Van okunk a félelemre. Röhögj nyugodtan kedves Olvasó, de lehet, hogy te fogsz először sírni! Akkor majd idézd fel ezeket a gondolatokat... Bár addigra lehet, hogy késő lesz...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr21907248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malícia 2010.04.09. 19:24:00

Szerintem sem vicces állapot, hogy katonailag kiszolgáltatottá váltunk. Szükség lenne egy megfelelően felszerelt, ütőképes tartalékos haderőre. Valamint arra, hogy a magyar katonák itthon tartózkodjanak, és ne asszisztáljunk az USA világuralmi törekvéseihez. Persze a NATO tagság miatt ez nehézkes lenne.

Orrájt 2010.04.11. 15:02:09

En tamogattam a tubesi nato-radar megepiteset.
Akkoriban a fidesz Solyommal osszeborulva sopankodtak a banati bazsarozsa jovojet illetoen, ezzel tamadva a radar megepiteset. Persze a napnal is vilagosabb volt, hogy ez csak egy ujjab tiltakozasi forma volt a komcsik ellen. (Az, hogy a radart mindenkepp meg kell epiteni koztudott - kotelezettseget vallaltunk a nato-csatlakozaskor. Az viszont kevesbe ismert, hogy a hatarido csuszas eseten nato tamogatas nelkul, sajat kontora kell megepiteni.) Informaciom hianyosak, de legjobb tudomasom szerint ez a keplet. De mindegy is.
A radar meglete meg nem biztositek, hogy nem korozget kenye-kedve szerint kemrepulo felettunk, amig lukud-klonok vannak hatalmon. De eljon az ido, mikor nem ok ulnek ott, es nem ok figyelik a radar-kepernyot.

Miert nem kell nekunk egy nagy hatosugaru radar az orszag deli hatarvidek vedelme erdekeben? -mikor amugyis romokban a honvedelem..!?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.11. 16:56:42

@Orrájt: Van itt a környéken egy légvédelmi múzeum. Mikor bejártuk a robusztus régi járműveket (légvédelmi ágyúk, rakétahordozó teherautók, harckocsik, radarok stb) a múzeum egyik önkéntes kalauza (egy nyugdíjas katona) mesélte, hogy a kiállított járművek közt van olyan több évtizedes szerkezet, ami a Tubesre tervezett radarnál többször erősebb (nem akarok hülyeséget mondani, talán 5ször vagy 6szor). Ő is azt mondta, hogy szükség van rá és még annyit hozzátett, hogy levinne egy ilyen radart oda és beüzemelné. A környéken nem működne semmi: sem rádió, sem mobilok, minden telekommunikáció beszarna.

Egyszer beszéltem egy jelenleg is szolgáló katonánál, aki a légvédelemnél van. Ő mesélte, hogy a több évtizedes eszközeink is olyan komolyak, hogy pl egy hadgyakorlaton bezavarták az amerikai AWACS gépeket is.

Öreg a haditechnikánk, de nem feltétlenül elavult minden. Használható még.

A virágevő békepártiak menjenek a francba. Soha nem lesz tartós béke, míg létezik az emberiség. Egy erős védelem, egy ütőképes hadsereg pedig sokkal inkább szolgálja a békét, mint a PEACE feliratú pólóban rohangáló, 40 kilós, füves, hippik.
süti beállítások módosítása