Usztics Mátyást mindig is tiszteltem. Száműzték őt a televízióból, mert olyan, amilyen: IGAZ MAGYAR. Helyette tort ülnek a kultúra teteme felett olyan antimagyarok, mint Farkasházy Teddyke, Hajós, Gálvölgyi, Tvrtko, Friderikusz és még sorolhatnám. Usztics évek óta járja az országot, színházat igazgat (aminek fenntartása miatt súlyos adósságba verte magát) és teendői mellett időt szakít arra is, hogy fórumot tartson magyar embereknek, Magyarország helyzetéről. Tisztelet illeti. Azért írom ezt le többször is, mert kevés helyen teszik meg, ami a társadalom szégyene. Bizony szégyen, hogy ilyen remek emberek kiszorulnak a perifériára és napi szinten küzdeniük kell a fennmaradásért! Hogy miért van ez? Mert ezek az emberek felvállalják magyarságukat és büszkék rá! Ez pedig egyenesen bűn egyes csoportok szemében. Nagy feladatok állnak előttünk: a médiát, a kulturális életet is rendbe kell tenni. A felülreprezentált népcsoportokat ki kell szorítani mindenhonnan. Szórakoztassák a saját köreiket, mert mi MAGYAR embereket akarunk látni, hallgatni! Olyan embereket, mint Usztics Mátyás!

Íme egy lakossági fórumon készült felvétel:

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr391896593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malícia 2010.04.06. 14:11:00

Már nem kell sokáig várni, és jön a megváltás a "nemzeti" Fidesz kormány személyében. Náluk már nem lehet üldözött, aki nyíltan vállalja magyarságát. Ugye?
süti beállítások módosítása