Az alábbi videót fel sem merték tölteni a TV2 honlapjára. Érdekes látni, hogy mennyire berezeltek a csatornák. Az RTL Klub tegnap bejelentette, hogy megszünteti a „Maunika Showt”, a második számú kereskedelmi csatornán pedig hetek óta a zsidó vérebek csaholását kell hallgatni. Dúró Dóra nem volt jó választás szóvivőnek. Nem a kvalitásait akarom megkérdőjelezni, mint egyesek (talán nem alaptalanul), hanem a kiállását. Nehezen védi meg magát egy 40 kilós 20 éves leány olyan fröcsögő, bevérzett szemű riporterekkel szemben, mint Sapkás Tvrtko. Két méter magas megizmosodott magyar ifjakat tessék legközelebb szóvivőnek választani! Nézzük meg, velük milyen stílusban beszélnek a „kedves díszzsidók"! Egyáltalán minek hívnak meg jobbikos politikusokat? Hívják meg a Magyar Hírlap vagy a Hócipő szerkesztőit és beszélgessenek velük jó kedélyűen a „szélsőségekről”, ha értelmes riportokat nem képesek készíteni.

A Jobbik helyében pedig nem reagálnék ezeknek a csatornáknak a meghívásaira, de élőben jelentkeznék a Jobbik TV-n a székházak eldózerolásánál (persze képletesen gondolom).

Évek óta ellepi a szenny ezt a két csatornát, most pedig sértődötten, kígyónyelvüket öltögetve iszkolnak a patkányok. Helyes!

 

A botrány hatására feltöltötték a teljes videót:

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr911889363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berserker 2010.04.02. 14:24:35

"Nem magyarok? Patkányok?" őőő. IGEN!

Amúgy szerintem jó választás volt Dúró Dóra, lehet hogy kicsit félős meg remegő hangon beszél, de legalább emberien viselkedik.
Trvtrutvkró meg egy idegbeteg barom.

Aqr 2010.04.02. 15:16:21

Na ez a nagy emberjogi harcos-majom is színt vallott. Van egyetlen olyan közszereplő a magyar közéletben, aki belátná a hibáit és hogy a rossz oldalon állt az elmúlt években? Nincs. Dózert nekik! Magyar nem attól lesz az ember, ha magyarul beszél és magyar állampolgárságú.

Malícia 2010.04.02. 15:28:50

A "médiapatkányok" pedig terjesztik a "médiapestist".

Aqr 2010.04.02. 23:15:12

Én alapvetően békés ember vagyok és ha harcolok is, hideg fejjel. De ennek az embernek bazdmeg élvezettel törném be a koponyáját, hogy megtudjam, mi van a sapka alatt. Hát ezt így, hogy megmerte játszani. Ezeknek nincsen határ?

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.04.04. 23:39:42

Lettem volna csak Dóra helyében akkor, olyan egybefüggően, választékosan, kulturáltan és megalázóan osztottam volna ki ezt a palit őszinte mosollyal az arcomon, hogy ő sétált volna ki a stúdióból, mielőtt felpattan a buksijáról a kipa.
süti beállítások módosítása