Bemmbemm 2010.03.28. 17:13

Elmélkedésre

Egy olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi videóra. Nem nagyon ismerem Posta Imre munkásságát, nem olvastam könyvét, nem nagyon láttam tőle videót. Ez a videó viszont nagyon megfogott. Elképzelhető, hogy néhány dolgot illetően túlzottan paranoiás, de a lényeget tekintve igazat adok neki. Sokan ezt „összeesküvés elméletnek” nevezik, én a valóságnak. Túl sokáig próbálták meg altatni a magyar nemzetet, de végre ébredezünk. A hatalom szemében elég nagy szálkát jelenthetnek az ilyen emberek. Tessék megnézni és emészteni a hallottakat.

Akik ma elhiszik ezeket a nézeteket, általában „idiótának” vannak bélyegezve. Majd az elkövetkezendő évtized bebizonyítja, hogy kik is az igazi idióták, az agymosottak.

 

Nagyon hosszú az előadás, de érdemes végignézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr281875251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.03.28. 19:40:31

Azért most már kezded komolyan venni a 2012-ben leírt dolgokat? :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.28. 20:16:46

@Aqr: Eddig sem tartottam teljesen hülyeségnek, de nem értek egyet minden ott leírttal.
süti beállítások módosítása