Bemmbemm 2010.03.27. 16:43

1/6- Rossz arány

Több alkalommal is a Jobbik szemére vetették, hogy nevetséges a programjuk, a jelöltjeik, és úgy cakompakk „szégyenteljes” az egész párt. A választások előtt rengeteg lehetősége lenne a rivális pártoknak, hogy szakmailag szétszedjék a Jobbik programját és nyilvánosan, egy vita keretében, elmondják a választóknak, hogy miért is "rosszak" a radikális párt elképzelései.

Ezidáig senki sem állt ki a Jobbikkal szemben. Az MSZP-re, LMP-re, MDF-re valószínűleg nem sokan kíváncsiak, de a Fidesz álláspontjára annál többen. A probléma ott kezdődik, hogy ők sem hajlandóak vitatkozni a Jobbikkal. Két lehetséges oka van ennek:

A) A Fidesz ül a babérjain (nem először), nincs konkrét programja és úgy érzi, megteheti, hogy ne álljon ki a nyilvánosság elé. Ez egy pökhendi, lagymatag gondolkodásmód. Nem csak a Jobbikot nézik le ezzel, hanem a magyar választókat is szembeköpik.

B) A Fidesz nem mer kiállni vitára a Jobbikkal, mert számára kínos lenne, ha kiderülne, hogy nem is olyan hülyék azok az emberek abban a „szélsőséges” pártban.

Mindkét válasz elszomorító és egyben dühítő.

Csütörtökön a Politológus Hallgatók Országos Egyesületének konferenciáján elmaradt a hatpárti vita. Egyedül a Jobbik küldöttei képviseltették magukat a fiatalok előtt. Íme az erről készült videó:

Egy kérdés: kik is azok a pártok, akik csak a demagóg nyilatkozataikban tisztelik a demokráciát?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr521873134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: FIDESZ HÍVŐKNEK! 2010.03.28. 01:24:27

A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos „rendszerváltozás” után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot „élete főművének” tartó, magyar szár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.03.27. 18:14:25

Náci, rasszista, antiszemita, antidemokrata, terrorista! Na meggyőztelek már, vagy mondjak még? :)

Én amúgy első intézkedésként megváltoztatnám a szavazási törvényeket úgy, hogy 65 év felett ne lehessen szavazni és a többieknek is el kell végezni egy iq tesztet, majd húznánk egy határt kb 70-nél. Ilyen feltételek mellett hány százalékon állna az MSZP meg a Fidesz? :)

warriorseby 2010.03.28. 01:53:22

szerintem minimum 8 általánoshoz kellene kötni a szavazati jogot

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.28. 01:58:46

Az biztos, hogy szabályozni kellene, mert nevetséges, hogy iskolázatlan cigányok egy zsíros kenyérért meg 200 forintért szavaznak sok helyen.

Bár én néhány tanult embertől is elvenném.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.28. 15:24:38

@miről van itt nagybaszó: Eddig nem olvastam tőle semmit és nem néztem a videóit, de iszonyatosan jó dolgokat mond!

Mindenkinek ajánlom a videót! Az a baj, hogy akik most így látják a világot, azokat hülyének nézik. Pedig ez a valóság! Akik most a valódi agymosott idióták, csak akkor fogják elhinni ezeket a dolgokat, ha már megtörténnek a katasztrófák.
süti beállítások módosítása