Tegnap, március 23-án a Jobbik feloszlatását követelő "valakik" demonstráltak Nyíregyházán. A televízióban sugárzott felvételeken, a hajdani zsidó deportálásokra utaló jelmondatok szerepeltek a transzparenseiken. A legmegdöbbentőbbnek a marhavagonokra utalót találtam. Valami olyan üzenete volt, hogy őket a Jobbik ne terelje marhavagonokba. Őket? Még ránézésre is, az említett vasúti eszközzel érkezhettek a megmozdulásuk helyszínére. Valóban marhavagonokba valók azok, akik arcukat adják ennek a "nácifóbiás" őrjöngésnek. (A marháktól elnézést kérek, hogy rájuk utalva említem ezeket a felvonulókat. A háziállatok természetesen nagyobb hasznunkra vannak, mint a fizetett demonstrálók!) 

Bizonyára "fejlett igazságérzettel" rendelkező emberekről beszélhetünk. Ők biztosra veszik, hogy a radikálisok üldözni, mitöbb deportálni fogják őket. De hol van az a nagy igazságérzetük a szocialisták és liberálisok hazug, korrupt ténykedése láttán? Magukat demokratának nevező talpnyalók próbálnak megtenni mindent a szabad véleménynyilvánítás sárbatiprásáért, az igazságot követelő tömegek elhallgattatásáért. A hazugságokból felépített légváruk azonban kipukkant végérvényesen. A demagóg fröcsögéseiken, vergődő haláltusájukon csak szánakozni lehet. Ezek a fizetett színjátékok messziről bűzlenek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr421865059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása