Sólyom László aláírta a „holokauszt tagadását” tiltó törvényt. Pont.

Utólag megérdemelnek egy biccentést a Szlovákok (bármilyen gusztustalanul viselkednek velünk és honfitársainkkal szemben), hogy tavaly nem engedték be ezt a szarházit az országukba. Akkor megmutatta, hogy gyáva ember, most pedig megmutatta, hogy kik a valódi vezetőink és bebizonyította, hogy egy gerinctelen senki. A kezdetekkor még szimpatikus volt nekem, örültem, hogy nem a baloldal jelöltje győzött (vagy talán minden úgy történt, ahogy előre eltervezték). Úgy éreztem, hogy méltóképp fogja képviselni Magyarországot köztársasági elnökként. Már akkor sokan figyelmeztettek, hogy ne vigadjunk annyira. Ez az ember az egyik legnagyobb felelőse annak, hogy a kommunista bűnösök nem lettek felelősségre vonva, lévén ő volt akkor az Alkotmánybíróság elnöke. Mostanra nemhogy elkopott a neve, de egyenesen megvetik sokan, köztük már én is.

Így hát állami szintre emelik a „holokauszt-vallást”. Nem hittem, hogy valaha ez az ország eljut idáig. Azért a sok élvezkedő zsidónak üzenem: itt bukik meg az egész történet hitelessége. Egy valóban megtörtént eseményt felesleges lenne törvénnyel védeni. Orwell tapsikol a sírjában. De talán az ő agyszüleményei tündérmesék lesznek ahhoz képest, ami az elkövetkezendő években ránk vár.

Meddig bírjuk cérnával? Hamarosan kiderül. Lehet, hogy a 2012 mítosz nem is olyan nagy hülyeség? Olyan irányba haladunk, hogy biztosan állíthatom: nem a II. volt az utolsó világháború. Lehet, hogy most kicsit elrugaszkodottnak tűnök, de minden mindennel összefüggésben van. Ezek az apró mozaikok, mint a holokauszt tagadását tiltó törvény csak megerősíti a radikálisan gondolkodó emberek álláspontját. A zsidók nem nyughatnak. Nem lehet tudni mi a valódi céljuk, de ismételten ki fogják vívni Európa haragját. Nevetséges, hogy egy néhány milliós etnikum határozza meg a fél világ törvényeit és beleszólhat a gondolkodásunkba.


U.I.: a Fidesz azért csak megúszta, hogy ezt a „nemzeti” pártjuknak kényelmetlen törvényt más vitte át. Valószínűleg most sóhajtottak egy nagyot. Nem baj, most valószínűleg tovább csökkent az előnyötök a Jobbikkal szemben. Megérdemlitek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr801828827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.03.10. 19:54:58

Hát elméletileg 2012-ben, illetve előtte egy évvel kb csak az Armageddon meghamisítása lesz, hogy bevezessék a szükségállapotot a legtöbb országban és megritkítsák a Föld lakosságát kicsit kezelhetőbb mértékűre. Így készülnek a Tudás eljövetelére. Elméletileg.
Aztán majd minden kiderül. Járjatok nyitott szemmel és készüljetek, többnyire lelkileg. Már nincs mitől félni. :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.10. 22:33:29

@Aqr: húú baszki ez nagyon Sci-fisre sikeredett hozzászólás lett:).

Az biztos, hogy a mai világrend tarthatatlan. Anno a gyarmati birodalmak is pillanatok alatt elbuktak. Ez sem tartható tovább. Nem csak nálunk van probléma.

Érdekes. Még nem kaptam a poszthoz lehülyéző kommenteket. Néha várom pedig. Vagy nem tudnak hozzászólni, mert igazat adnak nekem?

Na erőltessék már meg magukat az ellentábor képviselői. Így nem lesz meg a bögre.

Aqr 2010.03.10. 23:17:50

2 generált világháború, tucatnyi generált forradalom, média által állati sorba taszított hústömegek, puccsok tömkelege a kevésbé ismert országokban és a Magyarországgal történtek után ez Sci-fi? Tudod, mi a sci-fi? Ez a mondat: hamarosan béke és szeretet lesz úrrá mindenen, vezetőink lemondanak, az emberek visszatérnek a földekre és felismerik a Végső Igazságot. Na ez sci-fi volt. :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.10. 23:23:58

@Aqr: írj néha bejegyzést ilyen témában:P.

Berserker 2010.03.11. 12:47:42

Ha már sci-fi, akkor Battlestar Galactica. :D:D

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.03.11. 14:11:52

Elég groteszk. Pedig reménykedtem, hogy Sólyom legalább... de ó a naivitás nagy hiba. :>

Az a legaggasztóbb, hogy (tudtommal) az nincs meghatározva, mi is voltaképpen az ún. holokauszt. Nekem erről a 46-os hóhértörvény jut az eszembe - mintha ez annak a "demokratikus" miliőhöz igazított enyhébb változata volna.

Azt nem értem, hogy végül is mit remélnek tőle, hiszen az antiszemitizmus biztosan nem ettől fog csökkenni.

Sólyomon már fellépése alapján is látszik, hogy jellegtelen, hajlítható, ingatag alak, tökéletes bábfigura.

Malícia 2010.03.11. 14:35:53

@verena: a holokauszt tagadását büntethető törvény kikényszerítésével, az MSZP kifizette az őket támogató érdekcsoportokat.

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.03.11. 16:02:19

@Malícia milícia: De az érdekcsoport mit akar ezzel elérni? Az antiszemitizmus enélkül is egy elég erősen diszkvalifikáló tényező, annak mindenképpen, aki tudományos-közéleti karriert akar építeni. A Zündel-perhez hasonló esetek inkább felhívják rá a figyelmet, hiszen a negatív reklám is reklám...

"Sólyomon már fellépése alapján is látszik, hogy jellegtelen, hajlítható, ingatag alak, tökéletes bábfigura."

Elnézést, ez elég magyartalanra sikerült. Inkább: Sólyomnak már a fellépésén is látszik,...

Malícia 2010.03.11. 16:26:56

@verena: az érdekcsoportokon belül az 1930-as évekhez hasonlóan, jelentős a zsidóság támogatása. Nem csak hazánkból, de külföldről is. Ez a baloldaliságnál természetes dolog. Ezeknek a támogatóknak a megnyugtatására kellett ezt a törvényt átpréselniük a szociknak.
A probléma ott kezdődik, hogy aki beszélni mer erről a valós érdekszövetségről, azt rögtön lefasiztázzák. Sajnos nem kitalált dolgok ezek, de a holokauszt mumusával meg lehet bélyegezni a titkos mutyik feltáróit, publikálóit.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.11. 18:04:20

@Malícia milícia: a Fidesz mögött is hasonló érdekcsoportok állnak, ha nem ugyanazok. Annyi a lényeg, hogy ezt most kellett meglépni. Az MSZP-nek már minden mindegy, ennél jobban nem kerülnek a mélypontra, maximum akkor, ha nem jutnak be a parlamentbe, de ez egyenlőre esélytelen. A Fidesznek viszont ez egy púp lett volna a hátán. Végre sikerült felkínlódni magukat olyan szintre, hogy biztosan kormányozni fognak, nem akarják ezt a tábort ilyen módon rombolni a közeljövőben. Ezért tartózkodtak. Igennel nem mertek szavazni a választóik miatt, nemmel meg főleg nem a főnökeik miatt. Ez számomra a napnál is világosabb.

@verena: a zsidók legfőbb érdeke az antiszemitizmus fenntartása. Ők nem ellene harcolnak, hanem érte. Ez biztosítja a jogalapot minden undorító cselekedetükhöz. A kérdés már csak az: ki fogja megunni hamarabb? Fogalmazhatnék talán úgy is, hogy ki lesz az új Hitler? Mert ennek az egésznek ismételten csak háború lesz a vége. És a zsidók, főleg Izrael, kimutatják majd a foguk fehérjét.

Magam részéről csak akkor lennék viszonylag nyugodt, ha egy olyan kaliberű vezetőnk lenne, mint az iráni elnök.

Malícia 2010.03.11. 18:48:03

Mindketten rátapintottatok a lényegre. A Fidesszel kapcsolatban: szépen rátolták a trutyit az MSZP-re, de én sem bízom bennük egy cseppet sem. Ők is élvezték már a siratófal árnyékát.
A holokauszt témakör rendre előkerül akkor, amikor valamilyen szintű nemzeti tudatosság erősödik meg. Aki beszélni mer Izraeliek engedély nélküli pénzügyi tevékenységéről hazánkban, az minimum SS briganti. De az ingatlanfelvásárlásaikról se merj beszélni, mert akkor a demokratikus rendet akarod megdönteni. Pedig csak a nemzeti érdekeinket szeretnéd megvédeni!
Most viszont beindult a pánik, mert megjelent egy új erő. Rezeg a léc, hogy be kell fejezni "Kánaán építését".

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.11. 18:56:30

@Malícia milícia: Viszont itt megint szeretnék előhozakodni egy korábban már idézett kommentel:

" A Jobbik hisz a demokráciában? Vagy azért van, hogy mi higgyünk benne?"

Jobbikra fogok szavazni, de a szemem sarkából figyelem őket és remélem a többi rájuk szavazó ember is ezt teszi. Nem lehet már szórakozni velünk. A próbálkozások ideje lejárt, a tettek mezejére kell végre lépni!

Malícia 2010.03.11. 19:09:09

@Bemmbemm: A szavazatoddal nem leszel egyedül! Én is bízom abban, hogy új irányt vesz az ország. Tudom, hogy ellenzéki szerepben nem mindent lehet megvalósítani, de látom a különböző írásokon keresztül a Fidesz rettegését a kontrolltól. Remélem, hogy sokunk megelégedésére próbálja meg a Jobbik a helyes irányba terelni a dolgokat. De tudom, hogy a Fidesszel szemben sem lesz sétagalopp.

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.03.11. 19:46:59

@Bemmbemm: "A Jobbik hisz a demokráciában?"

És ha valaki nem hisz a demokráciában? :-) Ha Platónnal szólva nem tartja egyébnek, mint csőcselékuralomnak?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.11. 21:30:09

@verena: lépj túl azon a szón, hogy demokrácia. A mondat lényegét nézd. Remélem érted, mire gondolok. Miket beszélek, biztos, hogy érted.:)

Én nem hiszek a demokráciában. De jelenleg ilyen rendszerünk van ("ez van, ezt kell szeretni"), viszont nem hiszem, hogy sokáig. A világ változni fog ismételten.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.03.11. 22:38:57

A Fidesz egyetlen okból "úszta meg", de csak látszatra, hogy nincs a törvény megszavazói között. (eltekintve attól, hogy így sem szavazott nemmel, Rogán pedig megszavazta)
Ez az ok pedig az, hogy csak Gyurcsány, meg talán Kóka szavazott igennel a Fidesz módosító indítványára, ami a kommunizmusbűn-tagadást is büntette volna. (ami szintén esztelenség)
Ha a baloldal fegyelmezetten megszavazza a fidesz módosító indítványát, csővehúzta volna a Fideszt, hisz akkor máér nem szavazhatta volna le a törvényt magát.
A választás után érdemes lenne felvetni a törvény visszavonását a Jobbiknak. egy töréspróba lenne, hány fideszes szavazna pártja ellen a Jobbikkal...

Taktikai okból mégsem javaslom, alvó választótömegeink zömét még annyira nem izgatja ez a kérdés, nem szabad kapkodni, a fideszes hazafi-átcsábítással várni kell olyan alkalomra, amikor valami húsbavágó gazdasági kérdésben nyilvánulhat meg, ki szolgálja a globáltőkét és ki a hazát. Ekkor a rendesebb Fideszesek még újraválasztásukra tekintettel is lázadhatnak...
Kivéve, ha maga Orbán próbál átállni a szabadságharc oldalára pártostól.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.12. 10:20:20

@Arma Gedeon2: "Kivéve, ha maga Orbán próbál átállni a szabadságharc oldalára pártostól. "

Orbán Viktort én a mai napig nem tudom megvetni a szomorú tapasztalatok ellenére sem. Van valami abban az emberben. Megkockáztatom, hogy ő korunk legnagyobb politikusa. Lehet, hogy örökre bánja, mikor lefeküdt Sorosnak és hagyta, hogy az ő nyomja be a parlamentbe. Nem tudhatjuk.
De el tudnám róla képzelni, hogy vészterhes időkben számunkra kedvező döntéseket hoz, magára haragítva kenyéradóit. Aztán lehet, hogy ebben nagyon naiv vagyok. De ezt megint csak nem tudhatjuk.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.03.12. 10:45:41

@Bemmbemm:
Valóban, a remény morzsái e téren még bennem is megvannak. Bűnös, de bűnös is tért már meg. Mostanában is beszél a nemzetközi gazdaságról és pénzügyekről "Drábikos" stílusban és a körülötte levő pártbeli zsidó ügynökök ilyenkor láthatóan falfehérek.

verena · http://konzervativok.blogspot.com/ 2010.03.12. 19:11:32

@Bemmbemm: Hát, én nem vagyok ilyen optimista. Igazi és jelentős pozitív változás(ok)ban már nem igen tudok hinni.

Mindenesetre érdekes lesz a mostani választásokat követő helyzet, úgy néz ki. :-)
süti beállítások módosítása