Még 11. 03-án kirobbantott a kuruc.info egy botránygyanús ügyet azzal kapcsolatban, hogyan orozzák el földjeinket mondvacsinált törvények segítségével az izraeliek... bocsánat, maláj törzsek. Felháborító, hogy mindezt ilyen pofátlanul teszik és ijesztő, hogy még az ügy kipattanása után is ekkora csönd burkolja.

Miről is van itt szó? Mit a jó életet ugrálunk mi mindig a földjeinkért? Tudniillik a tej és kenyér nem a Tesco polcán terem. Tudniillik, a földünk az egyetlen, ami a miénk ebben az országban, legalábbis részben. Óriási hazugság, hogy minket ellát a nyugat, és/vagy kelet élelmiszerrel és ez így nekünk jó. "Ellát", de nekünk ez így nem jó. Az unió szemétlerakata lettünk mindenféle szinten. A Jobbik lokalizációs törekvései nem a véletlen folyománya. Magyarország mindig is agrárország volt, csak az utóbbi 60-70 évben tönkretették, ellehetetlenítették, "elurbanizálták" (ezt most találtam ki) az ország falvakhoz szokott lakosságát. Mi voltunk Európa éléskamrája, a szürkemarhákat ezrével terelték ki Németországba. (Nem véletlenül juttatta csődbe a kommunizmus iparosítási próbálkozásai az országot.) A magyar föld ÉRTÉKES, a magyar földnek magyarnak KELLENE és KELL maradnia, mert legyen akármekkora baj a világban, ebből már meg lehet ÉLNI. Mert az élet elég fontos dolog az életben. Az országban sosem amiatt fogyott a lakosság, hogy éheztünk (hacsak nem éheztettek), hanem mert idegen hatalmak tizedeltek.

És ezt a mocskos játékot tovább űzik. Meddig még?

 

Szólj hozzá!

Címkék: föld

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr51547127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása