Aqr 2009.11.16. 17:06

Sajóbábony

Polgárháború. Mire is jó ez? A francia polgárháború, amit a szabadkőművesek indítottak el (később ők itták meg közvetlenül a levét), arra volt jó, hogy régi vélt vagy valós problémákat orvosoljanak drasztikus módon. Vannak dolgok, amiket már nem lehet máshogy megoldani, a társadalom a végszükség óráján mozgosítja magát és kerül egy magasabb energiaállapotba úgymond az egész társadalom. Ez kívülről káosznak tűnhet, dehát itt a vágyak kollektív gyakorlatba ültetése jelenik meg. Drasztikus úton. Egy tíz tonnás követ nem lehet arrébbsímogatni az útról. Az amerikai polgárháború szintúgy egy gazdasági kereszteződés volt és az erőviszonyok döntötték el, hogy merre halad tovább a történelem. Minden egyes polgárháború mögött van ideológiai háttér és lehetőség egy radikális szemléletváltásra. És az is kimondható, hogy a legtöbb nem csak úgy magától alakul ki, hanem felülről szervezik, vagy hátulról, vagy alulról, de a lényeg a szevezettségen van, hogy ne formálódjon át az egész anarchista megmozdulássá.

Mi is történik ma? Mindenki polgárháborúval fenyeget. Nyílván megvan ennek a veszélye, csak nem cigány és magyar között. Az háború lesz egy országon belül. Vagy inkább nevezném tisztítókúrának. Magyarság, aki jelenleg eltartja a cigányok jelentős részét a befizetett adókból (legálisan) és a folyamatos lopásokból (illegálisan, de az állam által eltűrten), most azt mondja: idáig és ne tovább. Nem érdekel a bőrötök színe, nem érdekel, hogy más nyelvet beszéltek, nem érdekel, hogy honnan jöttetek és kik vagytok. De ez itt a mi földünk, a mi őseink ontották vérüket érte, fogadjátok el az európai keresztény értékrendet, dolgozzatok, neveljetek tisztességes családot és onnantól teszek rá, kik vagytok.

Szemben vannak a cigányok, akik parazitaként élősködnek rajtunk már hosszú ideje, csakhogy létszámukat az utóbbi 20 évben duzzasztották többszörösére a számító politikai végrehajtók. Nyílván véletlenül. Felteszem a kérdést: mikor ilyeneket üvöltöznek, hogy holnap megölünk minden magyart... akkor ugyan ki fog a kapa mellé állni? Ki fog bejárni dolgozni? Ki fizeti be az adót, amit elherdáltok? Ki veti el a zöldséget, gyümölcsöt, amit elloptok? Ki dolgozza meg a fémet, és épít házat, amit később szétkaptok?

600/300 év állt rendelkezésére a romaságnak, hogy beilleszkedjen. Akármennyire is utáljuk a szláv népcsoportok egyes képviselőit, velük vállt válvetve harcoltunk szabadságunkért a történelem folyamán, és ők képesek voltak magukévá tenni az európai kultúra alapjait. Ja hogy szegények vagytok? Kérem, a magyarság 30-40%-a épphogy éhen nem hal. És mégsem megy öreg néniket erőszakolni, vagy fiatalokat késelni.

Ami tegnap Sajóbábonyban történt az egy előszele annak, ami várható. Ezt a konfliktust sokféleképpen meg lehetne oldani. Egy következetes kormányzat megfelelő intézkedésekkel 40-50 év alatt el tudná érni, hogy embert faragjon az állatból (ez nem rasszizmus, tény. Az ne mondja magát embernek, aki az önkormányzati pénzből kiutalt ház nappalijába szarik, és a szomszéd kerítését ellopja, vagy szamurájkarddal villog myvipen, miután kirabolt egy dolgos magyart.)

De ez a konfliktus túlnőtt rajtunk, nem mi akartuk, de mi szenvedünk tőle. Én reménykedem, a mafla, álmodó emberekben még van annyi, hogy ha arról van szó, akkor megvédi legalább a saját családját, ha már a szomszédjára tesz magasról, a saját fajtájáról nem is beszélve (ujj, ez rasszista volt, elhatárolódom magamtól).

Az is jellemző, hogyan hazudik mind a ballib média, mind a Fidesz szócsövei. Tömegverekedés, hmm?

1 komment

Címkék: cigány

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr981529668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2009.11.17. 21:43:01

Ezt a szar liberalizmust a Fidesz is erőlteti. Európában minden országban megvetik a cigányokat. Saját szememmel láttam átlépve a Német-Francia "határt", hogy a cigányok úgy élnek, mint egykor itt is: táborokba verődve, csak lakókocsiban szekér helyett, a városok peremén és kőkeményen előszedik őket, ha szarakodnak. Itt a sok faszarcú berakta őket az ingyen lakásokba, ezek feltépték a parkettát és eltüzelték, a szoba közepén szarnak stb. Ezek az emberek CIVILIZÁLHATATLAN állatok. Vannak kivételek, de ők utálják a többi cigányt a legjobban és levetkőzték mindazt ami nem emberi tulajdonság.Borsod, Szabolcs, Békés a legfertőzöttebb megyék. A magyaroknak már semmi jövőjük nincs.

Táborokba velük, kapjanak szállást és felügyelet alatt végezzenek mezőgazdasági munkát. A cigány férfiakat sterilizálják minimum 20 évig, mert elszaporodnak és minket fognak kiirtani. Ha valaki közülük ki akar emelkedni kapjon esélyt és tanulhasson, de a tandíjáért dolgozzon meg, ha normális, akkor kapjon esélyt családalapításra és lakásvásárlásra.

ÁLLATOKAT ÁLLATKÉNT LEHET CSAK KEZELNI!
süti beállítások módosítása