Aqr 2009.10.27. 20:47

Te is, uram, Amerika?

Nos először is egy kisebb vallomással tartozom. Tudom jól, hogy az általam összeszedett információk is lehetnek ugyanúgy tévesek, hamisak. (Mint két 20 éves fiatal, azt hiszem, még van mit tapasztalnunk.) Rengeteget olvastam a témában, mindig is érdekelt a történelem, év eleje óta olvasom a kuruc.info-t és a barikad.hu-t naponta, elolvasva az _összes_ hírt, előtte más szélsőjobbos oldalakra is ránéztem néha, de azok komolytalanok voltak. Informálódom fórumokról, természetesen az ellenoldal szócsöveit is meghallgatom, mint pl. Origo, New York Times, régebben az indexre is felmentem nevetni. Találkoztam már sok féle emberrel, hosszú ideig beszélgettem a szabadkőművességhez kapcsolható wiccákkal, és még ragozhatnám. Mégis arra az elhatározásra, hogy változtatni kell a jelenlegi rendszeren egy egészen egyszerű gondolatmenet alapján jutottam. Nézzük meg, milyen irányba tart a világ. Nézzük meg, milyen irányba tarthatna a világ. És nézzük meg, kik azok, akik irányítják a világot. Ilyen egyszerű. Látszólag. :)

El kell most mondanom, hogy ez a videó, amit most ki fogok rakni gyakorlatilag a leghatásosabb, legsúlyosabb videó a témában, amit eddig láttam. Miért is. Mert szép lassan összeáll a kép, illetve megerősíti bennem az eddig is tudni vélt tényeket. Valamint, Amerikát szólítja meg a film készítője, azt az Amerikát, ami ha nem is szánt szándékkal, de minden baj okozóinak háttere, forrása, pusztító ökle. Teljesen nyílvánvaló számomra, hogy a film készítői mögött olyan erők állnak, akiknek szintúgy megérné, ha a jelenlegi uralmat eltörölve új jöhetne a képbe, akár ők. Ezen túl kell lépni, mindig lesznek alfák és omegák, mindig lesz tömeg, plebs és arisztokrácia. Csak nem mindegy ám, hogyan és merre viszik a világ ügyét.

A film sajnos angol és nincs hozzá felirat, én remélem azért sokan megértik majd. Először is a videó:

 

Ki is emelnék most néhány dolgot belőle:

-teljesen nyílvánvaló, aki nyomon követi az USA eseményeit, hogy mekkora hazugságokra épül a rendszer, hogy hogyan tiporja sárba az emberi jogokat a Hazafias törvény, és a többi terrorizmus-ellenes törvény, az nem tudja eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Teljesen nyílvánvaló, hogy USA népe iszonyatosan agymosott, itt alantabb is volt egy videó a gyermekek agymosásáról, de ha megnézzük a Corporation című filmet, akkor már nyílvánvalóvá válik, hogy ott milyen bullshit-tel tömik az emberek fejét. Nem egy-két évtizede, de tulajdonképpen már több, mint egy évszázada. Teljesen nyílvánvaló, hogy az Elnök-választás egy vicc, hogy a demokrácia látszata egy vicc, hogy a vezető megavállalatok elnökei hogyan alkalmazzák a "csapóajtó" elvet, ami nagyjából arról szól, hogy vállalatvezetők, felügyelőszervek, kormánytagok hogyan cserélődnek, és kerülnek egyik helyről a másikba, gyakorlatilag ugyanaz a szűk grémium. USA az, amit Magyarország megvalósított az elmúlt 20 évben. És ez most nem egy bók.

Az Al Gore féle rész, illetve a globális felmelegedéses rész pedig totálisan felkavart engem. Leginkább, mert elvileg ez lesz a szakmám majd, vagy legalábbis részben. (Már ha sikerül a diploma:) ) És az a durva, hogy tény, mi úgy tanultuk, csak tapogatóznak a tudósok, miért is van ilyen méretű klímaváltozás. De ha ez már valóban lefutott kör és nyílvánvaló, hogy az emberek csak kis szerepet játszanak benne és ez egy újabb hullám, amit ilyen számító, és agresszív módon meglovagolhatnak, akkor nagyon durván csalódom ISMÉT az állítólagos tudós-társadalomban. Mert mint a videóban is mindig ezt emlegetik, hogy: social engineer, azaz szociális mérnök. Ahogy a válságot megtervezik matematikusokkal, ahogyan a társadalmat irányítják szociológusokkal, ahogyan a reklámbizniszt vezérlik a pszichológusokkal és még folytathatnám. Gondoljunk bele, ha ezt mind az élet jobbrafordítására használnánk.

Az is nyílvánvaló, hogy ez a film is egy demagóg propaganda, de most _ez_ _kell_. Az emberek annyira mélyen alszanak, hogy a fülükbe kell üvöltenünk, hogy ég a házad pajtás. Annyira közel jutottak a terveik megvalósításához, hogy egyre több hibát vétenek, mint amikor az éhségtől reszkető lever mindent az asztalról, hogy elérje a tányért. 20 éve még nevettek azon, aki világkormányról beszélt, ugyan, összeesküvés elmélet. Tavaly még nevettek azon, aki felhozta az utóbbi évek beharangozott "világjárványait" és egyik sem valósult meg, aztán rá 1 hónapra kijött a h1n1, most pedig amerikában országos vészhelyzet van, azaz bárki személyes szabadságjogát elvehetik, ha ellenáll az oltásnak. Cikk itt. (Vagy David Icke honlapja itt.)

Ha már csak nyomon követjük a világ politikai híreit, egyre inkább érzi az ember, hogy valami beindult. Lásd ezt a cikket, ami azt taglalja, hogy a 9%-os évi gazdaságnövekedéssel rendelkező Kína kivár. De megnézhetjük Venezuela fegyverkezését és rohamosan növekvő USA ellenességét, vagy éppen Oroszország lavírozgató külpolitikáját hol Izrael-USA, hol Irán-Kína között, esetleg az új japán kormányt, ami egyértelműen a Kína-Korea barátságot részesíti előnyben. Vagy hogy mást ne említsek, Kína elképzelhetetlen mennyiségű pénzt, anyagot öl bele abba, hogy Afrikában infrastruktúrát, oktatást, stabil pénzügyrendszert építsen ki. Felismerte, hogy ott van egy szabad piac, egy 900 milliós kontinens, aki felett nem áll senki.

Nem tudom, mi lesz ennek a vége, az biztos, hogy mi csak kis halak vagyunk a tengerben. De abban biztos vagyok, hogy az emberiség sorsának alakulása kb az elkövetkezendő 1-2 évtizedben eldől.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr511479958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása