Az a bizonyos láng...

Vasárnap, az Új Magyar Honfoglalás című előadáson elhangozott egy szó: adjuk tovább a "lángot", amit most mi kaptunk.
Ez egy nagyon szép és jó dolog, de sajnos, az Én megítélésem szerint, nem olyan könnyű a lánggal dobálózni. Vegyük csak a vasárnapi példát. Ott volt egy teli terem, pár száz emberrel, akiknek előadást tartottak. Átnyújtották nekünk azt a bizonyos "lángot". Vagyis mégsem. Hiszem aki ott jelen volt már mind tartott a kezében egy fáklyát.
Amit elmondtak többnyire már minden emberben tudatosult régebben. Tehát mi már magunkkal hordjuk a lángot. Mi meg tudjuk érteni, fel tudjuk fogni, amit mondanak.
No, de ezt hogy adjuk tovább? Hiszen az emberek nagy része, sajnos a többség, olyannyira buta hogy hiába mondanék nekik bármit, hiába szeretném tovább
adni a lángot, nem tudom megtenni, mert egyszerűen meg sem értik amit mondok. Így nehéz bármit is átadni.
Szerintem ezt a "lángot" mindenkinek magának kell meggyújtania. El kell kezdeni gondolkozni. Ezután, már lehet mondani nekik is valamit, mert talán megértik,
és ezáltal, még ha nem is Mi adtuk nekik a lángot, de meg tudjuk azt erősíteni.
Ki tudja, pár év múlva, a sok kis tűzből, talán már "erdőtűz" is lehet és akkor jaj lesz a Fidesznek és az MSZP-nek, meg a hasonló csodálatos pártoknak.
 

FankaDeli és Szegedi Csanád - Új Magyar Honfoglalás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr681431007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása