Izrael-USA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megdöbbentő és tragikus esemény korbácsolja a nemzetközi kedélyeket. Izraeli kommandósok brutális, véres támadást hajtottak végre egy humanitárius segélyt szállító hajóflotta ellen. A hadműveletre ma hajnalban került sor. Külön említést érdemel, hogy a Gázai övezetbe tartó konvoj zászlóshajója török felségjelzésű volt. Természetesen a válasz sem váratott magára az általános ellenszenvnek örvendő zsidó állammal szemben. A hír bejelentését követően, felbőszült török polgárok megostromolták Izrael ankarai követségét. Az "üldözöttek" állama ezzel a katonai lépésével újabb tanúbizonyságot tett, hogy a kiválasztott nép legendája mögé bújva jogalapot érez minden erőszakos fellépésére.

Ha visszatekintünk az ókori történelem időszakára, már ott is igazolható a zsidóság brutális, felsőbbrendű magatartása. Az általuk magasztalt egyiptomi kivonulásuk is ezeknek a szemléleteknek a jegyében történt. Saját szemszögükből pátoszi, a valóságban azonban véres és kegyetlen esemény volt. Gyakorlatilag az új hazájukba történő távozásuk folyamán végig dúlták, rabolták, gyilkolták Egyiptomot. Nem hősként, hanem kegyetlen fosztogatók, gyilkosok módjára. Ezért természetesen az akkori szomszédos népek megvetették, ellenségeiknek tartották őket.

És mi a helyzet ma? Szinte ugyanaz. Csak Izrael állam létrehozásakor nem kivonulás, hanem bevonulás történt. Ez is véresen zajlott. A zsidók sorsának körforgása megállíthatatlannak látszik. Bűn és bűnhődés, majd újabb bűn. A kiválasztott nép azonban nem változik. Álságos sirámok, hamis mártíromság és beléjük kódolt lenézés jellemzik őket továbbra is. Az erőszak (fizikai vagy lelki), már az életük szerves részét képezi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr742044528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.05.31. 18:39:25

Isztambulban volt a hajígálás, nem?

Malícia 2010.05.31. 19:30:51

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos:
Elképzelhető. Én Ankaráról olvastam valamelyik híradásban.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.06.01. 08:40:03

Az érdekes az egészben az, hogy Izrael vezetői is tökéletesen fel tudják mérni, mielőtt elrendelnek egy ilyen akciót, hogy világszerte felháborodás és ne kerteljünk, antiszemita érzelmek felkorbácsolása lesz a következmény. Úgy tűnik,hogy nem ennek ellenére, hanem épp ezért csinálták az akciót. Mi lehet a céljuk ezzel?
süti beállítások módosítása