A mai napon az Országgyűlés elfogadta a kettős állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely révén évtizedes adósságát törlesztette a magyar politika. A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget.

Az eset kapcsán szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki hiányolta jelenlétemet. Mindenki elhiheti, hogy akár a Marsra is elmentem volna, hogy ezen a történelmi szavazáson személyesen legyek jelen. Szégyellem magam, hogy ez meghiúsult, hogy ilyen hibát követtem el, de egyúttal nagyon örülök, hogy az Országgyűlés elsöprő többséggel fogadta el ezt a történelmi törvénymódosítást.

Vona Gábor
a Jobbik elnöke

A fenti idézet a Jobbik Magyarországért Mozgalom honlapján olvasható. Tisztességesen elnézést kér nyilatkozatában Vona Gábor tőlünk, radikálisoktól. A másik oldal szájtépőivel pedig nem kell foglalkozni!

A valódi nemzeti radikálisok nem fordulnak el a Jobbiktól és Vona Gábortól a történtek miatt. Ebben hiába is reménykednek a liberális közpénz fosztogatók, nemzet elsorvasztók. Ez csak egy félreértés volt. Ha bűncselekményt követett volna el, akkor elgondolkodhatnánk rajta. De ő nem szocialista, és nem liberális politikus!

Persze az ember gyarló. Láthattuk a választások kapcsán is, hogy az MSZP szavazói még a sikkasztásokat, lenyúlásokat is elnézték imádott példaképeiknek. Az SZDSZ támogatói is megtették kötelességüket a zöld színre átvedlő pártjukért. Én is gyarló vagyok. Ezért nézem el Gábornak ezt a mulasztást. Ez legyen politikai pályafutásának legnagyobb hibája!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr702032756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.28. 10:27:31

Eldobom az agyam, a törvény egy hazaárulásnak bizonyult, a szlovákok "blöffje" ügyének dilettáns törvényelőkészítésével már nem is foglalkozva, lehet, hogy zsidók százezrei élnek a lehetőséggel:

"A törvénymódosítás hátulütője: izraeli zsidók százezrei kérhetnek állampolgárságot Feldmájer szerint

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke szerint a kettős állampolgárságról hozott országgyűlési döntés történelmi jóvátételt jelent a "holokauszt túlélőinek, illetve leszármazottaiknak".

Feldmájer Péter úgy fogalmazott: nem szabad elfelejteni, hogy "a holokauszt és a II. világháború szörnyűségei" miatt nagyon sok olyan ember kényszerült elhagyni a történelmi Magyarország területét, akik kötődtek a magyar kultúrához.

Elsősorban Izraelben élnek nagyobb tömbben olyanok, akiknek a felmenői a történelmi Magyarország területén éltek - fűzte hozzá.

A hitközség elnöke szerint a világban több százezerre tehető a potenciálisan érintettek száma, de Feldmájer Péter azt nem tudta megbecsülni, hogy a zsidó származású emberek közül mekkora arányban kívánnak élni ezzel a lehetőséggel. Megjegyezte: a Mazsihisz szerint a közel-keleti ország pozitívan értékeli a magyar parlament döntését, hiszen a zsidóság mindig nagyon érzékeny a hasonló szimbolikus gesztusokra. (MTI nyomán) "

A végén Szanyi lesz a hős, hogy nem szavazta meg, meg Vonának is óriási mázlija volt, hogy lekéste???
(vagy tudott valamit??? Nem gondolom komolyan)

Szanyi az anticionista, ez észbontó!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.28. 14:05:31

@ArmaGeddon Bácsi: A zsidók nekem is eszembe jutottak. Nem vagyok benne biztos, hogy a Trianon miatt elszakított területeken élőket akarták ezzel elsősorban segíteni. Főleg, ha Slotákiában beijednek az emberek és nem merik kérni az állampolgárságot.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.06.01. 08:45:47

@Bemmbemm:
Ketté kell választani a törvényt benyújtók döntéshozóit és azokat, akik őszinte lelkesedéssel megszavazták, vagy éljenezték a törvényt. Utóbbiak is naívnak bizonyulhatnak, mert az állampolgárság önmagában nem védd meg semmitől, erőszaktól, atrocitásoktól, ha nincs mögötte egy haderejével, szövetségeseivel komoly elrettentő erőt képviselő állam. MÁRPEDIG MOST NINCS. Ilyen helyzetben pedig a határon túli magyarok tömeges állampolgársága csak megkönnyítheti tömeges elűzésüket egy vészhelyzetben, "menjetek haza".

A törvényt most benyújtók között, vagy mögött állóknak pedig nagyon is úgy tűnik, hogy lehetett hátsó szándéka. Valakik készülnek "visszavenni a hazájukat"...

Hányszor vezettek már félre minket álhazafiak, akiknek máig szobra van a főtereken és valójában az ország szétverése céljából küldtek magyar tömegeket vágóhídra...
süti beállítások módosítása