"A Fidesz a Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánítaná a trianoni békediktátum aláírásának napját, június 4-ét."

Ez a tervezett emléknap talán több lenne mint egy gesztus, az erőszakkal széttagolt magyarság lelki összekovácsolásában. Mert hiába mondogatjuk, hogy a határon túli magyarok is a mi népünk. Ezt mégis kevesen gondolják komolyan. Sokan az Erdélyből áttelepült honfitársainkat ma is románozzák. Valóban szükséges, hogy lélekben és szavakban egyaránt újból eggyesüljünk.

Az indítvány szerint a tragikus trianoni békediktátum lenne a megemlékezés alapja. Ugyanakkor létszükségletünk, hogy a mai Magyarországon is létrejöjjön egy valódi nemzeti egység. Közel húsz év próbálkozása beigazolta, hogy a liberális megközelítés csak szétzüllesztette nemzetünket. Itt az ideje, hogy erőteljes, vagyis radikákis módon teremtsünk egységet. Véget kell vetni az integráció szó álcája mögé bújtatott számolatlan támogatásoknak, segélyeknek! Ez elsősorban a cigányságot érinti. A legtöbbjük saját bevallása szerint sem tartja magát magyarnak, legfeljebb a segélyeinkért tartja a markát. Ezért határozottan fel kell lépni a társadalmunkkal szembeni rasszista megnyilvánulásaik miatt.

A tényleges összetartozás jegyében el kell utasítani mindenkit, aki tudatosan meghamisítja hazánk történelmét. Büntethetővé kell tenni azokat a megnyilvánulásokat, amelyek Magyarországot, vagy a magyarságot valamilyen kollektív bűn elkövetésével vádolják, ezzel lejáratva az egész nemzetet. Ebben elsősorban a zsidóság érintett. Már nemzetközi szinten is a valós történéseket mutatják be a történészek, a Horthy Miklós vezette Magyarországról. Ennek ellenére a magyar zsidók továbbra is meghamisítják a tényeket. Véget kell vetni a hazugságuknak, büntetni kell a hazugokat!

A Nemzeti Összetartozás Napja mindaddig csak egy szép álom marad, ameddig határozott lépéseket nem teszünk a megvalósítására. Nincs mire várnunk, itt a lehetőség a kezünkben. Éljünk vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr732017690

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trianon-törvény: határozott igen! 2010.05.21. 08:39:38

Ki kell végre mondani: Trianonról, a vészkorszakról és a Kádár-rendszerről csakis egyetlen legitim álláspont lehetséges. A Fidesz benyújtotta törvényjavaslatát, melynek értelmében "az Országgyűlés június 4-ét, az 1920. évi trianoni békediktátum ...

Trackback: Trianon = hungaroluzerikum! 2010.05.20. 13:06:31

Elkúrtuk, drága véreim, nem kicsit, nagyon! Oké, hogy még nem éltünk akkor, de azok akkor is mi voltunk ott. Mi, magyarok bántunk borzalmasan a saját nemzetiségeinkkel a 64 vármegye idején és mi, magyarok maradtunk alul a zöldposztós csatatéren a dörzs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.20. 13:35:03

"Sokan az Erdélyből áttelepült honfitársainkat ma is románozzák. "

Jómagam és rengeteg ERDÉLYBŐL áttelepült honfitársam pedig tanúsíthatom, hogy erre elsősorban maguk a betelepült ERDÉLYI magyarok adnak okot! És ezt most halálosan komolyan mondom.

Az Archiregnumon erről már folytattam korábban vitát és ott sem nagyon értették, hogy miért mondom ezt. Szó szerint sok '90 környékén betelepült "magyar" egy utolsó koszos román!

Én igennel szavaztam a kettős állampolgárságra is, tehát ne tessék leoltani! Nem arról van szó, hogy ellenzem a kettős állampolgárságot, hanem arról, hogy sok mocsadék menekült ide magát "tiszta szívű" magyarnak kiadva a rendszerváltoztatgatáskor.

A mi városunk kapott belőlük bőven és a később idetelepült erdélyiek is rühellik a nagyját. Akkor menekültek az ellenük irányuló jogos harag elől, itt ők lettek a legigazabb, elesett magyarok, akik fillérekért kaptak közművesített telkeket, mindenféle kedvezményeket, amikre az itt született fiatalok sem voltak SOHA jogosultak. A java maradt kint.

Szavazati jogot pedig ne kapjon olyan ember, aki tartósan nem él az országban (és most nem arra gondolok, aki 2-3 évre kiment dolgozni). Én sem akarok dönteni más országokban élő emberek sorsáról, az enyémről se döntsön más! Nem ismerik az itteni viszonyokat és nem is itt kell élniük, ergo NE kapjanbak csak azért szavazati jogot, mert magyarok. Ez nem identitás kérdése. És az ilyen irányú "nagymagyarkodást" én is rühellem.

Előre bocs a nagybetűkért:

A LEGNAGYOBB ELLENZŐI A KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGNAK NAGYRÉSZT ÉPPEN AZ 1-2 ÉVTIZEDE HATÁRON TÚLRÓL IDETELEPÜLT MAGYAROKBÓL KERÜLTEK KI!

És ezt is halálosan komolyan mondom, mert sok beszélgetésnek voltam szemtanúja valamint rengeteg erdélyi magyar mesélt ilyen történeteket a többiekről, akik idejöttek.

Aqr 2010.05.20. 15:04:50

Mi ismerünk több erdélyi magyar családot, mindegyikről példát lehetne venni. Bár egyik sem 90 környékén települt be.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.05.21. 11:26:45

Csak azt nem értem, hogy miért nem inkább augusztus 20-át emelik meg ilyen tartalommal. Mára már teljesen ellaposodott ez az ünnep.
süti beállítások módosítása