Ma tartotta az Országgyűlés alakuló ülését. Különösebben nem szeretnék foglalkozni a beszédekkel, de Sólyom László ma végérvényesen betette a kaput nálam! Eddig sem néztem jó szemmel ténykedését, gyáva megfutamodását, múltbéli társadalmi bűneit, de a mai napon feltette az „i”-re a pontot. Beszédében szinte csak és kizárólag a radikálisokat támadta. Véleménye szerint országunkra a legnagyobb veszélyt mi jelentjük! Nem a családokat nyomorba döntő, kapzsi bankok, nem a 8 évig ámokfutást végző kommunista utódpárt, nem a liberalizmust túlerőltető szabad madarak (avagy zsidók), nem a vidéket rettegésben tartó cigány-hordák, akiket még mindig „integrálgatni” akarnak! NEM! A DEMOKRÁCIÁRA a legnagyobb veszélyt a JOBBIK MAGYARORSZŰGÉRT MOZGALOM jelenti valamint Vona Gábor , elnézést a kifejezésért, rohadt mellénye, amit csak zakó alatt viselt. Már korábban is említeni akartam, hogy az egész mellényhordásnak semmi értelme, mert ha felveszi, akkor Lendvai Sipánkáéknak minimum 2 évre elegendő muníciót szolgáltat, ha nem, akkor Gáborkánk gyáva hülye gyerekké válik a radikális tábor szemében. Köztes megoldást választott, sebaj! Nem ez a legfőbb bajunk most. Tulajdonképpen örülök neki, hogy nem folytatódik itt az interneten is a szánalmas vinnyogás a témában!

Na de térjünk is vissza a mi "drága" Lacikánkhoz! Egy mondat erejéig azért sikerült benyalni az SZDSZ 2.0-nak is a kötelező, szánalmas „szélsőségesezés” után:

"pozitív üzenetet hordoz, hogy bejutott a parlamentbe a fenntartható fejlődést szem előtt tartó párt"

Megy ez a mi Lacikánknak! Ezért lett ő megválasztva! Nem elég, hogy a sajtó és a többi párt agyba-főbe rugdossa a Jobbikot, még ő is piszkálódik egy kicsit, ezzel párhuzamosan pedig élteti a legújabb zsidó-pártot.

Magyarország a magyaroké! Nem véletlen, hogy egyetlen párt mert felvállalni egy ilyen jelmondatot. Sólyom „úr”! Talán ez is gyűlöletkeltő és megosztó? Mert akkor sürgősen ebrudalja ki a Jobbikot a Parlamentből, hogy a babusgatott kisebbséget nehogy fasiszta, antiszemita, rasszista támadások érjék!

 

Hogy minek lehet nevezni a fentieket? Dühös picsogásnak? Talán. De egy valamit tudok: az ilyen megnyilvánulások miatt erősödik meg az emberben a hit, hogy a megfelelő pártra húzta be az x-et:

 

a JOBBIKRA!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr882003033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.05.14. 16:00:36

Gumicsont, gumicsont, gumicsont. Ne harapjatok már rá ti is! Magyarország nem a magyaroké. És ha továbbra is mindenki a fals politikai beszédre koncentrál, akkor nem is lesz.

Ez történt a világban - lógó orrok Izraelben - jovonk.info-ról - jovonk.info/2010/05/14/ez-tortent-vilagban-logo-orrok-izraelben

Bogár a Mélymagyarban. Habár kötelezően Fidesz-reménykedésbe csap át a végén, de kiszűrhető a lényeg: tdyweb.wbteam.com/Melymagyar0509.htm

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.14. 16:12:27

@Aqr: De te kb minden alkalommal ugyan azzal jössz! Most nincs világvége hangulatom, jól esik a gumicsont:P.

Ne linkelgess, írj posztokat, áldjon meg az Isten!

Aqr 2010.05.14. 16:25:47

Ti meg mindig a világvégével jöttök. :D Az nem világvége, hogy mindenki fegyverkezik, mint a hülye és közben Medvegyev és Putyin 2 hónap alatt több ország vezetőjével találkozott, mint átlagban egy elnök 4 év alatt szokott. Bogár meg jól összefoglalja az echo-ban (!), hogy ami most történik az a globális pénzhatalom manipulációja, és kicsit továbbgondolva már tudható, mi jön. :D

De felőlem vitázhatunk azon is, hogy most mellény vagy nem mellény. Ha mellény, akkor tuti holnaptól ki tudjuk fizetni a számlát. Oh, wait...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.14. 16:29:28

Ha higgadtabban írod többet ér...

Erre egy nemjobbikos valószínűleg azt fogja gondolni, hogy érti Sólyomot, miért mondta azt amit mondott.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.14. 16:46:14

@TaTa86.: Írhattam volna durvább hangnemben is. Egyébként nem érdekel, hogy egy Jobbikos vagy "nemjobbikos" mit gondol erről. Mindenki hallgassa meg a beszédet és döntsön maga. Nem akarom a Jobbikot sem propagálni, követnek el épp elég hülyeséget, de amit Sólyom most művelt az egy szóval: g u sz t u s t a l a n!

A radikalizmusban benne van az is, hogy nem fogok félhomokos polkorrekt módon véleményt írni egy ilyen esetről. Nem vagyok újságíró, nem fizetnek ezért. Véleményt írok. Ez a blogolás lényege.

Akinek nem tetszik, az olvasson Mandinert vagy tudomisén...!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.14. 16:47:48

@TaTa86.: És még valamit: nekem az olyan blogokból van elegem, akik bújtatott, áskálódó, gerinctelen módon akarnak hátba támadni másokat. Én kimondtam az őszinte véleményem: Sólyom a szememben egy szar ember és szégyen, hogy ilyen államfőnk van!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.14. 17:52:05

@Bemmbemm: Itt nem a polkorrektről van szó, hanem a hangnemről.

Sólyom egyébként tényleg gyökér volt. Engem is felháborít, hogy az országot tönkretevő pártokkal sosem mert így beszélni, Ficoval szemben is meghunyászkodott, a zsidóknak is aláírta a holotörvényt, bezzeg a most bekerült súlytalan Jobbikkal szemben nagy a csőre.

Gerinctelen ember...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.14. 18:34:08

@TaTa86.: Szerintem még finom is voltam pedig:). Na de nem ez a lényeg.

Sólyom Lászlót mai naptól fogva egy fikarcnyit sem tisztelem. Eddig sem tetszett a ténykedése, de ez a viselkedés egy utolsó patkányra vall.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.14. 18:36:47

@TaTa86.: Mondjuk nem értem, hogy mivel különb a legutóbbi kommented stílusa, mint a poszté.:)

2010.05.14. 19:21:51

Szerintem is, ha nyugodtabban, válogatottabb hangnemben írnál sokkal jobb lehetne. Esetleg belelehetne vinni egy kis ironizálást is. Na meg miért mondod, hogy liberálisok=zsidók? Ez hülyeség. A liberális értékek nem zsidó értékek. Hogy vannak zsidók nagy számban, akik liberálisok az is egy dolog. Magyarországon sok fiatal van akik nem éreznek semmit a hazájuk iránt. Ez is egy dolog. De ettől még nem kell lemenni ilyen kurucos szintre.
Nekünk jobboldaliaknak nyílvánvalóan az volna a célunk, hogy nézeteinket izlésesebben tálaljuk. Kérlek tartsd ezt szem elött.

Brh

2010.05.14. 19:25:12

kep.index.hu/1/0/146/1463/14632/1463265_da3f0250f4456965550ffe44ba8c7754_wm.jpg

Gondolom ezt afféle antifás megrögződésből tehette ki, amolyan protest dolognak tartom. Mintha Vona mondjuk palesztinos kitűzőben jelent volna meg. Egyfajta tüntetés.
Túl kell ezen lépni. Ha ezen akadunk meg, akkor olyanok vagyunk, mint a Mesterházy és az őt beszavazó nyugdíjasok és középkorúak. Legyünk úriemberek.

2010.05.14. 19:25:45

@kábítószert minden anyának!: Ezalatt a gárdistamellényes mizériát értem.

Aqr 2010.05.14. 19:35:40

kábítószert minden anyának:
Háromszor kezdtem neki egy hosszabb hsz-nek, de kitöröltem mind a hármat. Gyermeki naivitásodból valószínűsítem, hogy információ-hiány miatt írsz ekkora butaságokat egymásra rakva, de ha nem, akkor mit keresel ezen az oldalon.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.14. 21:16:20

@Aqr: Na nyugi van!:)

@kábítószert minden anyának!: Az esetek 95%-ában teljesen normális, kulturált hangnemben írok/írunk itt a blogon. Nyugodtan olvasd vissza a posztokat és meglátod.

Természetesen a liberális nem egyenlő a zsidóval, de nem is ezt írtam. Az SZDSZ ZSIDÓK érdekeit képviselő, ZSIDÓKKAL teletűzdelt párt volt. Az LMP ZSIDÓKKAL teletűzdelt (egyelőre ;) nem teljesen világos, hogy kinek az érdekeit képviseli, de nagyon nagy valószínűséggel régi SZDSZ-hez köthető érdekcsoportokét). Természetesen mindkét pártra szavaztak nagy számban olyan naiv fiatalok stb, akik nem voltak zsidók. De teljesen mindegy, hogy kik szavaztak rájuk, az a lényeg, hogy ki ül a parlamentben!

Remélem kielégítő volt a válaszom!:)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.14. 21:33:56

Egyébként azt nem értem, hogy miért rak ki minket rendszeresen címlapra a Mandiner? Ezzel a poszttal égetni akart? Nem nagyon tud foglalkoztatni, mert a blogjukon az én szememben majdnem minden bejegyzés visszataszító. Ez egy nagyon kicsi blog, kevesen is olvassák rendszeresen. Tulajdonképpen senkire nem vagyunk hatással. Ez a mi homokozónk, ha úgy tetszik. Ha éppen egy borús napomon cseppet véresszájúbban írok, nem értem miért probléma?

Fiatal vagyok, néha túlzott lendülettel állok neki a dolgoknak. Ennyi.

Néhány bloggal kapcsolatban állunk, de soha nem vertük az asztalt, hogy folyton legyünk címlapon valamelyik felejthető kis posztunkkal. És ezzel utalok jó néhány szutyok kis szennyblogra, akiket folyamatosan futtat példának okáért az Index.

Aki rendszeresen olvas minket, de a fenti poszt miatt kicsit megorrolt rám, attól elnézést kérek. De CSAK azoktól, a többi idetévedt, egyszeri kommentelő véleménye nem nagyon izgat. Az ellentáboré meg főleg nem.

Ez nem Kuruc.info, jómagam is sokszor felemelem a hangom velük szemben, de egy radikális blogon valószínűleg elfér néhanapján egy ilyen bejegyzés is.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.15. 12:14:05

Nagyon szépen köszönjük a Mandiner szerkesztőinek kiemelt figyelmét! Ezt a rövid dühöngésemet ma másodjára is kirakták a főoldalra! Nagyon figyelmesek vagytok srácok, bár elég hülyén néz ki, hogy ugyan az a "cikk" többször is linkelve van!

Szerintetek szégyellnem kellene magamat? Nem valószínű. Sólyom tegnap gerinctelenül beszélt.
És szerény véleményem szerint oldalatoknak kellene kicsit elgondolkoznia a jövőn, mert éppen ti képviselitek a Fidesz primitív (egyben sunyi) oldalát!

Kritikán aluli, amit a Jobbikkal szemben műveltek. A Kurucinfót sokan lenézik (bizonyos szempontból okkal), de ha veletek kellene összehasonlítanom, akkor az egyik kutya, másik eb esete forog fenn.

Remélem mától kezdve legalább egy hétig minden nap ki lesz rakva főoldalra ez a "posztocska"! Hadd olvassa a "nép" a "hülye" radikálisokat!

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.17. 09:29:42

Mindenki tudja, aki járt már piacon, hogy az alkudozáshoz legjobb a szélsőséges árajánlatunkkal kezdeni, hogy legyen miből engedni. magától értetődik, hogy nincs értelme öncenzúrának, hogy visszanyessük a saját álláspontunkat az "ellentábor" érzékenységére tekintettel. Fogalmazzák meg ők is a saját véleményüket markánsan (ők mellesleg meg is teszik szívbaj nélkül...) mi is a miénket és a közvéleményben majd valahol beáll a kettő közt egy átlagszint. Ha a helyzet olyan, akor a miénk közelében.
Sólyom egy erkölcsi hulla, bitorolja a köztársasági elnöki címet, bitorolja a Sólyom nevet, amire ő nem méltó (Varjú megfelelne) és szerintem bitorolja a magyar állampolgárságot.
Idegenszívű.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.05.17. 19:42:16

Sólyom most nekem sem tetszett, de a végén a Székely Himnusz szépen helyretette az érzelmeimet! :)

Érdemes megjegyezni: ha a komcsi Székely Himnuszt hall, összepakol és elmenekül! :)))
süti beállítások módosítása