Lendvai Sipánka magyarázkodik a TV2-n. Tulajdonképpen fekáliát keneget profi módon, amihez már hozzá is szokhattunk, de az utolsó mondata miatt csak annyit tudnék neki üzenni, hogy: anyád! De nem teszem, mert úriember nőt nem sérteget ilyen módon. Még mindig érthetetlen számomra, hogy van pofája egy ilyen hulladék, gerinctelen pártnak egyáltalán szájára venni a Jobbikot. 8 évet raboltatok el az életünkből! Nyolcat! Üljetek le a bársonyszékre és kushadjatok!

 

Természetesen az SZDSZ 2.0-nak is a Jobbikkal van a legfőbb problémája:

A parlament megalakulását követően az LMP kezdeményezi a nemzetbiztonsági törvény módosítását – jelentette be Schiffer András. A megválasztott frakcióvezető azt mondta, szeretnék elérni, hogy ha bármely párt, annak egy képviselője vagy kapcsolatrendszere után a titkosszolgálatok vizsgálódnak, akkor az adott pártnak a nemzetbiztonsági bizottságba delegált tagja erről ne kaphasson információt. Schiffer hangsúlyozta, hogy ez "nem egy Lex Jobbik", mert más pártok is érintettek lehetnek. Hozzátette, hogy az LMP aggódik amiatt, hogy a Jobbik vezetheti a bizottságot. MTI

Mi pedig aggódunk amiatt, hogy ismét szárnyra kap egy zsidó törpepárt, ami ott rugdoshatja a magyarságot, ahol csak tudja!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr451997880

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MSZP non coronat 2010.05.13. 15:49:24

Az MSZP ma zárt frakcióülésen újra nyitotta a bizottsági elnöki kérdést. Annak ellenére, hogy az ülés zárt volt jó pár hírportálon lehet olvasni a történésekről. A frakció névtelen sajtópolitikusai szorgalmas információ kicipelésének köszönhetően lehet...

Trackback: Újratárgyalná Schiffer a bizottsági helyeket 2010.05.13. 10:51:02

Schiffer András, az LMP szóvivője szerint az MSZP felelőssége, hogy a nemzetbiztonsági bizottságnak jelen állás szerint jobbikos elnöke lesz. Az LMP ezért kezdeményezi a bizottsági helyek újratárgyalását. Nyakó István hárít.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malícia 2010.05.18. 14:09:34

Kellene már egy végső megoldás.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.20. 08:40:33

@Malícia:
Mire gondolsz?
Nem olyan könnyű ez, a történelmi tapasztalatok szerint.

Malícia 2010.05.20. 10:23:25

@ArmaGeddon Bácsi:
A végső megoldás az lehetne, ha a magyar zsidók nem a zsidóságukat, hanem a magyarságukat helyeznék előtérbe. Ezzel párhuzamosan megkövetnék Európa népeit a folyamatos "holokausztozás" okozta csömörünk miatt.
Másrészt, a történelem általában megismétli önmagát. Kérdés, hogy mikor következik be. Már én is ellenszenvvel tekintek a zsidókra, pedig nem voltam soha antiszemita. És ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.20. 11:26:30

@Malícia:

Nem ez a kérdés, hanem az, hogy milyen esélye van az ŐSZINTE asszimilációnak. A történelem tanulsága szerint kicsi, illetve egyes egyének esetn ez működik, de mindeűig akad elég álasszimilálódó idegenszívű. Nézz utána a titkoszsidók címszónak a neten (persze nyilván ismered), a "Dönme" sztorinak és hasonlóknak, vagy akár a magyar katolikus egyház vezetését (és más vallásokét) ellepő zsidóknak. Ettől nem lehet szabadulni...

Malícia 2010.05.20. 12:12:31

@ArmaGeddon Bácsi:
Az Izrael bűzös leheletével átitatott mai Magyarországon csak egy határozott nemzeti összefogással lehet valamilyen eredményt elérni. Talán a későbbi zsidó generációk már elsődlegesen magyarok lesznek, és másodsorban zsidók. Ma még fordított a helyzet, ezért időbe telik, amíg a nemzetidegen vezetőik eltűnnek. Ők nem fognak maguktól megváltozni, nekünk, a többségnek kell erőteljes hatást gyakorolnunk a nemzeti hovatartozásukra. Amelyikük pedig elutasítja, annak ajánlanám a Palesztínától elrabolt országukat lakhelyként.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.20. 15:20:24

@Malícia:

talán ismered ezt:

www.utolag.com/Hogyan_lesznek_a_tenyek_antiszemitak.htm

Az ifjútörök mozgalomban és Törökország szétverésében aktív titkoszsidó körök már 300 éve voltak LÁTSZATRA jó törökké és jó muzulmánná asszimilálódva...
süti beállítások módosítása