Malícia 2010.05.03. 08:47

A Jobbik majális

A Hajógyári-sziget volt a helyszíne a Jobbik kétnapos majálisának. Szombaton látogattunk ki a rendezvényre, ami valódi családias hangulatúra sikeredett. Nagyon sokan feliratos pólókba bújtak, ezzel is jelezve érzésüket, hovatartozásukat. Aki pedig újabb ruhadarabokat és egyéb termékeket akart beszerezni, az könnyedén megtehette helyben is. A nemzeti érzelmű portékákat árusító üzletek többsége képviseltette magát a kétnapos rendezvényen. Ezen kívül népművészeti termékeket is találhattunk a nézelődés során.

A forgatag egyik színfoltja a gyerekek lovaglási lehetősége volt. Szinte leírhatatlan, ahogy a kis lurkók ültek a lovak hátán. Izgatottsággal vegyes komolyság, és egyben öröm sugárzott arcocskájukról. A szemlélők pedig meghatódott mosollyal nézték a csöppségeket. Ahogy egy igazi nagy családhoz méltó. Ugyanezt láthattuk a Nemzeti Érzelmű Motorosok motoroztatási programján is. Ezeken kívül más gyermekprogramok is várták a legfiatalabb korosztályt.

Nagyon sokan voltak a majálison. Családok, baráti társaságok és egykék egyaránt. A rendőrség segítette a helyszín megközelítését a Mozaik utcai csomópontban. Ezzel kapcsolatban meg kell jegyeznem a helyi műsorvezető egyik bejelentését. A rendőrök tájékoztatták a rendezőket, hogy egy gépkocsi ajtaját nyitva felejtett egy vendég. A rendőrség pedig őrzi a járművet. Ezzel eljött az idő, amikor nem poilitikai parancsokat kell végrehajtaniuk a magyar rendőröknek. 

Folyamatos sorbanállás volt az étkezdéknél, ahol pazar húsokat, párolt zöldségeket és más finomságokat vehettek a megéhezők. Szeszesitalokat is vásárolhattun, ennek ellenére nem láttam ittas embert. Az egész forgatag árasztotta magából a méltóságot, barátiasságot. Folyamatos volt a sor a véradásra is. Külön kiemelném a tisztaságot, ugyanis nem láttam eldobott szemetet. 

Mondhatom, kellemes órákat töltöttünk a nemzeti radikálisok majálisán.   

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr671970385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aqr 2010.05.03. 16:03:41

"Ezzel eljött az idő, amikor nem poilitikai parancsokat kell végrehajtaniuk a magyar rendőröknek. "

:D

Nem lóg ki a lóláb?
süti beállítások módosítása