Malícia 2010.04.20. 19:30

Új Trianon

Megint idegen érdekek szabdalják megmaradt országunkat. Nem egy vesztes háború utáni osztozkodás zajlik az elárult nemzet felett, hanem az innen-onnan megvásárolt "igaz hazafiak" szabdalják népünket. Meg akarnak felelni külföldi uraiknak, eleget akarnak tenni a parancsnak. Egy ország kiárusítása, egy nép kifosztása sem okoz gondot számukra. Nem ők fizetik a számlát. Azt nekünk kell a verejtékünkel, létbizonytalanságunkal, otthonainkal megfizetni. 

De mit adjunk még? Mennyi lesz végre elég? Miért bocsájtottak áruba bennünket? Ha pedig megtették, most miért rettegnek a felelősségrevonástól? Miért nem az elárulástól rettegtek?

Az idegen hatalmak, felhasználva népünk egy lealjasodott, árulásra hajlamos részét, be akarták fejezni a hajdani trianoni mesterművüket. A legjobb úton haladtak, hogy nemzeti öntudatunkat elnémítva elsorvasszák népünket. 

Most a nemzeti radikalizmus ébredése és megerősödése, gyűlölködő ellenségeskedésüket ébresztette fel. Nem tanusítanak megbánást, nem húzódnak háttérbe. Ontják magukból hazugságaikat, erőszakkal tépik szét a nemzetet. Őseink tisztelete számukra szégyen. 

El kell jönnie a napnak, amikor képletes pellengérre állnak nemzetünk ellen elkövetett aljasságaikért.   

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr331937892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása