A habzó szájú liberális jogvédők most csendben kuporognak, mint az a bizonyos kupac a fűben. Pedig most is kiabálhatnának eltorzult pofával, mert a választások kapcsán megtámadtak egy pártaktivistát.

""Meg fogtok dögleni." Ezt mondták, amikor kijöttünk a rendőrségről - meséli a választás legdurvább jelenetét Nagy Csaba. A tiszavasvári választókerülethez tartozó Ibrányban élő jobbikos aktivista fényképeket készített azokról a BMW-kről és Audikról, amelyekkel a cigányokat szállították szavazni.

A romáknak ez nem tetszett; vagy húszan körbeállták Nagy Csabát, majd a helyi cigány önkormányzat elnöke, Balogh János kétszer megütötte, végül hasba rúgta. Egyik alsó foga úgy lóg a helyén, mintha cérnaszál tartaná. Nagy Csaba is erős férfinak látszik, de nem ütött vissza. A támadó ellen garázdaság gyanújával indult nyomozás."
 

A nagy hallgatás oka nem más, mint a támadás elkövetőinek személye. Hiszen teljesen természetes, hogy az "agyonjogvédett" húsz fős cigányhorda erőszakosan, brutálisan lépjen fel egy nekik nem tetsző dolog miatt. Ez pedig tény. Tragédiák és mindennapos tapasztalatok igazolják. A demokrácia tajtékzó harcosai pedig mégsem emelhetik fel szavukat a bántalmazott érdekében. Hiszen ő az elnyomó többségi társadalom egy tagja, ráadásul a "köztudottan" fasiszta Jobbik aktivistája. Így viszont nem tudnak rasszistázni, pedig nyugodtan megtehetnék. Igazi rasszistákat találhatnak a cigányok között. Mi több, a Birkenauban elkövetett zsidókkal szembeni mérhetetlen brutalitásuk miatt, igazi antiszemiták is. (Forrás: Dr. Nyiszli Miklós: Dr. Mengele boncolóorvosa voltam Auswitzban) 

Újabb bizonyítékát láthatjuk, hogy az egész liberális jogvédelemesdi csak nagy hazugság. A szemükben mégsem egyenlő mindenki. Számukra csak a kisebbséget ért atrocitás számít hírnek. Szerintük csak a többségi társadalom, cigánysággal szembeni cselekedetei lehetnek bűnösek. De ez hazugság! Itt az újabb példa. De a liberális jogvédők mélyen hallgatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr111927115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.16. 17:18:33

Ha háromszor megütötték, akkor rossz a minősítés, mert az nem garázdaság, hanem súlyos testi sértés (büntetési tételkeret 3 évig terjedő szabadságvesztés).

Ilyenkor javasolt azonnal orvosi látleletet venni, és megtenni a büntetőfejlenetést + személyiségi jogok megsértése miatt egy szoftosabb kereset nem vagyon kártérítésért.

A "liberális jogvédőkre" felesleges figyelni, azok se liberálisok, se jogvédők, csak egyszerű bolsevik apparatcsikok. Szerintem Gaudiék tuti elvállalják a sértetti képviseletet.

A kaposvári fideszest megütő faszit asszem már első fokon el is ítélték.
süti beállítások módosítása