Mindenek előtt gratulálok a Fidesznek az elért eredményhez. Reméljük, hogy beváltják ígéreteiket és kivezetik az országot a kátyúból. Sajnos már egyre kevésbé tudok hinni ebben.

És egyúttal hadd gratuláljak a Jobbiknak is az elért eredményhez. Szép volt! Voltak egyesek, akik hittek benne, hogy a Jobbik nyeri a választásokat (ami egyértelműen elvakult szemlélet volt), Vona Gábor pedig az utóbbi időben sajnos elvetette a sulykot a nyilatkozataiban. Nem a Jobbik szándékát akarom megkérdőjelezni, de a stílus sajnos hagyott némi kívánnivalót maga után. És ez annál inkább egy rossz pont nekik, mert a bal- és jobb liberális média kellően gyalázta és mocskolta őket (legtöbb esetben teljesen alaptalanul) ezen kijelentések nélkül is. Üzenetem a Jobbiknak: támogatunk titeket, de tessék kinőni a gyerekcipőből és tessék politikus fejel gondolkodni, megfontoltan, ha már a parlamentben kívántok eredményeket elérni az ország életében és nem más, radikálisabb módszerekkel.

Szerettem volna egy külön posztot írni az ország gennyes sebéről, Budapestről, de a kezdeti hőzöngésem (ami valószínűleg a kaotikus választás és az LMP bejutása miatt tört elő belőlem) lecsillapodott. Azért itt kifejtem néhány gondolatomat a történtekről:

Budapest már többször elárulta az országot. Erős kifejezés? Nem hiszem, ez mégiscsak egy radikális szemléletű blog. A Fidesz az elmúlt két választás elvesztését nagyban köszönhette a budapesti szavazóknak. Most jól teljesített a fővárosban, de ez betudható a „nemigazországi böszmeségnek” és a BKV-botrányoknak (nem pedig a nem létező „briliáns” kampányuknak, ahogy egyesek gondolják!). Ennek ellenére a város nem hazudtolta meg önmagát: a feltörekvő, új(szerű), neoliberális, zsidó háttérrel rendelkező pártocska, az LMP, 120.714 (!) szavazatot sepert be Budapesten (listán). Ez az összes választáson megjelent budapesti polgár 12,81 %-át jelenti. Alulról építkező párt? Hogyne! Azért nem válaszolt Kóka János arra a kérdésre, hogy támogatja e az LMP kampányát. Csak mosolygott és hallgatott. És mi sem természetesebb, hogy egy alulról építkező párt tagjainak köreiben több nagykövet is szorított nekik a választás éjszakáján. Mint anno az SZDSZ-nél. Budapest nem ébred, Budapest nem veszi észre a problémákat. Miközben a főváros botrányaitól hangos az ország, ők ismét egy ilyen (joggal) kétes eredetűnek nevezett pártot juttat be a parlamentbe. Mert lássuk be: Budapest nélkül az LMP most egy rossz vicc keserű utóíze lenne, ami éppen készül elillanni a szájpadlásunkról. De az LMP ott van a parlamentben és látszólag nem fognak sok vizet zavarni, de a zsidó tőke ismételten képviselteti magát a nemzet templomában. És ez nyugtalanító, mert lesz itt 2014 is barátaim!

Azon már meg sem lepődtem, hogy az MSZP 238.672 szavazatot szerzett a budapesti területi listán. A bolsevikok, volt munkásőrök, párttitkár elvtársnők és a szellemileg leépült prolik még mindig nagy arányban képviseltetik magukat 2010-ben is. Míg az LMP szavazóinak egy tetemes részét (na nem a zsidókat) egy megvezetett, naiv embertömegnek tartom, az MSZP szavazói minden további nélkül megérdemlik a kretén, szellemileg visszamaradott jelzőket. Erős? Nem. Lehettem volna sokkal markánsabb is, de hát kötelez a politikai korrektség ;). Nem vagyok képes megérteni bizonyos embereket. Értem én, hogy az elvtársaknak nem fordítanak hátat egyesek, de a szavazóik egy tetemes részét nem a volt MSZMP tagok teszik ki, hanem idióták. Mi olyan felfoghatatlan ezeknek az embereknek a számára abban, hogy az MSZP NEM tekinthető egy nyugat európai típusú szocialista-baloldali pártnak!? Ezek maffiózók, köztörvényes bűnözők, annyi bennük a szociális érzékenység mint egy marék kavicsban. Nem az a baj, ha valaki baloldali, hanem az, ha valaki érthetetlen szellemi toprongy. Az MSZP-nek takarodnia kellene a palettáról és a helyét átvehetné egy valóban baloldali értékeken alapuló, valóban szociálisan érzékeny párt, akik mögött nem az a háttér van, mint Lendvaiék (vagy éppen Schifferék) mögött. Jó tudom: ez álom marad. Így viszont marad a kupac sz@r, amin mindig meggyújtják egyesek a gyertyát és elhiszik, hogy szülinapi csokitorta a képződmény.

Orbán Viktor belendült: ma kijelentette, hogy gátat fog szabni szélsőségeknek és nem engedi, hogy alkotmányba ütköző cselekedeteket hajtsanak félre. VIKTOR! Ne legyetek már ennyire ostobák! Nem a Jobbik az ország ellensége! De még csak nem is a Fidesz fő ellenfele! Nagyon szép eredményt értetek most el, csak ne felejtsétek el, hogy miért!

Korábban ezen a blogon is hangoztatták, hogy a Jobbik sikerének a kulcsa abban rejlett, hogy átéltünk egy „világválságot” és hogy az utóbbi 8 évben sz@rul kormányozták az országot, hatalmas létbizonytalanságba került a lakosság nagyja. EMBEREK! Komolyan ennyire hülyék egyesek?! A Fidesz minek köszönheti szerintetek ezt a hatalmas támogatottságot? Lufi a Jobbik? Lehet hogy az és le fog morzsolódni a tábora. Viszont ne felejtsétek el, hogy nem nekik kell ezt az országnak nevezett, de jelenleg inkább szemétdombra hasonlító valamit kormányoznia! Jönnek továbbra is a szűk esztendők, mert csodát tenni ilyen helyzetből nem lehet azonnal. És bizony sokan most a csodában reménykednek, sokan húzni fogják a szájukat idén karácsonykor, hogy megint kevés az ajándék a fa alatt, mert be kellett fizetni a borsos gázszámlát. Na akkor kezdődnek majd az „ööööö”-zések „kedves barátaim”! Mert a Megfelelőember nem összekeverendő a lámpás szellemével vagy Supermannel! Csodákra ő sem képes.

Nem a Jobbik hibája, hogy Budapesten még mindig sok az olyan ember, aki nem képes gondolkodni az országa és a saját érdekében. Nem is a Fideszé. Csak azt ne felejtsük el (magamat fogom ismételni), hogy lesz itt még 2014 is!

És ha ilyen botrányok után még mindig milliós az MSZP tábora és sikerült az SZDSZ 2.0-nak beetetnie az embereket, akkor 4 év múlva itt megint számolgathatunk, hogy ki fog kormányozni. Nem a 2/3 lesz a kérdés, hanem az, hogy megint erősítheti e majd a nemzeti oldal az ellenzéki padsorokat avagy sem. Négy év pedig hamar elillan...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr201917996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amit mindenki tudni akar: mennyire SZDSZ az LMP? 2010.04.13. 16:51:29

Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát - ugye, ugye? - csak az LMP-v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.14. 14:40:28

Kedves olvasók. Ha valakinek nem tetszik a véleményem, nyugodtan írja le. Nem fogok megsértődni. Egyetlen kérésem van: mindenki normális stílusban írjon és ne személyeskedjen. Főleg ne a blog íróival.

Néhány helyen félreérthetően fejeztem ki magam: természetesen nem tartok ostoba, idióta embernek minden egyes budapestit. A blog írói közt is van fővárosi.

De továbbra is tartom magam a tényekhez: Budapestnek nem sok jót köszönhet az ország!

Aqr 2010.04.14. 21:08:41

Nyilván én sem Budapest teljes lakosságára gondoltam, de alapvetően, aki azon környezetben nevelkedik, az handicappel indul a normalitás rögös ösvényén. Aki ennek ellenére rátalál a helyes útra, annak plusz dicséret jár. De azért nézzünk szembe a ténnyel: Budapest XX. századi történelme arról szól, hogy szembeköpte az ország többi részét. Azért 20 éven keresztül megválasztani Demszky-t, és hozzásegíteni az SZDSZ-MSZP brigádot 2002-től a kormányzáshoz, az nem túl szép dolog. Nem beszélve, hogy a város maga a bűn és mocsok fogalmával lett egyenlő.
süti beállítások módosítása