Választás, vagy szavazás? Honfitársam! Ténylegesen eljött az idő, mikor döntened kell a saját és családod létéről, életéről! Eljött az ideje, hogy kénytelen vagy szembenézni a „mi volt eddig, s hogy lesz tovább” TÉGED IS alapvetően érintő életkérdéssel! Lehetséges, hogy az ország, a nemzet kifutott az időből? Lehetséges, hogy a továbbiakban nem lesz magyar MAGYARORSZÁG?

Tekintsünk vissza az elmúlt tragikus 65 évre! Mi mindent szenvedtünk végig…, ez gyakorlatilag felsorolhatatlan! Ez a mindenre kiterjedő felsorolhatatlanság a védőpajzs a 65 éven, mert nincs emberi elme, mely röviden és érzékelhetően összegezni tudná értékén az elkövetett mulasztásokat, bűnöket! Addig, míg az első 3O- 35 év elsősorban a politikai, emberiség-nemzet ellenes bűntettekről, mulasztásos gazdasági bűnökről szólt, addig nagyjából 198O-tól számítva már az állam, az állami apparátus, /benne az MSZMP pártszervezetével/ már a gazdasági bűnelkövetés totális útjára lépett! Bűnözői tevékenységüket a médiában lefolytatott aljas, meghatározó erejű propaganda hadjárattal fedték le, álcázták, s álcázzák mind a mai napig! A médiavezetők, a média vezető propagandistái teljes felelősséggel tartoznak a kialakult helyzetért, felelősségük azonos a politikai, gazdasági vezetők /bűnözők!/ felelősségével! Például RENDSZERVÁLTÁST hazudtak!

Kiemelt hír:
Kiszivárgott hangfelvétel - Fidesz diktatúra

Most 2O1O áprilisában itt állunk, kifosztva nemzeti vagyonunkból, remény nélkül, azaz jövő nélkül! Ön eldöntötte elmegy szavazni…
Ugye annak tudatában teszi április11-én, hogy tudja, hogy április 15.-én több mint 64O ezer ingatlanra szűnik meg a kiköltöztetési moratórium, ami három fővel számítva közel kétmillió embert érinthet! Vagyis, ez azt jelenti, hogy a bankok, ha úgy kívánják érdekeik, százezer számra hajthatják utcára az embereket, mely nyilvánvaló zavargásokhoz fog vezetni, mindez a Lisszaboni Szerződés árnyékában!
Lehetséges, hogy Ön még nem hallott a Lisszaboni Szerződésről? Nem vesztett sokat, pusztán az eddig sem jogszerű magyar alkotmányt semmisítette meg, de Magyarország nemzeti államiságát is! Ezt úgy szavazták meg a képviselők, a parlamenti pártok, hogy a jogszabályokról még magyar fordítás sem állt rendelkezésre! A Lisszaboni-Velseni szerződés alapján, zavargások esetén, nemzetközi csendőri erők brutális beavatkozása várható! Hozzánk legközelebb ROMÁNIÁNAK vannak ilyen gyorsan-mozgó bevethető csendőri egységei! Ne felejtse, ennek lehetőségét a parlamenti pártok szavazták meg! Mivel Ön elmegy szavazni, ide kívánkozik dr. Hegedűs Zsuzsa útmutatása, intelme, aki Orbán Viktor személyes tanácsadója, s lehetséges szociális minisztere, a következőket mondta: „…bár kire is szavazhatnak, csak a Jobbikra nem!” Igen, a Jobbik még nem tagja a parlamenti bűnözőknek, MAFFIÁNAK! /bár törekszik rá/
Ön eldöntötte szavazni fog, de kire? Ezekre a bűnöző parlamenti pártokra, akik szó nélkül vették tudomásul Perez, volt izraeli miniszterelnök, sajnos megalapozott dicsekvését, hogy többek közt, jól halad Magyarország felvásárlása! Talán a nemzeti érdekeinkkel szembenálló Fideszre, aki az Izrael meghatározó politikai csoportosulásának a Likudnak a testvérpártja?! Orbánhoz méltó elnöki cselekedet!
Az MSZMP utód MSZP-t említeni is kár Gyurcsánnyal! De Ön eldöntötte szavazni fog…, hát legyen, reméljen némi hasznot fáradságáért!
Semmiképp ne szavazzon azokra, akik az elmúlt évtizedekben már bizonyítottak, hogy csak országot-kifosztó bűnözőként állták meg a helyüket, ne szavazzon a parlamentben dagonyázó maffiózó parlamenti pártokra!
Ön, kedves szavazó, ugye tudja, hogy Magyarországnak nincs hiteles köztársasági elnöke? Kun Béla unokája Sólyom László zsidó lévén, a vallása révén a nem-zsidóknak tett esküje alól mentesítve van! Ugyanúgy, ahogy az összes zsidó képviselő, vagy eskühöz kötött közalkalmazott! Egyszerűen eskü-képtelenek vallásukon keresztül! Nem lehetnek hitelesek, jogilag vallásuk kizárja a válaszhatóságot, a megbízást!

Budapest, 2O1O. április O5.

Gyöngyösi Zoltán

 

Forrás: koncmester.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzeti-radikal.blog.hu/api/trackback/id/tr121902475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.04.07. 21:18:58

Egy újabb Bukás-videó lesz ebből.(hát még, amit a kuruc tartogat!)
De majd a Peti, igen a Szíjjártó Peti elsikálja. (a Jobbik is csinált adatbázist) Amúgy nem lehet nagy kunszt, ilyen adatgyűjtést csinálni, csak hosszú meló (nyilván 2002 óta csinálják).

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.07. 21:59:10

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: ebben az írásban nem a videó a lényeg.

Köztudott volt, hogy a Fidesz nyilvántartást csinál, bár én sem gondoltam volna, hogy ennyire részleteset, hogy darabra tudják, melyik pártra hányan és kik szavaznak. Azért ez elég komoly kérdéseket vet fel. Személyiségi jogok? Mi van ha tényleg a pártállása miatt szívatnak majd embereket? Mert simán kinézem belőlük.

Aqr 2010.04.07. 23:14:25

Nos hát alapvetően törvényellenes listát állítani, de ha nem lenne, akkor is khm... milyen szavakat lehet már ezekre mondani. Elítélendő? Vagy mocskos dolog? A nemzetárulást hozzák mind nagyobb hatványra, hát milyen halálbüntetés jár már ezeknek? Majd törhetjük a fejünket...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.07. 23:16:59

Az hagyján, hogy a saját támogatóikról van lista, de a többi párt szimpatizánsairól hogy képzelik?

38000 szavazatot saccoltak Pécsen maguknak és 36500-at kaptak. Félelmetes, mennyire pontosan tudták.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.04.07. 23:22:27

@Bemmbemm: Igen, ezekkel teljesen egyetértek. Van már viszont hivatalos "álláspontjuk" is nekik, egyenesen a sajtóügyeletüktől...na az tényleg poénos.;)

koncmester.blog.hu/2010/04/07/a_fidesz_hivalalos_allaspontja_a_kubatov_ugyben

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.07. 23:46:30

@Nagyító: Tényleg vicces.

Ezt az Egyenlítő TV-t kik készítik?

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.04.07. 23:54:37

Hogy kik arról fogalmam sincs, de alapjában oknyomozó riportokat és cikkeket készítenek. Csak itt a blog.hu-n vannak fent ha jól tudom:
egyenlito.blog.hu/

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.04.08. 00:08:44

@Nagyító: Nézegettem a blogot, bár órákat nem fogok ott eltölteni:). Amit láttam, az alapján nem jött le, hogy kikkel szimpatizálnak.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.04.08. 13:11:43

@Bemmbemm: akkor bocs.

Poszthoz: akinek nem tetszik a pártokrácia, az ne menjen el szavazni.

Malícia 2010.04.08. 15:49:55

Kire is szavazzak? :))))
süti beállítások módosítása